Bazar Umanitar * 24

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Buna dimineata fetelor!

Cum am lipsit si eu un pic si nu am fost atanta m-ati sarit cu ultima supralicitare de la ultima pag, ultimul cap, la sapcutele astea http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5478442562367356226
Acu ce facem?

Vedem cu ce se poate repara si ne dam silinta s-o dregem.

ACTUALIZEZ.

Deci, le-am pus inapoi in Licitatii, inca o zi, dar...
novus ne cerem scuze pentru greseala, daca te superi tare pentru situatie sau le-ai platit deja, atunci cred ca va trebui sa renuntam la aceasta solutie.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Supralicitez E451-17 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5479252850689721778
F178-12 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5479188256578924402
F179-13 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5479188262609666146

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

are cineva, pe undeva, protectii/incuietori/aparatori pt. sertare? (sau cum le-o zice) m-a omorat cotrobaila asta mic . as cumpara si din comert, dar habar n-am unde ar avea asa ceva.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

neata si sa aveti parte de o saptamana plina numai de evenimente placute .
Azi o sa pun la Posta anticonceptionalele castigate de novus(nici nu am stiut ca au fost castigate )si o sa vad ce am de plata la Reiffeisen si BT ,ca pt BRD trebuie sa ma deplasez in Bucalesti sau sa ma ajute Cinezee.Nu am chef de nimic,asa ca azi nu ma bag la licitari sau supralicitari,sunt tare ,deja am un teanc de servetele folosite...de azi a mers si Sara la gradinita si mi-e atat de greu fara ei,de nu va puteti imagina Abia astept sa treaca,sa se faca ora 6 sa mi-i aduca acasa sa ii vad pe langa mine,ca innebunesc

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

are cineva, pe undeva, protectii/incuietori/aparatori pt. sertare? (sau cum le-o zice) m-a omorat cotrobaila asta mic . as cumpara si din comert, dar habar n-am unde ar avea asa ceva.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

incearca la magazinul Happybaby,pe b-dul Dacia,acolo au tot felul de chestii pt siguranta,sau la Ikea,sau lla magazinele online .Noi am avut pt usi glisante...apa de ploaie ca nu tineau la tero Alex.Noua ce ne foloseste sunt aparatorile pt prize,super bune,luate tot de la Happybaby.

edit ca am gugalit si vad ca au mai multe magazine.daca nu ti-e la indemana cel de pe Dacia.,cauta si tu si vezi care ti-o fi mai aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

am trimis la bazar camasa de noapte si inca 2 maieute ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

neata si sa aveti parte de o saptamana plina numai de evenimente placute .
Azi o sa pun la Posta anticonceptionalele castigate de novus(nici nu am stiut ca au fost castigate )si o sa vad ce am de plata la Reiffeisen si BT ,ca pt BRD trebuie sa ma deplasez in Bucalesti sau sa ma ajute Cinezee.Nu am chef de nimic,asa ca azi nu ma bag la licitari sau supralicitari,sunt tare ,deja am un teanc de servetele folosite...de azi a mers si Sara la gradinita si mi-e atat de greu fara ei,de nu va puteti imagina Abia astept sa treaca,sa se faca ora 6 sa mi-i aduca acasa sa ii vad pe langa mine,ca innebunesc

iotete la ea are timp de depresie,fa ceva ce nu ai mai facut de mult ...eu as alege o baie cui spuma

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

[quote]citat din mesajul lui alex_andra

Acest produs
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5471608941977932866
apare la Finalizate, dar el a fost platit si l-am trimis deja.

Stii cumva si unde se gaseste confirmarea?
Neata:)
Mie mi- a zis Rhyanna ca le-a platit. eu iau de bun ce mi se spune
Oricum, ea licitatse 2 produse de la mine, cu acelasi destinatar, unul e mutat la castigate, celalalt a ramas la finalizate.

Poate vede si ea mesajul si va poate trimite inca o data dovada platii.

RHYANNA ajuta-ne cu confirmarea, spune-ne in ce fel s-a facut si unde, sa mai curatam din Finalizate.
Va rog, pana nu vedeti ca v-am mutat produsele la locul lor, sa nu ne lasati in pace.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5479188256578924402 -RENUNT LA BLUZICA CRED CA NU-I VINE sarei ARE 98 CM DEJA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

O mamica de la mine de la club, are un patut-tarc. Oare il vrea cineva ? ...

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput