Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 7
nela_didea spune:
Buna fetelor! Declar si eu noapte cu probleme, dureri de spate (sale) si partea de jos a burtii, ca la CM . Pe la 7 m-am ridicat si am luat un nospa ca nu mai rezistam. O fi fost contractie sau m-o fi tras curentul? Ca pana la urma habar n-am cum se manifesta o contractie.
Eladeea doamne 37 de saptamani, deja ma ia cu ameteala, desi eu mai am inca dar
Nu mai retin care dintre voi zicea de miros de dulceata de capsuni. Maine si eu fac, o chem pe mama sa ma ajute, deabia astept ca tare mi-e pofta.
29 + cu o de
Mergem inainte cu Doamne Doamne
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Oana, e fain Dinastia Tudorilor? Eu am incercat Grey's Anatomy- dar nu pot sa ma uit, ca nu imi plac fazele cu spitale, sange etc. De asta nu pot sa ma uit nici la Private Practice. Am incercat cu Gossip- ul, nu pot nici la asta, ca nu am rabdare. Parca mi se par prea tineri, nu mai am nervi. Mi-au placut mult Neveste Disperate, si Sex&the City. Mai o luna si un pic pana nastem , poate mi se lipeste vreo carte de mana, daca s-au oprit serialele astea... Macar sa mai citesc un pic (altceva in afara de alaptat). Ca dupa nastere, nu stiu ce timp om mai avea noi de vizionat seriale... Cristina 34+ cu |
mie imi place...are la baza istoria Dinastiei, dar nu stiu daca iti va placea, oamenii erau decapitati si torturati in acea vreme
Oana 35+ Matei
AMR 33zile
ooana spune:
citat din mesajul lui tanti Fetele cum arata dopul gelationos? De joi m-am simtit rau cu dureri de burta si spate, iar de ieri a inceput sa imi curga ceva diferit fata de secretia obisnuita, si astazi eu zic sigur ca a fost dopul gelationos, era ca o gelatina si un pic spre maroniu Astept pana maine si daca nu incep durerile il sun maine pe dr sa ma vada neaparat saptamana asta Vroiam sa mai stea inca o saptamana sa scap si eu de examene si sa nu fie considerat prematur Andrei 11.02.2006 si 36+ |
cantitativ cat a fost?
eu saptamana trecuta am avut supriza unei scurgeri gelatinoase roz...de marimea unui bob de fasole
...nu m-am impacientat pentru ca mi s-a parut mica cantitatea si plus ca nu m-a durut nimic
maine merg la medic si am sa intreb mai multe...
Oana 35+ Matei
AMR 33zile
eladea2005 spune:
tocmai m-am apucat de rasfoit cartea SARCINA,NASTEREA SI NOU-NASCUTUL scrisa de Penny Simkin, Ann Keppler si Janet Whalley - e un ghid complet si f detaliat despre ceea ce inseamna sarcina si nastere.
aici scrie asa:
SEMNELE POSIBILE ALE TRAVALIULUI
dureri lombare, vagi, jos situate, sacaitoare, pot aparea si disparea;
crampe abdominale, asemanatoare celor mensturale, insotite sau nu de disconfort in regiunea coapselor
scaune moi, pot fi insotite de crampe intestinale sau indigestie
dorinta de a face cuib, duce la o activitate intensa si dorinta de a finaliza pregatirile pt bebelus
SEMNE PRELIMINARE ALE TRAVALIULUI
contractii fara caracter progresiv, au aprox aceeasi durata, intensitate si frecventa; pot dura f putin sau mai multe ore, dupa care incep sa progreseze
mucus sanguinolent, vascos, amestecat cu sange
scurgeri de lichid amniotic provocate de rupturi ale membranelor
SEMNE DE CERTITUDINE ALE TRAVALIULUI
contractii cu caracter progresiv, devin mai lungi, mai puternice, mai apropiate intre ele; dureroase sau f puternice, resimtite in abdomen spate sau ambele
val de lichid amniotic eliminat, ruptura mare a membranelor
dilatrea colului uterin
Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
nela_didea spune:
Slaba activitate azi in delfinariu. Burticile dorm
Eladea crezi ca o sa fi cea care v-a da startul?
29 + cu o de
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui nela_didea Slaba activitate azi in delfinariu. Burticile dorm Eladea crezi ca o sa fi cea care v-a da startul? 29 + cu o de Mergem inainte cu Doamne Doamne |
draga mea, in ceea ce priveste nasterile e ca la loto.. cum ti-e norocul...dar sincer as vrea ca dupa 15 iunie sa vina...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
nela_didea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
draga mea, in ceea ce priveste nasterile e ca la loto.. cum ti-e norocul...dar sincer as vrea ca dupa 15 iunie sa vina... ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE... ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Iti tin pumnii sa fie cum vrei tu, acus acus se apropie, mai vreo 10 zile. Woow 10 zileee
29 + cu o de
btz_ovi spune:
Hello gagici.Gata cu cititul,cu chiu cu vai am recuperat
Eladea vaiii 37 sapt.Sa dea DD sa ajungi la termen,acusi scumpetea de Eric isi va vedea fratiorul.M-au luat emotiile pt tine deja
Carla saraca de tine,multe ai mai tras cu sarcina,dar asteptarea e pe masura.Cand o sa iti tii puiutii in brate,o sa uiti de momentele urate din spitale.
Carmen din cate stiu de pe la sapt 36 incepe colul sa se dilate.
Crispo da,asa e.Dimineata ma trezesc cu degetele umflate si ma dor nespus de tare,picioarele au ajuns si ele butucei zi de zi,din spate zici ca am picioare de baba grasa din piata .Se pare ca nu e vb numai de sarcina,e ceva mai grav.Daca nu tratez la timp raman cu picioarele si mainile umflate toate viata.Marti ma duc dupa analizele la urina,miercuri le prezint la medic,joi la gine si sa gasesc o rezolvare.
Mi-e si rusine sa mai ies cu pantaloni scurti sau fustita.
Noi in week-end am fost activi,ieri curatenie in toata casa,frecat geamuri,mobila,gresie,etc,gatit fasole cu carnati,apoi facut piata.M-a vazut sotu cum salivam dupa niste biscuiti cu bezea de la moldoveni si mi-a luat cirese si visine.Am bagat in mine pana cand m-am umflat.
Iar astazi m-a scos prin Copou,ne-am plimbat,am facut poze,dupa care am mers si am sarbatorit 4 luni de la nunta cu niste hamsii (imi era o pofta ) si clatite cu finetti.
Saracu a vrut sa imi gateasca o ciorba de burta dar am zis ca o lasam pe sapt viitoare
34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
btz_ovi spune:
Sa va zic ce am patit aseara.Sotu dormea,bebe la fel,eu ma uitam la TV.Deodata s-a trezit,s-a ridicat din pat si direct la buda sa vomite.Nu o sa va vina sa credeti,m-am speriat,i-am transmis si lui bebe starea mea si deodata a inceput saracu junior sa sughite.Probabil de la sperietura mea a inghitit lichid mult .Cat a vomitat sotul el sughita.Am incercat sa il linistesc,tot il mangaiam pe burtica,ii vorbeam dar DEGEABA,pana nu l-a pupacit un pic Ovidiu si l-a mangaiat saracu motanel nu s-a linistit.Doamne ce emotii pe noi.Am ramas amandoi surprinsi cum poate reactiona,ce simte un bebe in burtica.E un miracol
34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
rodyka spune:
aelita, pantalonii scurti nu sunt de gravida, sunt de toate zilele, de dinainte... cu talie joasa, ca altfel -cu burtica mea oricum mai lasata- nu-mi cuprind burtica. asta e singura probl, in rest pe solduri si pe fund imi intra toate si, cum sunt cu snur in fata, ma simt perfect. nu se vede nimic daca ma aplec , dar oricum nici n-avea ce sa se vada decat vreun snurulet sau un triunghi, ca la tanga nu am renuntat, nu stiu ce o sa ma fac dupa ce nasc cu chiloteii pe tot fundul..., ca nu-s obisnuita cu ei...
pozele de pe terasa intre hainute de bb... le-am spalat frumos pe toate, le-am intins sus si intr-o jumate de ora erau uscate. cand am urcat dupa ele si le-am vazut intinse acolo m-a luat asa drag de ele si o nerabdare de a le folosiii...
34 fix AMR 6 Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album