Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 20
racusor2010 spune:
maurice, a costat 1450, direct de la chicco...modelul asta europe, gri cu verde..
eu initial voiam albstru, dar nu mai aveau...si la magazin mai aveau pe rosu la 1530 si pe un fel de portocaliu tot 1450..
nu stiu de unde diferenta de pret in functie de culoare 

e un site bimbomarket, din italia, care livreaza in RO. cu tot cu livrare te ajunge un picut mai ieftin ca in RO...nu cu mult...asta ca tot ai ratat reducerile de la targ unde inglesina era redus la 2200. in mod normal il gasesti la 2500-2600.
Bulina
35+ cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nela_didea Bun gasit fete dragi. Toata lumea e in focul pregatirilor, AMR-uri care iti taie rasuflarea....ce mai...ma bagati in sperieti rau de tot. Azi noapte pe la 3 m-am ridicat sa merg la baie si era cat pe ce sa cad, dar m-am tinut de chiuveta pana mi-am revenit. M-a luat cu ameteala, stare de lesin si de voma in acelasi timp. Si ce sa mai pot adormi? Nici un ochi, is franta. Nu stiu ce-o sa ma fac daca continui tot asa. Medicul de familie nu mi-a prescris nimic pana nu vede si ginecologul rezultatele. Asa ca stau si eu cumintica in casa, in pat si asta e.![]() Printre altele, v-am mai rugat sa ma lamuriti si pe mine dom'le cum se manifesta contractiile alea ca tot nu-s dumirita cu ele. Am sau n-am? Durerile de spate si de burtica ca cele de la CM se pun? ![]() 29 + cu o de ![]() Mergem inainte cu Doamne Doamne ![]() |
Poti sa ai dureri de spate si burta dar daca stai in pat pe spate si burta nu e tare atunci clar nu-s contractii. La contractii uterul se intareste, burta este ca o minge si nu poti controla musculatura. E ca un spasm muscular contractia, simti cand vine si cand pleaca.
Rezultatele tale nu erau nasoale rau dar e musai sa-ti mai revii cu fierul si hemoglobina ca tu vrei sa intri in operatie si la cezariana pierderea de sange e mai mare decat la nasterea normala. Discuta asta cu ginecologul sa nu ai vreo surpriza dupa operatie sa ajungi cu fierul pe la 5 ca ai imbulinat-o. Plus ca si daca iti da doza de fier mai mare trebuiesc cateva saptamani sa se asimileze. Mie dupa 1 luna de fier luat pe stomacul gol si cu vitamina C de abia mi-a crescut hemoglobina cu 0.5 deci mai am cale lunga pana sa ajung la intervalul normal.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+
Iulia Alexandra
Azi noapte pe la 3 m-am ridicat sa merg la baie si era cat pe ce sa cad, dar m-am tinut de chiuveta pana mi-am revenit.
M-a luat cu ameteala, stare de lesin si de voma in acelasi timp. Si ce sa mai pot adormi? Nici un ochi, is franta.
de