concret, cum ne afecteaza criza
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
gabriela42 spune:
oana draga mea eu lucrez in conducerea oamenilor de 20 ani ,stiu romanul..........cu bune si multe rele,numa ieri ce nevi am tras cu banii mei si prostia semenilor!eu ma refer la cei care sunt chiar in nevoie ,pensionari mamici de pui mici nefericiti de soarta(cu chirii fara ajutor de la parinti ,bolnavi).despre puturosi si incapabili ma pot considera calau industrial,am concediat sute cind eram angajata si alte sute ca independent!eu muncesc mult pt un banut dar am si pretentii la angajati de nu...pa!ce facem cu parintii pensionari ?ce facem cu bolnavii de cancer?diabeticii ...?ei nu se pot ajuta cu nimic,asteapta de la statul dator sa ii ajute,si ...?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
OanaP spune:
Da, ar fi trebuit sa citesc cu mai multa atentie mesajul tau.
Ma tot gandesc, ca degeaba platim impozite si taxe. Daca doar vom incepe sa ajutam oamenii sarmani, statul va continua sa capuseze. Deci ar trebui sa mergem pe 2 planuri:
- voluntariat (si nu numai de cel financiar vorbesc, ci si cel de suflet, de munca efectiva)
- petitii prin care sa fortam statul sa faca ce trebuie, daca reusim sa facem o petitie pe care sa o semneze macar juma de milion de oameni trebuie sa ne asculte cineva, TREBUIE; daca nu vor in tara atunci mergem la UE aia cum s-au dus cu petitia aia cu taxa aia de masina.
E cienva pe legal aici care sa ne dea detalii despre cum putem sa folosim petitiile asa incat sa ne fie slujite interesele noastre si nu ale firmei umite "guvern" sau "parlament"?
gabriela42 spune:
va fi cam greu,dar noi ne vom descurca fiecare cumva darrrr un singur gind am retoric nu-i pacat de tineretea nostra?criza cind ne-am nascut criza criza...nu ma doare pt mine,ma doare pt copii nostii(aseara micul meu a cazut direct in capusor de pe topogan,am fost la urgenta,
totul admirativ pt medicii de la gr alexandrescu.am scapat fara traume fizice cu micul
)cum ne afecteaza criza?total este raspunsul meu)
0