Ce gatim azi (74)
Raspunsuri - Pagina 7
ingridnen spune:
n-am mai gatit nimic... azi mancam resturile si maine mancam improvizat, adica o omleta, o salata de rosii cu branza etc
Ingrid si Cristi 7 ani
lulu77 spune:
Ciorba aripi pui
Rizzoto
Pui la punga
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
claudela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vl-ad ciorba de fasole verde cu bacon placinta cu branza si spanac "Kombe" reteta de pe culinar , a iesit o minunatie http://www.culinar.ro/forum/continut/Produse-de-Panificatie/24795/Kombe/ ------------------------ ADINA SI VLAD (17-11-2004) VLAD POZE CU PUIUTUL MEU www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad www.youtube.com/watch?v=0r5PlWtT6NE" target="_blank">colectie de trenuri |
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
valentinag spune:
chiftele de dovlecei,ficatei libanezi si salata de varza
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ANITA75 spune:
citat din mesajul lui valentinag chiftele de dovlecei,ficatei libanezi si salata de varza "La vita e bella" www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
cum se fac ficateii libanezi
MoRo_K spune:
Buna fetelor am gasit topicul ieri....am inghitit in sec citind evident
Eu ieri am facut vinete umplute (pantofiori cum li se zice aici) si salata de rigoare.
Azi penne la cuptor asa lejer de vara cu un sos de rosii,ciuperci si masline si cascaval light...la greu si iar salata
e super topicul....mai iti vin idei...
carmaw spune:
citat din mesajul lui MoRo_K Buna fetelor am gasit topicul ieri....am inghitit in sec citind evident Eu ieri am facut vinete umplute (pantofiori cum li se zice aici) si salata de rigoare. Azi penne la cuptor asa lejer de vara cu un sos de rosii,ciuperci si masline si cascaval light...la greu si iar salata e super topicul....mai iti vin idei... |
bravo miha
EVRIKA
EU nu am gatit caci consumam tone de praf...