Ce gatim azi (74)
Raspunsuri - Pagina 11
silvi_2005 spune:
Azi : Bors de fasole galbena felul 2 Pungute din piept de curcan cu mozzarella dupa o reteta de-a Monicai desert fructe.
madyrizi spune:
ce de bunatati aici!!!
hai sa zic si eu ce-am papat azi:
supa de gaina cu galusti
pulpe de pui cu cartofi la cuptor
tiramisu
si bebe
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
gabriela42 spune:
mamicutelor este post !azi peste mare caras prajit,mujdei mamaliguta cartofioriprajiti un pahar cu bere gogosi desert!copil parinti bunicuta...toti sunt placuti impresionati de ziua pasiunii...(pardon parintiimai au inca multe surprize)
ANITA75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriela42 mamicutelor este post !azi peste mare caras prajit,mujdei mamaliguta cartofioriprajiti un pahar cu bere gogosi desert!copil parinti bunicuta...toti sunt placuti impresionati de ziua pasiunii...(pardon parintiimai au inca multe surprize) |
sa va fie de bine
szivarvany spune:
ieri: paste cu ragu`
pe weekend: sarmale
mamaliguta cu feta si smantana
supa de visine
saptamana care vine: cartofi fierti / oo fierte / feliate si puse i nstraturi cu smantana, cascaval razuit deasupra
multa salata de varza cu un pic de marar
daca trece leanea, poate fac o prajitura
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
gabriela42 spune:
anita 75 multammindy incerc luni sa o fac.mai mamagiulieice este paste cu ragu?auzi cum supa cu visine?te rog sa-mi zici sa incerc si eu(hai o gluma cu...vii si ne)azi pilaf cu salata .mmm nu prea imi place dar baietii sunt topiti dupa pilaf
szivarvany spune:
supa de visine
paste al ragu`- eu fac penne; sos: carnita de vita + sos de tomate cu busuioc
si ca prajitura, voi presta prajitura delicioasa, dar pun piersici
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"