America (203)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Da, incepe K.

N-ar fi facut nici el asa, dar initial l-am trimis eu singur de nevoie, ca era greu s-o trambalez pe Anuta, iar la prinz ea dormea cind iesea el de la scoala.
Daca s-a invatat asa acum nu vrea sa-l mai duc eu. Altfel e OK, destul de mamos si sintem apropiati, chiar e baiatul mamii (iar Ana bineinteles ca e fetita lui tata!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am ajuns cu, si ne simtim bine in Italia. va pupam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Multumesc de felicitari si gandurile bune. Nu-mi vine sa cred, anul asta e exact la fel ca acum 6 ani, ziua lui e intr-o marti. Marti 15 iunie ora 14:32.

Sanzi LA MULTI ANI si tie si numai fericire alaturi de cei care te iubesc!

Cred ca pana la urma eu ii iau Lego. Daca primeste ceva gift card o sa-i iau si Nintendo DS, daca nu ghinion!

Si noi avem maine graduation la kinder.
Mirela, super Robert. Asa a fost imbracat si Eric la graduation la preschool. Sunt curioasa maine cum va fi.

Philip, distractie faina in Italia. Fa poze multe.

Ramona, tare Alex. Fiu-meu deja de acum uita sa ma pupe. Nu ca i-ar fi rusine, dar fuge la joaca.

Corina, bafta multa Ralucai. Pupici si te sun.

AB vrem poze de la prima party.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Adriana_m deci sunt mama uitucilor! mea culpa!
Bubulin gata am rezolvat!

Felicitari Mirela micului absolvent!
Philip distractie placuta!

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

carmen - La multi ani,Eric!
sanzi - La multi ani fericiti!

miere- ce dulce e

ramona- am iesit bine cu vanzarile

corina- ei cresc noi imbatranim

intrebare- voi aveti programul la copii incarcat pt vacanta? noi il avem leger de tot vara asta .....o fi bine ,o fi rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Pumba ai pus punctul pe i!!! Si noi o sa avem o lunga vara de relaxare. Nu ca s ar fi agitat prea tare dar...
Asa ca stai linistita Pumba, nu cred ca este rau. Eu niciodata nu am trambalat o pe Ralu incolo si incoace, ne am distrat noi si am lasat o sa doarma/ tv cat a vrut ea. Program a tot avut 10 luni ia sa mai si lenevim un pic ;)

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Andreea distractie faina sa aveti:)

Si pe noi ne asteapta o vacanta linistita prin Francia. Avem in plan mersul pe bicicleta fara rotite pentru amandoi, mersul pe patine si cam atat. Abia astept sa merg la piata provensala cu ei si la malul marii. Si cam atat:)

Eu i-am tot dus de vreun an si jumatate colo, colo in scopul comunicarii in engleza. Acusi vorbesc amandoi asa ca mai stam si prin familie:).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor,sunteti scumpe,va multumim de aprecieri!!!

Corina,ai scris asa de frumos ca m-a apucat plansul,imi imaginez ce e in sufletul tau...eu sunt foarte sensibila cand vine vorba de despartiri de genul acesta...si mai ales cand copilasii nostrii cresc...al meu e cam ca Raluca ta,un mamos si jumatate...ma pupa inca de 100 de ori pe zi...da ma gandesc cu groaza ca vine timpul cand va zice,gata mami,ajunge....desi Sinzi zice ca asa e el si ca va fi si cand va creste,nu stiu ce sa zic.

Ramona,wauuu,ce a crescut Anuta...si Robert merge la K,dar el face 6 in octombrie,deci a avut noroc ca a copilarit mai mult

Carmen,Eric e nascut in aceeasi zi,marti, si la aproape aceeasi ora 2,30, cu al meu,doar ca Robert e in 19 octombrie 2004.

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

am o prietena ...are copii la tot felu' de activitati inscrisi ...eu vreau sa ne relaxam ,sa stam de vorba,sa nu mai stau cu ochii pe ceas, in timpul anului scolar un du-te vino ,totul in graba

crismir - ai un baiat de nota zece,e un frumos si jumatate

ah....si mi-am propus sa le vorbesc numai in romana in vara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

pentru Eric si Sanzi!
Carmen, sa se duca toata relele si Eric sa fie sanatos si sa iti insenineze toate zilele.
Sanzi, toate dorintele sa ti indeplineasca, pe toate planurile.
Pumba, si copiii mei au un program foarte lejer, ca doar de-aia am decis sa nu ii mai trimit in Ro. Parca v-am zis ca am anulat biletele de avion ce le luasem ca sa imi trimit copii cu socrella in Ro. Cu 2 saptamani inainte de a pleca m-am hotarat ca eu vreau sa am copiii langa mine pe durata verii. Nu sa stau pe aici sa plang ochii dupa ei si sa oftez de zor.
Mergem frecvent la piscina, iesim cu bicicletele, in parcuri. Joia amandoi merg la gimnastica. Sunt tare mandra de Luca care face progrese la gim. Incepe sa isi intareasca musculatura la brate, ca bietul de el parca avea grisinute cand il punea instructorul la inele. A avut parte de un instructor foarte fain care ne-a fost recomandat de o prietena. Am fost placut surprinsa sa vad ca se acorda mare importanta sportului/lectiei, nu este deloc luat in joaca. De la prima sedinta instructorul i-a testat pentru rezistenta/muschi.
Si pentru ca o caram pe Eva de fiecare data cu mine am hotarat sa o inscriem si pe ea. E durere cu Mamzel. Imi vine sa imi acopar ochii cand o vad. Sta tolanita pe acolo de zici ca e diva. Noroc ca instructoarea o ambitioneaza. Ia niste pozitii de zici ca asteapta sa fie mutate picioarele Majestatii Sale .
Luca a terminat K. Nu s-a facut nici o festivitate, cum a fost la Robert al Mirelei. Mirela, e un scump baiatul tau. Pare tare iubitor si sufletist cu prietenii lui.
Cat a fost socrella aici am zis ca fug de acasa. Am trecut prin niste momente groaznice cu Luca care refuza cu tarie sa faca ceva pentru scoala. Il lua pe NU in gura si nu era chip sa il conving. Nu stiu ce s-a intamplat, dar de cand a luat vacanta i-am facut program si zilnic are program de citit (l-am inscris si la programul de citit de la Biblio), matematica si scris (aici e grele ). Nu comenteaza, stie clar ca are astea de facut, dupa care e liber sa faca ce vrea. Cu cititul a facut progrese, la matematica la fel. Iar eu sunt tare multumita ca vad ca daca lucrez cu el poate sa dea rezultate. Sotul nu se impacienteaza deloc. La scoala a fost bun, rezultatele au fost bune, dar eu vreau mai mult. Si aici ma contrazic cu sotul, care el e tare lejer.
Vremea pe aici e tare urata. Ieri dim. avuseram 8 grade, iar azi 9. Maine vom avea 22. Nebunie curata cu schimbarile astea de temp.
Baietii mei au fost ieri la pescuit. S-au intors dupa 8 ore de pescuit cu nimic in bocceluta. Si eu care speram la mamaliga cu peste si usturoi. Neah, nu fuse cu noroc. Era Luca tare dezamagit. Nu va mai zic ca in ultimul timp nu viseaza decat de pesti, fly fishing ... Cand stie ca a doua zi merge la pescuit, se trezeste cu noaptea in cap. Ultima data ne-am pomenit ca la 6 dim. s-a trantit usa de la intrare. Nu va spun in ce viteza am sarit din pat, ca arsi. Luca iesise pe usa sa plimbe cainele ca sa nu mai intarziem dim. si cu asta si sa putem sa plecam mai repede la pescuit.
Aseara a trebuit sa pregatesc ceva pentru cina ca sa avem ce manca. Ca deh, eu ma bazasem pe fish.
Eu cu Mamzel am ramas acasa sa facem cumparaturile pentru sapt. viitoare si curat in casa.
Azi am avut timp doar pentru copii. Curat/gatit am facut ieri. E grozav sa ai timp numai pentru ei. Nu sa stai cu un ochi la o cratita, o mana pe matura, gura pe copii ... Am facut cu Luca matematica, a citit doua carticele. Eva mi-a scris zilele saptamanii si numerele de la 1-10 in litere. E tare istetica si prinde repede.
Fuseram si la un magazin care intre timp s-a desfiintat dar eu nu m-am gandit sa verific pe net. Vroiam sa cumpar o fasie de furnir sa refinisez masa ce o avem in bucatarie care deja a devenit groaznica. A rezistat multiplelor intemperii. Zici ca e harta lumii. Toate minunile sunt pe ea. Si nu vreau sa cumpar masa noua ca stiu ca taman acum sunt copiii in focurile creatiei. Iar ca sa ma avant la masa de sticla ... parca mi-e teama. Eh, si ajunsei pana la magazinul ala si fusei tare dezamagita sa vad ca in complexul acela erau 3 magazine falimentate.
Si pentru ca era vreme urata trecui pe la un magazin care mie imi place tare mult ca are preturi convenabile si lucruri faine. Ii luai sotului 2 tricouri (parca vad ca ma trimite sa le duc inapoi la cat e el de zgarcit cu el), 2 sampoane cu conditionner si o crema de fata pentru mine. Copiilor rezistai sa nu le iau nimic. Ca pana acum le luam numai lor.
Ieri le-am cumparat un set de Lego ca sa aiba o ocupatie amandoi. Si ai mei sunt fan Lego. Nu altceva. Ah si Luca era cu Bakuganii. Vad ca a lasat-o mai usor acum.
Acum doua weekenduri am fost iar la Moab, in Utah. Tare fain. Ne-am inchiriat o cabana cu AC, TV, si frigider. Chiar era nevoie la ce temp. erau pe acolo.
Am pus poze in ultimele doua albume:
http://entertainment.webshots.com/album/577742473rZCncy
http://outdoors.webshots.com/album/577895935OYtvnI

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput