Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
kossir spune:
Vladi mi-ai dat o veste buna cu faptul ca e misiune in Rom. Nu se intrevad posibilitati de revenire in tara acum, dar nu se stie niciodata si e bine de stiut . Si ca de obicei comoara la casa omului, am stocat si informatia cu privire la zbor. Aceea cu alaptatul, biberon ceva e super de stiut. Merci
Oana are Eric o guraaaa, da zau ca n-o intrece pe fiemea. De cateva zile a descoperit si ea tipatul si cred ca-i palce sa se auda. Sa vezi ce tipa. O sa filmez si eu asta e pentru Eric cel frumusel.
Castelana ce bine sa te citim din nou. Sa-ti traiasca flacaul cel perfect. Ce-ai facut de ai avut exact copilul ce ti l-ai dorit? Sa dea DD sa fie asa pana la 25 de ani, ca apoi se insoara, treaba lui. Chiar pe unde oti fi atunci, nu trimiti ceva poze sa-i arat fiemii? Poate, cine stie .
Denisa trandafiras frumos.
Jeni traiasca micuta crestina. Asteptam poze. Nu da fatuca cu cine stie ce creme. Pune-i o protectie, daca nu ai plasuta de tantari foloseste o esarfa mare de matase, tul, ceva de genul acesta.
Nafi au spus deja fetele nu e ok crema solara de orice fel acum. Noi am fost la mare, la piscina si am tinut-o acoperita cu scutecel in scoica, in carucior, intr-o piscinuta semiacoperita care tinea umbra, tot timpul ferita de soare dar fara sa-i dau cu ceva.
Trimit, mai citesc si revin daca mai am ceva de spus
http://community.webshots.com/user/kosscar
kossir spune:
Ella fata nebuna esti! Merci de functie si ca orice cofetareasa ce se respecta am 80 de kile cu bataie spre suta . Ma omorasi cu lista aia, dai si retete?
Nafi frumoase poze, frumos parc.
Michelle ciuful lui Andrei.
Roxana frumoasa-i fieta . Ea are stilul ei propriu de vorbit
Noapte buna copilasi si mamicute
http://community.webshots.com/user/kosscar
Stefanna spune:
salutare mamicute.
Ioana28, Delia, Vladi si Miriacristina, multumesc mult de sfaturi....incerc sa am mintea deschisa si sa imi inseninez inima ca sa nu judec stramb.
Vladi asa-i, barbatii astia ne stica cele mai frumoase momente(cel putin in cazul meu)...sa stii ca mai bine imi era sa fie plecat vreun an de acasa, cat imi creste puiul, decat sa ma lupt acum sa ignor prezenta lui,si sa ma bucur de bebe.Nu a fost violenta fizica, dar ma intreb asa ca prostu de ce alte forme de tacaneala is mai putin nocive decat violenta?!
Delia, stiu ca am avut partea mea de vina.. partea proasta e ca nu am fost ascultata cand mi-am cerut scuze.
Astea insa acum mi-s floare la ureche, ca am puiul suferind si is data peste cap complet.De vreo saptamana are scaunul schimbat la culoare, verde inchis.Incepuse sa pape in dorul lelei, asa cum multe din voi ati scris de iepurasii vostri, si am zis sa nu fac eu de acum valuri intr-un pahar cu apa.Insa azi a culminat cu plans de foame si refuz si san si biberon.Ia cate 2 gaturi, si gata incepe plansul cumplit...oricat reincerc sa ii mai dau( chiar si cu lingurita), refuza si plange zdravan. La urgente mi-au dat solutie de rehidratare si m-au trimis maine la medicul meu de fam.Tot stau si ma intreb ce este.Vreun balaur in scaun, insa il are cremos, fara mucus, sange sau altceva.Abdomenul nu e destins.Si uite asa azi a stat agatat de tzatzi la fiecare jum de ora pt 2 gaturi nimic mai mult.
Mi-e groaza de noaptea asta, ca e flamand si nu doarme cum trebuie, tresare, plange, roade manuta.Uffff...ati mai patit vreuna asa cu puii?
Ca mi-am varsat oful, ma duc sa imi culc puiul mare, care fireste din colectia "de la gradinita' a venit cu tuse si muci.
V-am pupat si sa va fie iepurasii sanatosi.
Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU
castelanaC spune:
Buna dimineata fetele!
M-am distrat de Ella care este clar responsabila cu voia buna!
Vladi, merci, asa este mi-a zis si asistenta care a venit acasa la noi sa-i dau sa suga la decolare si la aterizare, apoi sa iau niste picaturi de pus in ochi (saline eye drop) sa-i mai dau in nasuc (aerul in aeronava este foarte uscat si un zbor de 12 ore este lung)
apoi sa-l imbrac mai bine si sa-i pun si inca un costumas peste, este mult mai rece in avion. Apoi mi-a mai dat sfaturi cum sa fac cu diferenta de fus orar, sper sa ne descurcam.
Kossir, merci dar gata ca toate avem copii perfecti pentru noi (fiecare cioara cu puiul ei, stii cum e) sa stii, sa nu se deoache fiimiu chiar acum inainte de plecare
poze va arat eu intr-o zi, daca am promis sa stii ca ma tin de cuvant.
Ella ei acuma sa numi spui ca esti si pudica! eu aicea in tara musulmana am alaptat in public si nu-s una care sa-i placa sa poarte decolteuri (prea pudica de felul me, dar daca ii ea fomica...)aici se aseaza barbatii ca la cinema in fata ta si te privesc, frumos, nu? Eram cand a implinit puiul o luna si ne-a dus tati un wk-end la munte la racorica si cat facea formele la hotel era si ora de masa si eu m-am retras pe niste canapele , dar tot au venit niste domni sa ne priveasca ( pe mine si pe printz mancand )
asa ca...
Acuma am zis ca la drumul asta imi iau o pelerina ca in aeroport sunt multi gura casca!
Stefanna... imi pare rau ca traversezi asa o perioada urata...ai grija de tine si de pui mic! ii transmiti toate framantarile tale!
Eu cand eram obo ( in primele saptamani nu puteam dormi) puiul meu era cam agitat. Sanatate si liniste acasa!
Azi avem seria de vaccin de luna 2, am emotii, nu sriu mult ca ma pregatesc si apoi trebuie sa-l pregatesct si pe print, plus ca azi mergem singurei cu masina, tati vine direct la dr, sa plangem ca prostii toti trei.
am stabilit si botezul: 29 iunie de sf Petru si Pavel, am tinut sa fie intr-o zi mare si sfanta. sanatate sa fie ca facem si botezul cu bine.
fetele va pupu ma duc sa mananc eu apoi pui mic apui plecam cu tutuuu la dr, mama lui de dr care-mi ciuruie copilul azi!
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
freedelia spune:
Gata, home seet home, a fost super frumos dar suntem toti rupti de oboseala. Cred ca bagam un somn de cateva ore bune la pranz...
Michelle -- poti pune laptele in congelator in biberon, apoi il dezgeti pe baie de aburi si i-l dai din acelasi biberon. Dostractie placuta!
Dayanara -- pot vedea pe flickr si pe photobucket. Am primit pozele, mortala aia cu Ivan adormit peste firul de la laptop, cred ca faceam stop cardiac sa ma fi trezit si sa vad asa ceva...
Vladi -- si aici au scoala franceza (si germana, si British si dutch si Amercan si Canadian) insa multi straini isi dau copiii la scoli in Engleza chiar daca exista scoala in limba lor, pt ca vor sa invete si limba si sa fie expusi altui sistem de invatamant.
Nafi -- noi am folosit la greu crema ecran solar, pt ca in Beijing ardea soarele de mama-mama. AM folosit la toti 3 copiii o crema cu factor 50 speciala pentru copii. Nu e organica, dar am sa iau prganica cand se termina asta. Ca sa fiu in pace, ca Jane e inca bebe mic.
Gata, fug ca sunt atatea de facut -- va pup si revin curand.
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
oanaiacovita spune:
Neata!
Ma bag la capitol nou.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Sa ne bronzam intr-un nou capitol
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...