Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Io-s pe aici, tocmai am terminat smotruiala inceputa vineri

Admiram pozele de la intalnirea voastra! Am fost putin invidioasa ca nu am fost si eu...oricum, mi-au placut comentariile alexutei si am observat ca patriotul e f lipicios, apr i ntoate pozele tragea de cineva ..pufuletele cel mare!!!

In rest...felicitari MS pt diversificare instant..
Nu-s ce-am mai citit...Decenuela..si eu ma gandesc uneori cum era cand eram gravide, ce intrebari puneam...cum ne-am agitat pe-aici...ce vremuri..

Sling...eu am dar nu stiu sa-l folosesc iar in marsupiu nu vrea deloc, plange de rupe! hmmm ...bobitza mea draga... as manca-o dar nu stiu de unde sa incep...ma mai gandesc..

Vad ca nimeni nu s-a gandit azi la planeta noaastra...sau cel putin nu a spus-o..
Las ca zic eu..

LA MULTI ANI PLANETA ALBASTRA!
SA NE MAI TRAIESTI INCA MULTE ZECI DE MII DE ANI!!

Editez: RECTIFIC - ZECI DE MILIARDE DE ANI! CATRALIARDE!!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

lorex eu! eu! am intrat s p link!
Oricum ptr mine e trista treaba, e albastra rau situatia cu planeta albastra....

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Va multumesc pentru comenturile lasate la povestea nasterii!

Miki...chestia asta a mai fost pusa de cineva pe forum...destul de recent oricum multz ca te-ai gandit sa imparatsesti cu noi!

A...Vladimir de Iulenca e super tare in ultima poza...mafia italiana! iar Andrei de Ratusca face conculrenta pufuletelui de Ana_g

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Oricum ptr mine e trista treaba, e albastra rau situatia cu planeta albastra....

de Yannis

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

de Yannis

_

_

Nu, NU , NU! nu ma iubi! Nu-s demna, de cateva ori (multicele) sotzu vine si-mi da presiunea la apa mai incet sau stinge lumina pe care o las aprinsa in holul de la intrare ca sa vad cand intru in casa si-mi zice "save the planet re Alexa!!! Save the planet!" so...asta inseamna ca nu-s good enough
mi-a luat din Grecia si niste beculetze mici cu sensori de pus in priza ptr holu d la intrare si ptr holu de la baie (io fac pipi noaptea, mai ales cand eram gravi...atunci s-a produs achizitia

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Va multumesc pentru comenturile lasate la povestea nasterii!

Miki...chestia asta a mai fost pusa de cineva pe forum...destul de recent oricum multz ca te-ai gandit sa imparatsesti cu noi!

A...Vladimir de Iulenca e super tare in ultima poza...mafia italiana! iar Andrei de Ratusca face conculrenta pufuletelui de Ana_g

_

_

Multumim,multumim, dar faci o eroare grava - noi suntem cu mafia rusa si data viitoare sa nu mai gresesti pentru ca suntem necrutzatori.
Ochelarii sunt super bestiali, i-am primit, au protectie UV si sunt dintr-un cauciuc moale si ii tine la ochi fara nici o problema, nu il deranjeaza deloc ba chiar il protejeaza.

Nu am mai intrat de mult pentru ca am fost f ocupata si am ramas in urma cu cititul. M-am straduit sa recuperez dar nu am reusit asa ca am sarit peste niste capitole. M-am uitat la poze si avem niste copii superbi si mamici una si una aproape toate slabanoage. Asa ca eu ma aliez cu mamicile mai bine facute si va invidiez din umbra.

Miremia ai mai facut comanda de colacei?

Va pup si sper sa ne auzim mai des.

MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII

VARSTA MARIUKU

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA

www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI

www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara, buna seara!

Vad ca ati aparut acnd am plecat eu.

Iulenca da. Doar ca n-am primit tracking number inca sa vad pe unde umbla.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Lorex eu m-am gandit la planeta albastra azi. Cum zice si Alexutzzza, situatia e insa mult prea albastra iar noi prea mici. Multumim de initiativa. Eu una n-o sa ma supar daca ne amintesti cand sunt zilele in care se foloseste mai putina apa sau orele intre care se opreste energia electrica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Si am asteptat sa se faca 6 ca sa pot sa-mi felicit puiul ca a implinit 5 luni si sotul ca implinim 2 ani de la cununia civila. Cu asa motive de sarbatoare va dati seama ce party.

Si va poftesc si pe voi la o tava de peste la cuptor cu dovlecei cu feta si desert spuma de avocado cu cacao. Pentru fetele la dieta apa plata cu lamaie si pentru celelalte cate un pahar de drambuie. C-asa as bea eu .

Dar avem pentru toata lumea.

LML Radu Mihai si Lucas (esti deja in prima vacanta )!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Cristies la cat mai multi ani! Sa fiti fericiti impreuna si sa faceti multe gargaritze!

LML Alexis! Sa ne traiesti gargaritzule!

LML Maria si Lucas!

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput