Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

greu, am avut de sapat, dar am gasit

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128721

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bebelu ai dreptate, la odiseea cealalta asa avem, impartite persoanele pe luni, si vedeam mult mai usor ziua nasterii. Nu trebuie sa stergi data nasterii de unde e scrisa acum, ca te chinui prea mult

Referitor la kg, cred ca pot pune acolo, dupa DPN.

Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 8 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ok
asa le fac
deci astept acu sa imi dati si kg
sper sa le fac pana mai pe seara
acu vreau sa stau un picut in pat k abia am papat
si e si meciul secolului la tv

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna dragi gravidute,
eu raportez o saptamana incarcata, cu o delegatie cam nasoala in Bucuresti si ceva urme maronii incepand de ieri (cred ca pe seama oboselii, condus, stres, stat pana tarziu la sediu etc). De ieri iau arefam de 200 mg cate 3 pe zi intravaginal, sper sa fie ok ca altfel nu mi-o iert cu delegatia asta. Unde mai pui ca saptamana viitoare ar fi trebuit sa stau toata la Constanta, intr-o alta delegatie. Am refuzat, nu-mi pot periclita sanatatea puiutului pt nimic in lume. Apropo de kg, eu am plecat de 54.6 si acum am tot atatea ( la aproape 7 saptamani). Si.....azi am vomitat pt prima oara. La prima sarcina nu am vomitat deloc, deci e o noutate.
bebelana...la ce medic mergi? Eu merg la Dantes, e medicul meu de 9 ani (poveste lunga, infertilitate!)
va pup, ma duc sa stau in pat pt ca de firisoarele maronii nu am scapat inca si nu vreau sa exagerez. Azi am stat in casa, mai precis in pat, sotul meu si cu baietelul au fost la calarie pe ponei. Mi-ar fi placut sa merg cu ei dar m-am multumit cu filmuletele.
pupici
6+

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

46 kg.Si n-am plecat nicaieri, tot atatea am.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

buna seara burtici! raportez ... sunt in extaz. am fost si l-am vazut pe bebe. are 6.65 mm, si o inimioara care batea acolo pe monitor. si am auzit inimioara. sun topita! acum ca stiu ca e ok, atat cat poate fi la 6 sapt, sunt mult mai linistita.
va pupam pe toate!!!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Eu sunt deja la cat trebuie sa ajungi cu o burta de 9 luni si sarcina cu 10 bebelusi Nu ma intrebati de kg ca ma depresionez

burticutza 7 [hipi]

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Roxana, felicitari pentru tobosar E foarte impresionant sa vezi inimioara batand .....

burticutza 7 [hipi]

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna seara!

Felicitari tuturor gravidutzelor ,sa aveti sarcini cat mai usoare si lipsite de probleme si bebei sanatosi si mancaciosi!

Mai primiti o buburuza in club? tocmai am devenit fericita posesoare a unui test de sarcina cu doua liniutze si sunt in extaz!

Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Puteti vedea pozele in album www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=2" target="_blank">aici :vio1 si vio2

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Violeta, felicitari

5

Mergi la inceput