Puiuti de Randunici 2008!! (420)
Raspunsuri - Pagina 6
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta luny, Giardinophyt sau siropul de care zicea Raluca de Bacau, nu-mi amintesc acum numele. Ulei de seminte de dovleac, pe stomacul gol, daca rezistati... Mai este si Helmiflores. Propolisul iar este foarte bun. ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! ![]() |
mersi! Hemiflores ne-a spus pediatra ca e ptr giardia si nu ar avea treaba cu oxiurii.. am si ulei de dovleac, insa nu's cum fac eu sa i-l dau..si dr a spus ca e nasol si s-ar putea sa-l verse.. vedem..propolis, cum ii dau, de care, tinctura?.. am niste bile de propolis din Apuseni, insa nu stiu sa-l prepar, habar n-am ce sa fac cu el..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta Neata. Va pup, iesim, astazi Adrian implineste 35 de ani. |
LA MULTI ANI!!!SA FIE SANATOS
...nici eu nu stiu sa inot,imi e frica de apa si morrr de ciuda

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
luny spune:
Nicoleta, la multi ani sotului, sa fie sanatos!
Iubirea mea,
Simo27 spune:
La multi ani,Briana!

La multi ani,Adrian!
La noi e soare,e cald.bebe e super maratit asa ca nu mergem la biserica..cei mari au plecat cu buni!
Revin
dudurutza spune:
'neata fete dragi!
LA multi ani Briana
Adrian, sotz de Nicoleta
Sa fii sanatos si fericit mereu alaturi de frumoasa ta familie!
Am trimis puiuta la biserica cu socrii! Am adus-o sa aiba grija de socrii, sper sa fie la inaltime
Am ratat poze cu Thea, poate se indura Stela si le pune iar![]()
Gudinde, nu pot sa cred ce am citit, halal politie
imi pare rau pentru intamplare.
Olga, faina povestioara, sa fiti sanatosi, cu putza, fara putza sa ajungeti cu bine la marea intalnire
Luny multi ani cu sanatate si iubire maxima impreuna
Imi pare rau de Muf, scapa el si de asta!
Cu intarziere zic si eu La multi ani Catalin de Roxana!
Un
pentru Ramo cea harnicutza
Bitza imi cer iertare de intarziere dar abia am ajuns la un calculator 
Simo, auzi la aia ca lucrezi in ture
, te
mami scumpa! Il
pe Micul scump!
Blanka, concediu placut sa aveti!
Nicoleta, ce frumos trebuie ca ii pe acolo, intaresc si eu ce-a zis Gudinde, ramai acolo ![]()
pentru Andra cea care stapaneste operatiunea olita! Si puiuta mea face, a invatat-o mama.
Alex, Cami ai fata mare si descurcareata
bitza037 spune:
hello, ce fac fetele???
La multi ani Briana, !!!
LA multi ani Adrian!!!
fetele
..Antonia ieri dupa amiaza mi-a facut febra 38.7 ,i-am dat nurofen la 6 ore alternat cu eferalgan.....si mai are decat foarte putina febra, numai ca acum dimineata cand am schimbat-o am vazut pe labutele picioarelor niste puncte mici si rosii ...sunt in piele, si parca sa zic ca se urca in sus pe picioare dar se raresc......ce poate fi??aveti idee??ca m-am uitata pe net la bolile copilariei si parca nici una nu se potriveste cu ce are ea......
astept azi sa vad daca ii mai ies si in alta parte si sa vad si ce ziceti voi..... si parca nu as scoate-o nici afara...
Dudule, am pirmit merci mult
....stai linistita ca nu -i problema ca doar nu intrau zilele in sac
luny spune:
bitza, ceva viral o fi, astea pot fi insotite de eruptii..vezi cum evolueaza, sanatate
Iubirea mea,
luny spune:
Muffy pleaca cu ai mei la munte, de pe 15 pe 23 iunie..o gramada de zile fara noi..o sa murim de dorul lui..dar apoi, pe 24 plecam impreuna la mare! sa vedeti haos acolo, ne pregatim psihic deja... dupa ce-am vazut ieri la piscina, nu pot sa nu-mi imaginez pe plaja, cu atata apa, PITRE,si nisip cum o sa fie
..o sa fim rupti cand ne intoarcem, dar mergem la mare!
Iubirea mea,
luny spune:
| citat din mesajul lui bitza037 Ancutzo, mooooorrr aici ![]() ![]() ![]() ....de cum arata calcanul ala.....![]() ![]() ![]() sik crtofii cu sos![]() ![]() ![]() IRINA ![]() Mami fericita si implinita de Antonia sufletel |
cin' te-a pus?

Iubirea mea,

Antonia