Dragi parinti, as avea nevoie de o recomandare de medic ORL-ist bun pentru o operatie de deviatie de sept. M-ar interesa in principiu in Bucuresti, dar si Focsani si Galati ar fi de interes.
Va multumesc frumos.
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009
editez sa zic ca pacientul are 20 de ani.
Buna,
un ORL-ist foarte bun (pediatru) este Dr. Dan Gheorghe de la Budimex. Uite si aici detalii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=86026
M-am chinuit cu fetita cea mare de la 1 an pana la 1 an si 7 luni cu muci, guturai, raceli, o otita si o laringita... Toata lumea imi spunea ca are vegetatie (polipi) dar toti ziceau ca nici nu se pune problema de operatie la varsta ei... doar dupa 3 ani...
Iar mie mi se sufoca fata noaptea in somn! O pazeam noapte de noapte...
Am citit pe net despre el... Am ajuns fara recomandare, fara nimic, doar cu 100 de mii la asistenta de pe sectie sa ne bage la el.
A consultat si m-a intrebat: Are peste 1 an jumate. Da, are 1 an si 7 luni.
Maine o operam!
De atunci ni s-a schimbat viata. Andreea n-a mai fost infundata niciodata, n-a mai sforait noaptea (face 4 ani saptamana viitoare), a mai facut de maxim 3 ori guturai si i-a trecut in 3 zile si n-a mai fost racita rau niciodata. Iar vegetatia nu s-a refacut asa cum ma amenintau unii...
Il recomand din toata inima! Pt noi a fost si este un inger!
POZE
Dilaural multumesc mult pentru raspuns. Insa operatia este pentru un "copil" ceva mai mare, adika major, fratele meu care are 20 de ani. Ar fi trebuit sa scriu asta in mesajul initial, insa din graba nu am facut-o. O sa editez ca cei care citesc sa stie din mesajul meu.
Retin pentru viitor numele medicului recomdant de tine, sper sa nu fie nevoie pe viitor, dar, nu se stie niciodata.
inca o data multumesc!
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009