Dura lex, sed lex(Clubul Juristilor)(23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Vaaai, Ana, cat e de dulce Razvaneluuul!!! Maama, da' si pe par...normal, o baie nu era bine facuta fara spalarea parului, nu? Bravo, super! (ups, ce ma asteapta si pe mine...uitasem)

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelapriboi

am trecut sa va salut, sa va spun ca ma deprima vremea asta.
Dana era vorba de Titus Corlateanu si Mioara Mantale.
Eu te sfatuiesc sa-ti depui dosarul cu intrare cu scutire de examen.
Am auzit de foarte multe femei care au procedat asa (daca nu apare intreruperea pe cartea de munca)

ANGELA

Angela, n-am depus inca dosarul, ashtept pana la anul cand voi avea 10 ani, eu lucrez din oct 1998 shi singura "pauza" este perioada de cic, care nu este asimilata ca shi vechime pe functzie (datorita faptului ca diferentza de varsta intre copiii mei este de 10 luni jumatate, am stat acasa din iunie 2006 pana in iulie 2009, 1 an shi 1 luna mi s-au incalecat cic-urile)...asta e, nu ma grabeshte nimeni! abia mai vad ce se intampla, cum e....shi la anul mai vedem

vai Ana, ce scump e Razvan!

o zi buna la toata lumea!!!
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare!
Salutare si de la noi!Multumim frumos pentru urarile voastre de ziua mea si a Alessiei!
Avem si noi cateva poze de la petrecere
Dana, bine ai venit!ce mica diferenta este intre puii tai.asta am remarcat imediat
Ce a crescut Razvanel!!
Mathilda, felicitari!!wau!
Lora, cum e cu 2 printese? se inteleg cele 2? eu de ex, fiind diferenta de 7 ani intre mine si sora mea tare o mai chinuiam si o mai incasa de la mine, geloasa fiind pe atentia captata de ai mei.
Acum sper sa am BB2 cat mai aproape posibil de Alessiadar nu vreau sa ma pripesc deocamdata.relatia merge bine, ne facem planuri, bineinteles. vrea sa ii fiu sotie, sa avem un copil, mi-ar placea, insa am ramas asa cu o frica sa nu se intample iar ceva..nu as avea motive, e cu totul altfel decat ex, insa..o sa mai vedem la anul cum va fi.plus ca nu stiu de ce si cum mai am ceva sentimente pt. ex.adica nu mi-e indiferent.nu il mai iubesc,insa mai e ceva acolo in inima probabil din cauza anilor petrecuti impreuna si a faptului ca l-am iubit mult.
Alessia se intelege bine cu F.insa are si ea intrebari de multe ori..m-a intrebat de ce nu il mai iubesc pe tati.am ramas fara cuvinte.i-am zis ca il iubesc pe tati, dar il iubesc mai mult pe F.

ups, am uitat ca am ceva in cuptor..ne mai auzim!pupici

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Kriss ma bucur mult ca te intelegi cu F. Nu te mai gandi la ex ca nu merita atentia ta.
Copiii nu inteleg lucrurile, dar cand vor fi mari, alta va fi opinia lor.Eu una vin la Iasi pentru nunta (chiar si neinvitata)
Dana vad ca nu se grabesc cu adoptarea legii, asa ca poti sa stai sa astepti pana in 2011.
Lora pupici si multa odihna(stiu ca ai nevoie)
Ana puiul tau mi se pare ca creste intr-o zi cat altii in 10 .
Mathilda asteptam vesti si de la tine.
Eu nu am noutati.Astept sa vad ce se mai intampla cu avocatura.Copiii sunt putin raciti asa ca saptamana asta nu am dus-o pe Stefi la gradi, iar Sergiu a lipsit doar miercuri.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la un ceai!
Kriss, super pozele! Nu-mi vine sa cred ca-i asa mare Alessia! E frumoasa foc, sa-ti traiasca! Ma bucur ca e ok noua relatie!
Angela, nu va mai ganditi la plecare in state?
Fug, ca se foieste bolfosenia. O zi buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Lora ne gandim mereu cum sa plecam in State, dar uite ca nu e chiar asa usor.
Am aplicat la Loteria VIzelor anul trecut si nu am castigat.Am aplicat si anul acesta, dar raspunsurile vin in mai.
O alta varianta este sa obtinem green card daca sotul meu, inginer de profesie, avea master.Dar nu-l are, asa ca acum in septembrie s-a inscris si la master (dar dureaza 2 ani).Asa ca in acesti 2 ani pana speram sa reusim sa plecam intr-un fel sau altul, am sa fac si eu vechimea ca si cj si daca legea avocaturii se va mentine in varianta actuala am sa reusesc sa plec din Romania cu statut de avocat.

Mergi la inceput

neata
va invit la o
Angela, iti doresc sa fie asa cum vreti voi..oricum in tara asta nu e de stat, din pacate.stiti voi.."e frumoasa, dar pacat ca e populata"

Acusi mergem la coafor ca vreau sa ma vopsesc.Nu am cum decat sa o iau si pe Ale, cu ocazia asta o mai tund putin si pe ea.Dupa amiaza mergem la ziua cumatrei mele, pt. ca diseara sa merg cu F.intr-un pub la un concert live a unor prieteni de ai lui.Sper insa sa imi iasa pasenta cu Ale sa o pot lasa la bunica=sa cealalta..
cam atat de aici...voi incerca sa intru mai des pe la voi.
si un weekend calduros si linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Buna dimi,

kriss, baut cafeaua virtuala...a fost tare buna..parca m-am mai trezit!

Iti urez un week-end de poveste si multa distractie!

Jurnal de Razvan Nazdravan

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

ANGELA,

bafta multa in tot ceea ce doriti sa faceti! Asteptam ziua in care o sa ne dai vestea cea mare...sau cand ai sa ne scrii cu duferenta de fus orar

Kriss, m-am uitat cu razvan in brate la pozutele voastre..s-a uitat el la o poza, s-a uitat la a doua si dintr-o data tasti..pe monitor s-o pupe pe Ale, a fost atat de simpatic!

Jurnal de Razvan Nazdravan

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

neata
va ofer de dimineata!
mathilda, pana la urma, vine BB3?
pupam pe Razvanel!

Mergi la inceput