Dura lex, sed lex(Clubul Juristilor)(23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!

cioc-cioc...ma primitzi shi pe mine in grupul vostru?
sunt mamica a doi copilashi, locuim in constantza, de meserie jurist din 1998, de curand shi mediator...intentzionez sa dau in nov def-ul la barou (din cauza a trei ani cic, nu am decat 9 ani vechime pe functzie)

mai revin...

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, bine ai venit la noi!
Eu scriu telegrafic, din cauza de calc. cu probleme si bebe nr. 2 de 1 luna si 5 zile.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

salut fetelor,
ce mai faceti? eu cred ca sunt gravi, adica in asteptarea bb3. inca nu am fost la dr dar ma simt destul de rau- senzatii de voma. oricum va tin la curent. pot sa cumpar 1 test de sarcina? adica se vede asa repede daca sunt sau nu?
cafea si ceai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Waw, Mathilda, o veste super! Felicitari!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Mathilda, bb3?!? Bravo!Asteptam vesti!
DanaAlex bine ai venit printre noi.
Iti uram succes la examen sau inscriere usoara in Barou anul viitor (se pare ca legea o sa ramana cu varianta ca cei cu 10 ani vechime sa intre cu scutire de examen).
Lora pupici si multa odihna cand ai timp.

Mergi la inceput

salut!!
Angela, multzumesc!...sa speram ca e definitiva intrarea fara examen dupa 10 ani de c.j.

Lora- cemic e bb2...offff, ce scumpi sunt la varsta asta!

Mathilda- succes cu bb3...wow, ce curajoasa eshti!!!

!!!!!!!!!
aici caseta mea de bijuterii , timp limitat...a mai ramas 1 zi shi 21 de ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

lora,angela- va multumesc de urari
dana - bine ai venit si de asemenea multumesc de urari
cu klara primele 3 luni m-am simtit groaznic apoi a fost ok. cu edward toata sarcina a fost naspa. sa vedem ce va fi. edward are aproape 9 luni, merge de-abuselea si incearca sa se ridice. are o gropita in obraz si-ti vine sa-l mananci. e blond cu ochii albrasti. klara se duce la gradinita si e f fericita. e fetita mare. are 4 ani juma. o nenoroceste pe educatoare . din categoria bine cunoscuta - ce mai face fata mea sa va povestesc. educatoarea ii zice in fiecare zi: klara plz be quiet. si eu i-am zis : klara daca educatoarea iti spune mereu sa taci din gura de ce nu taci ? la care ea: i forgot to be quiet.intr-o zi se duce la biserica( ca e la scola catolica) si educatoarea ii zice parintelui father.... la care fii-mea: miss r. - he's not your father he is the priest. si a inceput sa rada. alta data ma duc cu ea la biserica. in timpul slujbei imi spune ca vrea la wc. ma duc cu ea face si apoi: mama hurry up. we have to thank to god. si multe altele. va m povestesc alta data.
va pup

Mergi la inceput

Mathilda, am ras de ne-am topit (pt ca le-am spus si copiilor vorbele Klare
Dana, cu siguranta legea o sa sufere modificari.Sunt multi in Parlament care nu au reusit sa intre anul acesta cu scutire de examen si s-ar oftica sa intre TC,MM (cred ca stiti la cine ma refer) si ei sa nu reuseasca.

Mergi la inceput

Am trecut pe aici sa va salut si sa va urez un weekend placut

Mergi la inceput

week-end placut !!!

Angela itzi trimit pm...( nu shtiu cine sunt tm shi mm...la cel din urma imi sare capul la bomboanele M&M)

va invit la cafea aici

"...din suflet, pentru un suflet!"

Mergi la inceput