Dura lex, sed lex(Clubul Juristilor)(23)
Raspunsuri - Pagina 7
DanaAlex spune:
salutare!!!
cioc-cioc...ma primitzi shi pe mine in grupul vostru?
sunt mamica a doi copilashi, locuim in constantza, de meserie jurist din 1998, de curand shi mediator...intentzionez sa dau in nov def-ul la barou (din cauza a trei ani cic, nu am decat 9 ani vechime pe functzie)
mai revin...
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
LoraG76 spune:
Dana, bine ai venit la noi!
Eu scriu telegrafic, din cauza de calc. cu probleme si bebe nr. 2 de 1 luna si 5 zile.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mathilda spune:
salut fetelor,
ce mai faceti? eu cred ca sunt gravi, adica in asteptarea bb3. inca nu am fost la dr dar ma simt destul de rau- senzatii de voma. oricum va tin la curent. pot sa cumpar 1 test de sarcina? adica se vede asa repede daca sunt sau nu?
cafea si ceai
LoraG76 spune:
Waw, Mathilda, o veste super! Felicitari!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
angelapriboi spune:
Mathilda, bb3?!? Bravo!Asteptam vesti!
DanaAlex bine ai venit printre noi.
Iti uram succes la examen sau inscriere usoara in Barou anul viitor (se pare ca legea o sa ramana cu varianta ca cei cu 10 ani vechime sa intre cu scutire de examen).
Lora pupici si multa odihna cand ai timp.
DanaAlex spune:
salut!!
Angela, multzumesc!...sa speram ca e definitiva intrarea fara examen dupa 10 ani de c.j.
Lora- cemic e bb2...offff, ce scumpi sunt la varsta asta!
Mathilda- succes cu bb3...wow, ce curajoasa eshti!!!
!!!!!!!!!
aici caseta mea de bijuterii , timp limitat...a mai ramas 1 zi shi 21 de ore
mathilda spune:
lora,angela- va multumesc de urari
dana - bine ai venit si de asemenea multumesc de urari
cu klara primele 3 luni m-am simtit groaznic apoi a fost ok. cu edward toata sarcina a fost naspa. sa vedem ce va fi. edward are aproape 9 luni, merge de-abuselea si incearca sa se ridice. are o gropita in obraz si-ti vine sa-l mananci. e blond cu ochii albrasti. klara se duce la gradinita si e f fericita. e fetita mare. are 4 ani juma. o nenoroceste pe educatoare . din categoria bine cunoscuta - ce mai face fata mea sa va povestesc. educatoarea ii zice in fiecare zi: klara plz be quiet. si eu i-am zis : klara daca educatoarea iti spune mereu sa taci din gura de ce nu taci ? la care ea: i forgot to be quiet.intr-o zi se duce la biserica( ca e la scola catolica) si educatoarea ii zice parintelui father.... la care fii-mea: miss r. - he's not your father he is the priest. si a inceput sa rada. alta data ma duc cu ea la biserica. in timpul slujbei imi spune ca vrea la wc. ma duc cu ea face si apoi: mama hurry up. we have to thank to god. si multe altele. va m povestesc alta data.
va pup
angelapriboi spune:
Mathilda, am ras de ne-am topit (pt ca le-am spus si copiilor vorbele Klare
Dana, cu siguranta legea o sa sufere modificari.Sunt multi in Parlament care nu au reusit sa intre anul acesta cu scutire de examen si s-ar oftica sa intre TC,MM (cred ca stiti la cine ma refer) si ei sa nu reuseasca.
DanaAlex spune:
week-end placut !!!
Angela itzi trimit pm...( nu shtiu cine sunt tm shi mm...la cel din urma imi sare capul la bomboanele M&M)
va invit la cafea aici
"...din suflet, pentru un suflet!"