Dura lex, sed lex(Clubul Juristilor)(23)
Raspunsuri - Pagina 13
LoraG76 spune:
Era sa va zic 'neata..is cu capu', clar!
Kriss, La multi ani pentru Stefana!
Angela, La multi ani si pentru fetita ta, parca tot Stefania e, nu?
Bolfosenia mea creste ca Fat Frumos in varianta feminina. Sapt. viit. are 4 luni si deja hainele de 6 nu-i mai vin. Am trecut la categoria 6-9 luni, e lungaaaa, cred c-o dam la baschet. De cuminte, e cuminte, daca o tin inbrate si vorbesc si ma joc cu ea non-stop. In rest, tipa! Da-i cuminte!
Mathilda, felicitari!!!
Noapte buna!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kriss79 spune:
Nu am mai reusit sa intru sa va urez din timp Craciun Fericit, asa ca intru de azi sa va urez sa aveti un An Nou mai bun,multa sanatate, fericire si iubire!La Multi ANi!!
Multumim de urarile de Sf.Stefan! La multi ani si Stefaniei!
La multi ani Edward, mathilda! cu intarziere.. La multi ani Nadia, Naty!tot cu intarziere..
sa va traiasca copilasii!
De 2 zile am racit si eu si stau mai mult in casa. Ale a fost si ea putin cu mucisori inainte de Craciun, dupa care a fost 4 zile la taica-su si a venit, ca un facut, cu conjunctivita..am tratat-o si pe asta si acum e bine.
A venit Mosu cu papusi, dulciuri si joculete pe la copii, pe la noi cei mari cu mai putin, mai mult simbolic. Pe 25 am fost cu totii la mama mea si a fost foarte frumos. Dupa aia am mers la parintii prietenului meu sa ii cunosc si sa ne cunoasca pe noi doua. A doua zi de Craciun Ale a mers la taica-su si la bunicii ceilalti si noi am colindat prin oras..cred ca atunci m-a prins pe mine racealaPe 27 seara ne-am reunit si am sarbatorit-o putin de ziua ei onomastica. Pe 31 Ale va sta la bunica cealalta si noi vom merge impreuna cu niste prieteni sa petrecem Anul Nou la o cafenea din Iasi impreuna cu alti amici si cunostinte.
cateva poze aici
Cristina, mamica de Alessia Stefana
LoraG76 spune:
Kriss, ce de-a activitate ai!!! Ma bucur mult pentru tine si Ale!
Fetelor, va doresc un an nou fericit, cu sanatate, ca asta e cea mai importanta! La multi ani si multe bucurii sa aveti!
Edit: Kriss, arati super, felicitari!
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
kriss79 spune:
La Multi ANi dragelor! Fie ca 2011 sa ne aduca multa sanatate, fericire si impliniri!
Cristina, mamica de Alessia Stefana
angelapriboi spune:
LA MULTI ANI 2011! Fie ca tot ce va doriti sa se indeplineasca! Va doresc din suflet sa aveti parte de tot ce-i mai bun!
ana_micu83 spune:
Acum am vazut ca pe anul asta nu am scris aici si nici nu v-am urat .
Deci, ma rog ca in 2011 sa vi se indeplineasca dorinta pe care mi-o pun mereu eu la cumpana dintre ani"Doamne, da sa mi se indeplineasca toate dorintele"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!
Hainute NOI, import Anglia!
bazarim si noi
ana_micu83 spune:
aaaa.....participam si noi la un concurs pe DC(detalii la semnatura)...intentionam ca premiul (oricare ar fi el sa-l donam unui caz social din forum)...ne ajutati sa facem o bucurie?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!
bazarim si noi
ana_micu83 spune:
Multumimmm! Mai avem putin pana se termina concursul! Nu conteaza ca ne calificam pe locul 3 sau 10...important este sa ramanem in top 10. Vrem ca premiul sa-l donam aici la umanitare...
Am mai castigat luna trecuta pe un alt site un concurs si am procedat la fel!
Vrem sa castigam si premiul sa-l donam aici in forum! Ne ajuti sa facem o bucurie?
bazarim si noi
LoraG76 spune:
Ana, multa bafta!
Oricum, voteaza si moderatorii, cred.