Dura lex, sed lex(Clubul Juristilor)(23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La Multi Ani Mihai si Gabriel!
La multi ani Mihaela(mihharo)!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor !

Sa fiti sanatosi, voiosi, veseli si cu mii de vise indeplinite!

Vrem si noi un votic! Sar`na

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=3" target="_blank">anm1 si anm2

Jurnal de Razvan Nazdravan

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

kris- ma bucur tare mult pt tine. da vine bb3. cred ca prin mai.
angela de ce nu veniti in canada? sau e prea frig?
klara azi i-a dat struguri lui bb. cand am vazut-o am crezut ca lesin. ii bag degetul in gura lu asta micu sa ii iau coaja dar el il mancase deja. asa ca i-am dat un ciorchine si tot nu sa saturase. sa va m spun ce m face klara. a schimbat gradinita ca ne-am mutat si pe educatoare o cheama ms edwards. s-a dus la ea si i-a zis . ms edwards ai acelasi nume ca fratiorul meu. pe el in cheama edward si pe tine ms edwards. ha ha ha . ciudat. ca el e baiat si tu fata dar aveti acelasi nume. acuma se duce part time 2 ore juma pe zi. am dus-o prima zi la gradinita. a doua zi toata scoala o striga pe nume in parc. nici nu vreau sa-mi imaginez ce a facut de a devenit vip din 1 zi. educatoarea a spus ca e f happy si ca are abilitati de leader. pai cred ca e happy daca face militarie cu toti. ha ha ha
v-am pupat ma duc la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Felicitariiiiiiiiiiii! Esti o super mami:) de 3xmami:) Fantastic!

Va pup pe toate si va doresc un week-end minunat!

Lora, da-mi un add pe mess, am id identic ca userul de pe DC
..vreau carti!

Vrem si noi un votic! Sar`na

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=3" target="_blank">anm1 si anm2

Jurnal de Razvan Nazdravan

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Mathilda, Canada a fost in planurile noastre cu multi, multi ani in urma.Acum, dupa ce am vizitat SUA (si deoarece singura sora a sotului meu este in SUA) ne-am decis sa mergem acolo. Ca civilizatie, Romania este la cel putin 200 de ani in urma.
Canada stiu ca este mult mai bine vazuta decat SUA.
In rest pupici celorlalte fete si felicitari pentru bb-ei, o asteptam si pe Ana cu bb2.

Mergi la inceput

Salutare, ce mai faceti? Cam multa liniste pe aici.

Mergi la inceput

Daca tot e liniste pe aici..eu va anunt ca am primit un inel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

Daca tot e liniste pe aici..eu va anunt ca am primit un inel

felicitari kriss. asta da veste si mai ales acum in preajma sarbatorilor.pe cand casatoria?

Mergi la inceput

multumesc Mathilda!nu ne grabim ca nu actele conteaza..asa ca nu stiu..am fost f.surprinsa si am fost si mai surprinsa cand mi-a zis ca il avea luat de vreo 2 luni si astepta un moment anume care a venit la un moment dat, nu stia nici in dim.zilei ca asta va fi ziua..daca ma intelegeti ce zic..scuze, dar aseara am fost cu Ale la un botez de gemene ale unei prietene de-a mele, nascute in aceeasi zi cu mine
nici ai mei nu stiu inca.cand stabilim ceva va anunt

Aici e zapada cu carul, a nins intruna ieri.abia se circula si pe trotuar si pe carosabil.ce mai, iarna in toata regula.

Mergi la inceput

Kriss eu ma bucur enorm .Iti spuneam candva ca va iesi soarele si pe strada ta.Exista viata si dupa un ex.
Pupici si imbratisari!

La multi ani! pentru sarbatoritii/ele zilei.

Mergi la inceput