Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 12
racusor2010 spune:
cris, bafta sa gasesti tapet daca nu, poti sa optezi si pentru o zugraveala frumoasa si sa aplici ceva peste..
cand mai simti presiune in burtica sa stai cumintica la pat pana trece si sa iei no-spa si magneziu. si daca te ia pe strada sa te asezi si sa stai acolo putin pana simti ca trece
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 5 zile pana in Liga I, 12 zile pana in Liga Campionilor si maxim 33 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
lalala13 spune:
bumblebeee e de la constipatie. in astfel de cazuri trebuie sa elimini neaparat gazele, aste apot da contractii si sa induca nasterea. eu stiam, dar ar fi bine sa suni un doctor, ca ai putea sa iei si un triferment daca e asa de rea situatia.
mya, la varsta aia a sarcinii, nunta iti trebuie. sotul ar trebui sa se gandeasca in primul rand la tine si bebe. daca vrea neaparat sa se duca singur si gata.
adriana bravo ca ai reusit! eu nu cred ca as fi rezistat nici atat. sunt foarte colerica si imi ies din fire repede. daca nu suport ceva, eu zic, nu stau sa rabd. noroc ca nu am "soacra" de fel.dar vorba aia, daca am locui impreuna nu stiu cum ar fi.
observ ca mai multe am inceput sa avem probleme. si eu ieri am bagat un scobutil ca nu se mai putea, ba dureri, ba ma apasa..v-am zis eu...si ma simt mai bine azi, m-am si odihnit mai bine azi-noapte.
----------------------------------------------
my somebody....
33+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
aelita spune:
OTILIA vai de mine cat ai tras cu Elisa cu piciorul !! si tu gravida !a fost si la serbare ? cat de frumoasa e ! ce fete ai !manca-o-as cat s-o fi chinuit si ea..dar cred ca la un moment dat se invatase
vorba LARISEI,nici eu nu astept nimic de la lume,nu sunt obisnuita.
ieri am iesit la cumparaturi,intru intr.un magazin sa ii caut Sofiei niste sandale,tot cautand pe acolo si mergand sa intrebi daca au numarul ei,obosisem,ma durea spatele,burta,stiti...
noi cu doua caruturi dupa noi,Sofia DORMEA in carut,tati era cu sandale in maini sa intrebe de numere,aglomeratie..Eu gasesc niste sandale,si sa i le probez nu mai eram in stare sa ma aplec,ma uit in jur de locuri din alea unde stai jos si probezi,vad unul loc ca o canapea sa zic de 2 persoane ,iau carutul cu Sofia si il pun in fatza canapelei,cand sa ma asez,se pune un barbat cu baiatul de vreo 7-8 ani sa ii probeze ceva,eu deja eram in asezare pe canapea asa ca m-am asezat pe o dunga langa baiat...eu cu ditai burtoiuuuuul abia mai respiram ,sa o probez pe Sofia adormita .ala nu a avut treaba ,a stat acolo,macar nu s-au dat mai incolo sa am si eu mai bine loc.noroc ca au terminat repede ..
Vreau sa spun ca nici nu m-a mirat,nici macar nu m-am suparat.pana la urma,am gandit eu,ca omul ma vede pe picioare,nu sunt de targa din moment ce sunt intr-un magazin,ca mi-e mie rau nu are nimeni timp sa ma vada ,sa ghiceasca...Trebuie sa ne adaptam si la mentalitatea oamenilor negravizi.
LAURIKA ma atrage Radu Cristian cum suna impreuna.sau Crisitan Alexandru.andrei si ionut parca nu prea merg langa cristian.
BUMBLEE Cristian nu e nume de sfant,dar e nume de crestin,ca asta inseamna,si tot e de bine cristian=crestin,urmas al lui Cristos.
ENIKA aici daca nu te baga in seama gravida fiind,adica esti tratata egal,cel putin nu exista nesimtirea acelei femei care spune "daca i-a trebuit copil".in primul rand comentariul ei nu stiu pt cine era,ca doar nu spunea nimeni sa intri tu in fatza,ci dimpotriva era vorba despre cei care intrau in fatza.deci dupa ea,cui nu ii trebuie copil poate sa intre in fatza ca un nesimtit ! nu e vorba ca nu avea copii,AVEA,asta e mai grav.sunt care au si care tot acre sunt !copii din aia crescuti cu bata pe ei,..e plin pamantul! nu era invidioasa,era neagra in cerul gurii.
ADRIANA si mie cate imi spuneau ca mi-a coborat burta..si am nascut dupa 40 !
RACUSOR mie imi era frica doar de nastere,de copil nu
RODICA La multi ani sotului !!!
BUMBLEBEE cum mai esti??
ADRIANA -incearca sa nu te certi cu sotul,acum perioada asta,pana ii trece si lui dorul de mamicutza si durerea ca nu o poate tine langa el ,si mamicutza sa se mai potoleasca ...si in timp isi va da el seama ca e mai bine asa.dar cu forta nu se poate,cu cat ii spui ca tu si bebe sunteti importante acum,el nu poate,ca si ma-sa e importanta in mintea lui...of,barbatii astia care inca mai sug la mami...
29+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
ochidut spune:
Mai fetelor dar nu sunt slabuta, doar jmechera am pus pozele alea bune, in care par mai slaba . V-am zis ca am luat 14 kg…
Baldachinul eu cred ca e mai mult asa de o mica fita, cat sa facem niste poze si sa nu zicem ca nu a avut printesica baldachin. Dar ma gandesc ca atunci cand esti nauca noaptea si te duci sa o iei din pat, si baldachin si carusel, nici nu mai nimeresti bine copilul; cred ca o sa le dau deopate una doua…….
Larissa, ambele le-am luat de la targ mai demult dar nu mai stiu exact denumirea firmelor; baldachinul era de la firma care comercializa lenjerii feretti iar salteluta cred ca e de la reclamamascata.
Stewie, sa stai pe margine e intr-adevar cea mai inteleapta decizie.
Adriana, gata a trecut raul, acum incearca sa te calmezi si sa vezi de tine si de camera fetei.
Racusor, si mie imi plac mult mai mult pozele traditionale decat cele de pe calculator. Sunt deja cativa ani decand zic macar pe cele mai frumoase sa le selectez pentru a le scoate pe suport si sa le pun in album……..da de unde…… crezi ca am facut ceva?
Si sa va zic ca aseara m-am destrabalat, dupa 3 saptamani de stat la pat, daca am aflat la eco ca e totul bine, am scos bebelina la terasa, pe Lipscani, la un caffe frappe cu inghetata, lumanarele pe masa si am barfit cu sotul lumea care trecea; o gramada de tinerei, forfota mare, toate terasele pline ochi, muzica, grupulete de fete si baieti iesiti la agatat, per total atmosfera de vacanta si distractie. Frumos!! Oricum nu am stat mult sa nu suparam burtica, ca deja era tare ….
AA, si va imaginati in aceasta atmosfera, cu fete cochetele, agatamente, lumea cu un coktail, o bere si eu care defilam mandra cu ditamai burtoiul Se uita toata lumea la mine
35+ cu
lalala13 spune:
am schimbat semnatura in avans cu o zi ca nu mai rezist
ochidut estio slabanoaga. din fata nici nu se vede ca esti gravi.si apropos de iesiri, chiar daca trebuie sa stau la pat, ma simt muuuuuuuuult mai bine daca ma duc undeva pe afara. parca nici nu ma mai dor toate cele , iar la psihic e super
aelita eu stiam ca cristian e nume de sfant de la Christos( ca asa il chema)
----------------------------------------------
my somebody....
34+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
anca_vlad spune:
Cris...am vazut ceva tapet pt copii in magazin la obor si parca in AFI!
Bafta!
eu am cam terminat cu camera copiilor nu am facut decat adaptari ca nu am avut alta solutie momentan!
Anca +30s IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu! abia am facut si eu ochisori, rusine sa-mi fie ca am lasat bblina nemancata de dimineata... ori a fost obosita si ea si nu s-a mai trezit ca de obicei la 8 jumate (doar ieri a topait toata ziua prin toate cotloanele burtii...), ori a topait si eu -rusine mie - dormeaaaam bustean...
adriana, ai scapat de un stres, acum iti mai ramane sa te gandesti si la sotiorul tau care, vrea nu vrea, e cu funduletul in 2 barci... eu am avut noroc (sa zic asa) ca ne-am cunoscut la 19 ani si a inteles din start ca, daca vrea o familie cu mine, vom fi noi doi, si restul DUPA noi. bine, soacra mi-a facut o mie de zile negre, dar eu am gasit sprijinul tocmai la sotul meu care s-ar fi luat in piept cu lumea intreaga ptr mine. si acum e la fel, de aia imi permit sa fiu impaciuitoarea eu si sa-i spun ca parintii ne sunt asa cum sunt, trebuie doar sa-i acceptam, sa-i respectam si sa-i iubim. dar ai tai socrii, adriana, scuzele mele, nu merita nici sa-i ajuti pentru ca sunt RAI, pur si simplu, in dorinta de a va face si voua viata grea...
si, colac peste pupaza, aseara suna soacra-mea, al meu sot se uita buimac la tel, ce sa faca, sa raspunda sau nu... parintii mie il suna in fiecare an de ziua lui si ii trimit mesaje de fiecare ocazie, tatal lui in general isi aminteste dar maica-sa cam niciodata de cand ne-am casatorit . si imaginati-va ca in agenda tel nu scrie "mama" sau asa ceva, scrie: SOACRA LUI MAMI, adica nu mama lui ca soacra mea . si mai face si pe mirata ca sunt gravida, de parca nu stia, asa ca i-am facut semn sotului ca eu nu-s pe-acasa... anul trecut cand am fost in Ro i-am dus mici atentii (cafea, cioco, parfum, medicamente care stiam ca-i trebuie, jucarii la nepotel etc), dar dupa ce am revenit in Spania, ce-a facut ticaloasa?! a sunat-o pe mama sa mearga dupa ele ca ea nu are nevoie de nimic de la noi ca oricum nu o bagam suficient in seama... dar noi nu ne stresam cu astea, avem familia noastra fericita - multumim lui DD- iar restul sunt amanunte lipsite de importanta...
ooo, ce m-am intins! sorry...
multumim ptr voturi
33+ AMR 6+ Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
Cris2010 spune:
Am uitat sachimb azi semnatura.
Racusor, Anca, merci. A fost sotul la Obor, sunt foarte ieftine dar nu mi-au placut deloc cum arata. A facut poze cu tel. Am vazut ceva dragut la Hornbach, dat inima tot la ala primul gasit pe net mi-a ramas. Sotul vrea sa ia perdea de bucatarie la 700 lei de la KIKA, eu de ce sa nu iau tapet de 1500 lei...
Ochidut, si mie imi plac foarte mult terasele din centrul vechi. Este o terasa cu patiserie frantuzeasca. Mereu ma duc acolo sa imi iau prajituri din foietaje si cu fructe.
Bee, de ce nu incerci clisma pt constipatie? Stiu cateva persoane care isi fac singuri asa ceva, ca au probleme mari cu treaba asta. Kit gasesti la farmacie. Poate intrebi si medicul daca ai voie...
Nela, mie dr. mi-a zis ca anemia usoara e specifica sarcinii. Deci nu ai pt ce sa-ti faci griji.
Cris 34+ cu Sonnia
bumblebee spune:
Am sunat medicul de familie, dar n-a raspuns inca. Am bagat acum un uscosin si pt moment nu vreau sa mananc... Cat despre clisma, ehh, daca nu scap, asta este, dar sa vb intai cu medicul.
De durut nu ma mai doare f tare, dar oricum ma tine acolo si e neplacut. Daca ma ridic ma ia si gogoasa infuriata, burticuta saraca si ea e taricica... macar n-am contractii...
Multumesc fetele pt raspunsuri
Alina 31+ cu
gargarita
larissa_79 spune:
Carmennnnn, pe unde esti? Da-ne un semn ca esti ok....
racusoru', dormi?
Larisa 33 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/