Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Simoo - bine ai venit! Te asteptam inapoi cu vesti bune.
Puiutza - bafta la eco

Cat despre "pacate", am si eu cateva de marturisit - un meniu de la Mc, unul de la Burger King. Din fericire, vad ca am reusit sa limitez la minim consumul de Coca Cola, poate si pt ca dupa doua guri imi ramane un gust cam metalic in gura, dar mai scap si la cate un pahar de de-asta .

M-am cantarit azi dimineata - am pus 2,5kg . Sper sa o tin tot asa, dar nu conteaza pana la urma, bebe sa fie bine

Kiti, 21+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Fetelor, voi in fara de lucruri sanatoase (fructe, legume, etc) mancati si "prostii"?

Tina, cu(27+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

La cite kile in plus am... ar fi culmea sa zic ca nu! De fapt nu neaparat fast food maninc cit mincare gatita, orice si oricit. Sunt o mincacioasa de fel iar acum bat recordul.

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Fetele, si eu plec...dar la mami meu.

V/am spus ca am primit doua floricele superbe... azalee si bromelia(in ghiveci... ca astea imi plac tare mult).
La mine (la biroi) este reanimarea ptr floricele... Sefa mea a aruncat o iasomie arabeasca la gunoi crezand ca a murit de tot. Am luat/o, ingrijit/o, a inflorit...iar acum cateva zile a vazut/o si... mi/a luat/o. Mai cu hac, mai cu vai i/am dat/o ... si... un client pe care l/am ajutat cu laptop.ul stiind ca/mi plac floricelele mi/a adus DOUA. Nu a stiut pe care sa o aleaga si i/au placut amandoua.
In concluzie... daruieste si ti se va da mult mai mult.
Daca/ti stii cat de frumoase sunt si cat poate sa/mi incante sufletul cand le privesc. Zici ca sunt taurasul din desene animate 'Ferdinand'...
Si mai e ceva... infloreste teiul si sunt in extaz total...
Azi am mers la serviciu fara masina, fac 10 minute si 'am luat pulsul orasului'. E bine...

Va fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Multumim pt cuvintele frumoase

Felicitari fetelor pt vestile bune si bafta multa celor care urmeaza sa-si vada puiutii.

Cu statul in apa...eu m-am balacit muuult si bine in mare cat timp am fost insarcinata cu Dav si totul a fost ok, s-a nascut grasunel si sanatos tun la 40 sapt. Din cate stiu, inotul e chiar recomandat in timpul sarcinii.

Cat despre tata si eu cred ca tb sa participe 100% la tot ce inseamna bebe, in felul asta intelege mai bine, la noi ajunsese sa i se para ca la serviciu e relaxare pe langa cat e de greu cu bebicul, e drept ca el e programator pe calc si macar nu e solicitat fizic, isi mai permitea uneori sa se conecteze de acasa ca sa stea cu noi. Si acum cand vine, el il schimba, el ii da papica, se joaca amandoi altfel nu cred c-as rezista. Adevarul e ca nici prin gand nu ne-a trecut ca el ar tb menajat cand eu eram cea cu dureri, abia stateam in fund, aveam numai rani la sani ca tzocaila sugea non-stop asa ca incerca pe cat posibil sa faca el cat de mult putea incat sa ma ajute, noaptea el se trezea si mi-l aducea pe bebe la san iar dupa cateva luni ne-am hotarat sa-l luam langa noi...acum probabil depinde si de disponibilitatea tatalui. Oricum, faptul ca s-a implicat atat de mult l-a facut si pe el sa se simta increzator ca parinte plus ca se vede foarte tare si in relatia lui cu david.
Parerea mea e ca incercarea de a-l menaja poate fi riscanta pt ca poate ajunge sa simta ca mama e cea care le stie pe toate si sa-i fie frica sa se mai implice si atunci sa se indeparteze si de copil, asa la inceput e altceva cand ambii sunt pe picior de egalitate in ale bebelitului, in cazul nostru experienta zero insa eram doxa de teorie ca citeam ca disperatii toata sarcina tot ce prindeam si totul parea asa greeeeu insa am invatat impreuna si pana la urma a venit de la sine.

Cu suzetele, asa e depinde de preferintele bebelusului

Am fugit ca ma asteapta Dav sa iesim la plimbare.

S-aveti un sfarsit de saptamana placut.

22+ si de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Fetelor, voi in fara de lucruri sanatoase (fructe, legume, etc) mancati si "prostii"?

Tina, cu(27+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Of course. Dar cu moderatie..
Eu mai mananc si cate un mac, mai beau si cate o cola, dulciuri, am mancat si carnati, mezeluri, you name it. Partea buna e ca aveam anticorpi pt cam tot ce am facut noi la analize, deci am o grija in minus. Insa am grija daca mananc prostii sa bag si un mar dupa :D

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Aoleu, pai inghetata si merdenelele se pun la mancare nesanatoasa?? Nu cred!! Alea sunt buneeeee . Doar mananc zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ce-s alea merdenele?..Sa nu radeti de mine dar chiar nu stiu..

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

copilul s-a nascut bine dar la 2.500 cat avea pe la 7 luni si ceva. si pana la 9 luni nu a mai luat in greutate. dar slava Domnului acum bebe are 8 luni si e un grasan........ si foarte frumos. pana la urma asta conteaza

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Aoleu, pai inghetata si merdenelele se pun la mancare nesanatoasa?? Nu cred!! Alea sunt buneeeee . Doar mananc zilnic

Esti dementiala...
Ai incercat inghetata de nuci de la Amicii, parca 'Metropolitan'...? nu ma satur cat de buna este si e si convenabila la pret...
Nu mai zic ca fac pofta la fete si ma pun sa le cumpar...
Ma duc acusica, vreti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

bine ai venit printre noi simoo. sa dea Dumnezeu sa fiti bine si sa duci sarcina la termen

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Mergi la inceput