dr Catalin Haiduc (4)
Raspunsuri - Pagina 7
ionela.n spune:
Alinushca, mersic frumos de sfat, asa o sa fac. La spital se face eco? Cred ca de acum o sa merg numai la spital.
Printesa mea din burtica e foarte vioaie, cred ca si-a luat adidasi ca ma loveste uneori destul de tare
Am avut de repetat unele analize si o sa merg si cu alea la dr.
Nu am mai vazut bebelina de cand am facut morfologia de trim 2, la 20 sapt si cateva zile.
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+
Minunea noastra
alinushca spune:
se fac eco la spital pe banda rulanta. adica dureaza maxim 1-2 minute, iar tu nu vezi propriu-zis nimic. in cabinetul din stanga se si plateste 40 de lei.
Mami de (28.10.2008) si bb2 20+
ionela.n spune:
Nu, ma refeream daca merg la spital.. dr. Haiduc o sa imi faca si eco? sa inteleg ca trebuie platita, asa-i?
Nu conteaza ca nu se vede, important e sa imi zica ca e bebe bine si totul e ok
Minunea noastra
felix76 spune:
Eu m-am programat la morfologia fetala la Alina Veduta la Filantropia. Si aia dureaza tot 1-2 minute??? Sper sa nu ca altfel am pus-o, imi caut pe altcineva...
Felix 6+
mutatie A1298C homozigota
If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile
ionela.n spune:
Felix, sunt sigura ca morfologia nu dureaza 1-2 min. Cred ca tot Alinushca a fost la ea si-ti poate spune mai multe
Morfologia mea de 12 sapt a fost facuta de dr. H la MedicalCity si a durat cam 25 min
Minunea noastra
alinushca spune:
felix, la alina vedutza dureaza cam 40 de minute. e morfofetala totusi . la dr haiduc ziceam ca dureaza 1-2 minute la spital. la drept vorbind nu are mare lucru ce sa vada in principiu. insa daca ar putea si mama sa vada putin copilul nu ar strica....
ionela, de platit eu am platit numai daca am intrat cu doctorul in cabinetul din stanga (cand era pre aglomerat in cel din dreapta). in rest nu am platit ecografia. lui i-am dat ceva mereu evident.
felix76 spune:
Neata,
Alinushca mersic. Atunci ma duc cu incredere la ea. Am vazut ca are specializari facute exact pe morfologie fetala, cum putini au in tara asta. Te rog, trimite-mi si mie pe PM daca trebuie sa-i dau ceva si cam cat.
Am sunat la Medical City, Haiducu va fi vineri acolo. Abia astept sa-l vad pe bebe din nou la echo.
Ionela.n ce frumos povestesti tu acolo de pui!
Felix 6+
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
ionela.n spune:
Alinushca, multumesc frumos pt rasp
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 25+
Minunea noastra
alinushca spune:
si poate nu s-a inteles ca la morfofetala ecranul este pozitionat spre pacient si vezi tot ce se petrece pe-acolo iar doctora explica si vorbeste cu copilul . eu am peste 2 saptamani programare si sper sa am vesti bune. intrebati-o daca aveti nelamuriri ca raspunde si explica. eu am rugat-o sa imi verifice si taietura de pe uter si chiar am vorbit putin pe tema asta. cred ca nu numai ca e specializata dar e si la curent cu cele mai noi lucruri din domeniu. iar aparatul este la fel de performant ca si cel pe care-l foloseste dr haiduc la medical city.
felix76 spune:
Alinushca abia astept marea intalnire! Pentru eco de morfologie fetala imi trebuie trimitere? Daca imi da Catalin Haiduc e ok? Aaaa, si fixatia mea, poate intra si sotul la eco cu mine??? Nu de alta dar vreau sa-l iau peste tot, la toate controalele. Plus ca e si foarte incantat cand il vede pe bebe.
Felix 7 fix