Pestisori... pestisori... (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata

o zi buna va doresc
am vorbit cu copilu si ieri de doua ori si azi deja m-a sunat ... sunt hapyyyy ... dar ploua la ei si nu pot face activitati pe afara (alergat, forta) destul de urat asa in casa doar

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neata
Noi tot pe loc... offf... m-am saturat... au mai aparut nu stiu ce dare pe pereti si al meu sot nu le-a suportat... da-i glet, da-i lavabila... acu' e aproape la final, sa zicem... A aparut alta... nu mai pot sa pictez obordura... pt. ca am impresia ca o sa se strice restul... alta acu' ... asa ca trebe sa cumpar bordura cu pricina... Sa vedem ce, unde gasesc...
Am depasit bugetul cu muuuult... asa, aiurea...

Altfel, masina s-a stricat... de neste zile... nu stiu daca v-am zis... fix in ziua cand am facut un an de cand am luat carnetul si am scapat de lamaiile din geam, am scapat si de condus Si costa de ne satura... dadea semne ca o sa se duca... dar trageam spereante ca mai tine o vreme... ete ca s-a suparat... si acu zace in parcare...

Gata... ma opresc aici... ca imi aduc aminte de toate minunile si-mi stric ziua

Azi am zi de invatat... soata e la munci... deci pauza la zugraveli...

I love DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i%20love%20dc&page=2" target="_blank">ely-1

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Cred ca e ceva in aer ca nici eu nu sunt chair in toane bune.Asa cum va spuneam ca azi trebuie sa Ajung la munca s-a decalat pt . maine .Sper sa se rezolve ca deja sunt megastresata .

Va pup pe toate si fruntea sus , iese soarele !

Mergi la inceput

Ely nu se poate vota zilnic ?

Mergi la inceput

Nimeni ?.. lasa , lasa ca intr-o buna zi imi iau jucariile si plek si o sa imi duceti dorul .

Mergi la inceput

Prezent ... nimic de raportat... zi de leneveala... soata la munici... deci nimic de facut prin casa... doar de invatat... numai ca astept sa-mi vina cheful Ma vad peste cateva zile ca-n reclama de la memoplus... asta este... asta mi-e stilul de cand ma stiu

Dany nu merge... o data si gata

I love DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i%20love%20dc&page=2" target="_blank">ely-1

Mergi la inceput

Hai Germania !

Mergi la inceput

Da... Hai Germania

Io cica invat ... stiti voi... pauzele lungi si dese...

Hai ca fug sa pregatesc trupa de nani... daca mai am cu cine, ma intorc sa mai scriu doua vorbe...

Mergi la inceput

Neatza!

Din pacate nu a castigat Germania, dar, ca sa fim realisti spaniolii au jucat mai bine ,mai cu nerv! Asta este , sa castige cei mai buni .

Cafeluta va asteapta !

Astazi sper ca dati prin baltuta , da ? Va astept! Am bagat ceav la spalat, astept sa se faca o , ora mai rezonabila ca am de dat un telefon , sa vad daca azi reusim sa ne recuperam banii. mare stres .

Va pupicesc si spor in toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ploua si-i urat

andanii

Mergi la inceput