Pestisori... pestisori... (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

iiiiiiiiiiiiii... Urata treaba cu saturn asta.

Salut pestiuce.

In sfarsit doua zile frumoase si la Satu Mare. Mai vedem ceva din vara asta si noi. Desi cred ca ar trebui sa ma obisnuiesc.

Carma esti o minune. Iti multumesc mult ca te-ai gandit la mine. Gestul este extrem de frumos.

Si zici ca se destrabaleaza lumea pe la nunti ? Hm.. chiar asa de unde atata amar de banet de irosit pe tot felul de sclipiciuri ? Cateodata ma intreb ce stiu/pot alti si eu nu ?

Grijiti de voi.

------------------------
http://alegorie.wordpress.com/ - Blog Cu Drag despre Hrana Vie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Charlitos ,cand ar trebui sa pleci la scoala ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Seara buna si de la mine!

Reusii sa-mi trag si io sufletul ... am mai aruncat un ochi pe icisa si mai'nainte da', inca nu eram in toane de scris ... drumurile le rezolvai in proportie de 2/3, la cealalta treime astept un si ma duc sa termin si problemuta respectiva... in rest, ploaie peste ploaie la noi ... urata vreme ... in fine, ... ce sa va mai zic? Nik nou momentan ...

si o seara frumoasa la toate sirenetele ! Si sa visati frumos la noapte ! &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryna77

Seara buna si de la mine! [:

si o seara frumoasa la toate sirenetele ! Si sa visati frumos la noapte ! &

si eu va urez o seara placuta!
Nu stiu daca in Ro eszte emisiunea IDOL ROMANESC dar aici ma uit la semifinala lui GREC IDOL
Finalistele 2 cipriote cinta ca-n vis
pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Cafeluta va asteapta ... si un ceai daca doriti ca sa av mai incalziti! M-am uitat pe geam si vad ca bate vantul si este destul de rece .

Nu am alte noutati, doar ca nu prea pot sa dorm si sunt zombi ...

Azi urez LA MULTI ANI , celor ce poarta numele de Paul, Petru,Pavel SI DERIVATE!

Mergi la inceput

'Neata!

O pt. cine doreste si "La multi ani! & pt. sarbatoritii zilei: Petre, Petrache, Petrut, Petrisor, Petrica, Petra, Petruta, Petronela, Petronica, Paul, Pavel, Pavelica, Pavelina, Paulina, Paulica, Paula, Polina & alte derivate ale acestor nume!

si o zi faina la toate sirenetele ! Numai bine! &

Mergi la inceput

Na! Ca pana ma miscai io , Dany fu mai rapida la trimis mesajul ... da', nu mai modific/schimb nimic ... va ametim cu cafea ... hi, hi, hi...

la toate... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

AAAAAAA... Pai La Multi Ani !
Nu stiam ca azi e Petru Si Pavel. :-)
Noh ce zice-am ieri ? Doua zile frumoase ? Hm.... Or trecut. Bate vant de toamna.

Danezo - scoala mea incepe in luna Octombrie. In August de abea voi putea sa-mi dau seama ce, cum si unde plec.

Am neste emotii fetelor..... Wow. Inca nu am asimilat complet schimbarile ce vin... Incredibil..

Va pupez.

------------------------
http://alegorie.wordpress.com/ - Blog Cu Drag despre Hrana Vie.

Mergi la inceput

Hi Hi .. Charlie, nu te mai gandi, ia-le ca atare , ai sa vei cat sunt de benefice , traieste clipa!

O seara plakuta la toate sirenele!

Slaba tare miscarea pe aici.

Mergi la inceput

Alo, dar chiar nimeni . unde ati fugit toate , sirenutelor? Eu sunt in preaviz pana pe 23 iulie .

Sper ca maine sa va gasesc pe aici altfel scot biciul .

Mergi la inceput