Pestisori... pestisori... (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

P.S. - daca nu va mai scrie chiar nimeni pe aici , io o sa-mi iau vacanta ... sa stiti! Una lunga, lunga... ...

Gata. Am -it... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Oau , Charlie, super .. ma bucur foarte tare pt. tine ... doamne ajuta si sa fie ok .. sunt convinsa ca te vei descurca ..........

si da doamne sa iti fie gura aurita si sa iasa un "kinder " chiar asa cum l-ai scris pt . ca daca imi iese ceea ce imi doresc chiar asa ii va fi titulatura ca va fi in Germania ... mai multe detalii la tel sau pe mess.

Cand ar. trebui sa pleci ?

Cryna, bine ca ai rezolvat pana la urma si te rog nu iti lua vacanta ca daca pleci si tu nu mai exista subiect se inchide .

Merg sa fac putina ordine desi nu am nici un chef .

Pe mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Wow Dany... ca sa vezi coincidenta. :-)
Da io nu am stiut nica ase m-am dat cu parerea doar. Io zic ca nu ar fi rau sa te apuci de invatat germana. O sa-ti placa.

Cryna - tu esti sufletul aici mai, nu te supara cand intarziem. Si de ce nu mananci ? Daca se poate sti ?

Restul lumi ce mai construeste ?

Va pupez.

P.S. Merg sa-mi invat textul. Saptamana viitoare fac pe ursitoarea la un botez. Si avem gemeniiiiiiiiiiiii. :-)

------------------------
http://alegorie.wordpress.com/ - Blog Cu Drag despre Hrana Vie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaaa...

Cred ca's masochista... scap de una, gasesc alta de facut... de parca nu aveam suficiente... mi s-a pus pata sa zugravim... acu'
Si pe 12 am licenta... sa vedem cum le impac pe toate In plus... nu duc copiii nicaieri... ca n-am chef sa ma mut cu juma' de casa pe la mama... asa ca va fi fooooarte distractiv... tineti-mi pumnii

Dany tin pumnii sa-ti iasa cum vrei tu Imi pare rau pt. locul de munca... dar stii tu vorba aia... un sut in fund, un pas inainte... poate e ceva mai bun, pentru tine...

Charlie felicitari!

Andanii unde esti?

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

'Neata si de la mine!

Dany, muuult succes la facutul "kinder" -ului !!! Tinem pumnii .

Charlie, tocmai scrisesem un ditamai mesajul plin de explicatiuni cand mi s-a inchis Opera ... mai da niste erori browser-ul asta al meu, cateodata, si se inchide din senin ... asa ca, nu mai reiau mesajul respectiv... ieri fui pe drumuri si cum mult stress si nervi si de aia nu mancai ... -ul meu plecase la vale cu o capsa pusa ... in fine, ... distractie maxima saptamana viitoare la botez .

Ely, tinem pumnii la zugraveala . Mult spor si succes .

la toate sirenetele si un weekend fain sa aveti ! O sambata placuta va doresc! &

Mergi la inceput

Si, ceva pt. descretit fruntile ...

"O mostra de gandire pozitiva

Sunt recunoscator:

Sotiei care sforaie toata noaptea,
Pentru ca doarme acasa cu mine si nu cu altcineva !
............ ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ...
Fiicei mele adolescente care se plange ca trebuie sa spele vasele,
Pentru ca inseamna ca este acasa si nu pe strazi.
............ ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ....
Impozitelor pe care le platesc,
Pentru ca inseamna ca sunt angajat.
............ ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ......... ....
Murdariei de curatat dupa o petrecere,
Pentru ca inseamna ca am fost inconjurat de prieteni.
Hainelor care sunt putin cam strimte,
Pentru ca inseamna ca am destul de mincare.
Umbrei mele care ma insoteste la munca,
Pentru ca inseamna ca sunt afara la lumina soarelui.
............ ......... ......... ......... ......... ......... ...
Podelei care trebuie stearsa si ferestrelor care trebuiesc spalate,
Pentru ca inseamna ca am o locuinta.
Tuturor nemultumirilor la adresa guvernului pe care le aud,
Pentru ca inseamna ca avem libertatea cuvintului.
Locului de parcare pe care il gasesc tocmai la capatul parcarii,
Pentru ca inseamna ca pot sa merg si ca am fost binecuvantat cu un mijloc de transport.
Zgomotului pe care trebuie sa-l suport de la vecini,
Pentru ca inseamna ca pot auzi.
Gramezii de rufe de spalat si calcat,
Pentru ca inseamna ca am haine de imbracat.
Oboselii si durerilor musculare la sfarsitul unei zile,
Pentru ca inseamna ca am fost capabil sa muncesc din greu.
Soneriei care ma trezeste in zorii zilei,
Pentru ca inseamna ca sunt viu.
............ ......... ......... ......... ......... ......... ...
SI, IN SFARSIT... pentru e-mail-uri...
Deoarece inseamna ca am prieteni care se gandesc la mine.
O zi frumoasa... si incercati sa ganditi pozitiv... doar avem atatea daruri... pe care le uitam din pacate.
Toate astea mi le spun in primul rand mie..."

Am plecat. Gata. ...

Mergi la inceput

Si tot eu ... inainte de a fugi la magazin ... deci, scuze pt. capsa de ieri ... no, eram cam amarata, stresata si dezamagita din mai multe puncte de vedere, unele chiar de pe DC , care cam fura cireasa de pe tort ... in fine, scuze deci ... poate o sa revin mai tarziu pe aici, sa vaz ce ati mai facut si voi intre timp ... v-am -at... pa.

Mergi la inceput

Gata. M-am adunat de pe la magazin si, pt. ca se apropie pranzul cu pasi repezi , va invit la masa :

- gratar de pui cu cartofi prajiti si salata verde , plus un pahar de rece
- desert: fructe (banane si grefe) si un pahar de rece sau de limonada rece
Pofta buna si sa va fie de bine !

Ne mai "vedem/auzim" diseara ... ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza ! de fapt buna ziua!

Aseara a fost noaptea reducerilor la magazinul Unirea si chiar nu se putea sa lipsesc ... am sunat-o pe prietena mea de shopping si de la 22.30 la 2.00 am bantuit pe akolo...am si achizitionat cate ceva , eu o rochita si un tricou, m*a sponsorizat ea pana saptamana viitoare cand iau banii , ea mai multe .. si ma certa ca eu o scot in oras si o pun sa faca prostii sa cheltuie banii

Dimineata pe la 8.00 m-am trezit , am facut curat si acum stau sa se fac ardeii, coc niste ardei ca prea erau grasani si fac si un gratar si astept o alta prietena pe la 14.00 sa imi faca un masaj ca nu a mai fost pe la mine de 1/2 an si ami stam si noi de palavre.

Apoi mai am de rezolvat o treaba ca mai trebuie sa si producem niste bani .....s i mai vad eu ce mai fac .. da de fapt stiu voi cauta job.

Multumesc de sustinere si asa este tot raul spre bine .

Cryna, multam de pranzul tau ! Bun

Charlie succes la memorarea textului si super ursitoare ai sa fii ,Inca nu ma apuc de invatat germana , doar asa usor am un dictionar de fapt un ghid de cionversatie in fata, pe birou .. asa ca mai trag pe akolo un ochi ....ii mai trimit un mesaj in germana .....macar sa plek si invat eu akolo .

Ely, chiar ca ai curaj .. spor la treaba!

Pupistain si revin!

Week-end plakut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Eu sunt super suparata pe mine
Am mincat ca o vita si invitata la tot soiul de chestii grecesti se maninca ca-n codru eu am mincat carne fiarta (era la discretie nici un dulce nimic si de abia pot sa ma misc
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Charle felicitari o sa ajungi repede unde meriti8 Esti pe drumul cel mai bun iti tin pumni..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Alta chestie ...cind sa ma duc la coafor azi iata ca scot din cutia de posta invitatie la coktail joi ora 19
pe fregata franceza JEAN DE VIENNE Invitatia vine din partea capitanului si asta datorita ambasadei
aM vazut poze pe net era sa mor.....ce sa caut eu acolo printre frantuzoaice de masura38
I am spus lui G ca nu merg el zice ca vrea sa faca poze CE POZE PE vapor de razboi??? O sa fim scanati ca naiba...vrea poze pt sit
a innebunit
Ce toale sa pun pe mine ca sa-mi maschez ..."maretia'
In rest in seara asta alta nebunie nunta ca la Hollywood o sa fiu printre ciobani in frac si cumetre cu bijuterii si
dantele cu rochii scurte rau
Cam atit imi cer scuze ca nu am mai postat dar am citit mereu...ce stiti de NICOLL MADA unde e?
Pupici merg sa maninc o salata cane odihnim ca iar nu o sa dormim toata noaptea
bisou le sirenute

Mergi la inceput