Albinute & bondari de mar-apr '07 (142)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza!

multumim de cafea, gabi!

si noi pe aici plini de bube... tot de la caldura, le-au facut cum am ajuns la mare. Chiar ma gandeam ca sunt de la noua crema bio fara parabeni, tocoferoli, alcool si hormoni... dar se pare ca nu, Teo a aratat fix la fel si anul trecut, Radu avea roseola asa ca nu m-am prins...

Am cunoscut-o pe doamna Pisik alaturi de familia ei foarte frumoasa
Nana e o dulce, feminina, si prietenoasa, l-a zapacit pe Teo.
"mami, nana vorbeste prostii..."
cum asa?!
"pai mi-a zis sa ies din casuta... si acum imi zice sa intru in casuta..."
(asa sunt femeile, draga Teo...)

Pisikule, am o poza frumoasa cu Teo si Nana cu ochelari de soare, imi dai voie sa o pun pe fb? (si da-mi si o adresa de mail, sa-ti trimit si tie pozele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Ce e aia FB? pune pozele frumoase aici sa le vedem si noi! Ada zi-ne unde ati fost, cum era apa, plaja.

Ddana suzeta aia cat costa? o fi vreo promotie de la dna dr.? Cred ca nu are acelasi efect ca un aparat. Am vazut cum se masoara de 100 de ori din toate unghiurile cand se monteaza un aparat de catre un ortodont si nu cred ca o suzeta plimbata prin gura ar avea acelasi efect. Oare nu se poate monta acum, pentru un an un aparat mai 'provizoriu'?

Noi suntem candidati siguri la aparate cu ambii dependenti de degetel. Asta e, dupa lupte seculare cu ei si constiinta noastra ne-am consolat. Mai putin babele in parc carora le declar razbel in gand, pe fata le ignor ca asa se enerveaza. Le aud: RUSINE! baiat mare si cu degetul in gura! rad fetele de tine! Doamna, vedeti ca iar a bagat degetelul! si altele...

Si Calin cel mic are bubite de caldura, lui in trec cand il spal mai des, 2 dusuri pe zi, apoi ii apar in alte parti. Cred ca trebuie sa asteptam sa treaca vara .

Mergi la inceput

Si radu e cu degetul in gura non-stop, in plus nu zice nimic, toate sunetele sunt guturale...
am decis sa nu ma enervez de acum... e inutil.

fb=facebook, cat de cat secure adica cel putin am impresia ca pot vedea pozele doar cei pe care i-am selectat eu.

am fost la mamaia, un hotel pe plaja direct si parca tot era departe, prestige se cheama.
cald rau, apa chiar de baie in ultimele 3 zile cel putin, insa murdara murdara murdara...
in rest, ca in romania, if u know what i mean...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ada asa de secure e fb incat ai pus 3 poze amarate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata vreau muuulta cafeaaa!

Noi cu festivitatea lui Raul, unde Giulia s-a dat in spectacol, a fost si ea tot timpul pe scena pana am luat-o si am scos-o afara de tot, imi fac mea culpa ca are mai multe poze decat Raul. A fost superb, niste momente deosebite, fiecare copil a avut in clasa a patra un ingeras dintre colegi, tras la sorti, care avea grija de el din umbra, "pamanteanul" nu stia care ii e "ingerasul", iar vineri la festivitate fiecare avea pregatit cate un cadou pt ingerasi - care s-au deconspirat atunci pe loc. De ex Raul spunea ca banuia care e ingerasul lui ca a surprins-o ca ii tot aranja cartile.
Alt moment interesant a fost cand d-na invatatoare a scos post-it-urile pe care am scris asteptarile noastre la inceputul clasei intai si acum le-a citit sa vedem care dintre ele s-au realizat.
Copiii s-au caracterizat si si-au dat diplome intre ei.
Apoi am sarbatorit pe o terasa in strand, la ora 9 inca erau copiii in bazin.
poze festivitate

Altfel nu ma pot lauda, Calin s-a fortat vineri sa stea pana tarziu si sambata si duminica a zacut de durere de spate. Parca au fost prea multe in ultima vreme, a inceput lumea sa-mi sugereze sa dau niste slujbe la biserica, prea ne lovesc toate.

Ddana , eu ti-am spus parerea mea, aparat mai tarziu, mi se pare ca nu-l zapacesti nici pe el acum si in plus rezultatele cred ca sunt mai sigure. E extraordinar Dragos cu replicile lui, ador blogul tau!

Rein te inteleg cu lumea din parc, eu acum cateva luni avand niste drumuri mai lungi de facut am pus Giulicu in carucior, muuulta munca de convingere sa stea, binenteles ca muuulti "binevoitori" au comentat "asa fetita mare si in carucior, ce rusineee mareeee!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Noi am fost vineri la Belciugatele si duminica la Wather Park.

Eliana unde mergem noi la piscina Elisa (Belciugatele) nu e padure.....
Insa e frumos rau ....mergem de 2 ani acolo si ne place....vedeti ca preturile sunt pe masura.... O zi acolo sub 350 lei nu se discuta.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

ada asa de secure e fb incat ai pus 3 poze amarate ...

A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

care? unde? cum asa? am pus in "mobile uploads" zilnic, si in "diverse" ieri dupa ce am adunat de la prieteni. Nu sunt 3, dar nici multe nu sunt ca atatea am facut...
Care prieteni au pus si pe webshots, deci mai multe aici:
http://family.webshots.com/photo/2118717120103956310RbGUxE
Pe Teo il recunoasteti, iar Radu e pierdut printre ceilalti bobocei cu care ne-am intalnit la mare.
Pe Nora n-am expus-o, ca nu mi-a dat voie pisiku inca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ada asa mai da. imi place parul tau "morcoviu"!

350 lei ... cam mult la belciugatele. asa te duci pana la mare ...

Mergi la inceput

Ioana, multumesc...
mie nu-mi place restul, asa ca nu prea apar prin poze. Copiii in schimbi is frumosi tare, nu?

Mergi la inceput

meeei, e racoare la belciugatele astea? ca nu mai rezistam frate in casa...
umbra si racoare daca este, apoi mai vorbim de cat costa.

Mergi la inceput