nota la purtare scazuta
Raspunsuri - Pagina 6
ANDREEA11 spune:
Andana ma bucur sincer ca s-a rezolvat situatia favorabil. Nu mai are rost sa polemizam aici.
ralualexandrei spune:

Andata ma bucur ca s-a terminat cu bine.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
andata spune:
Corina, ANDREEA, gabriela, va multumesc mult pentru tot si pt cuvintele bune.
Andra, multumiri din tot sufletelul meu, stiu ca tu intelegi situatia mult mai bine
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
DanaAlex spune:
dimineata am deschis calculatorul dupa ora 12, n-am mai scris nimic pentru ca citisem ca la 12 te duci la scoala...acum e de prisos un comentariu personal, insa ma bucur tare mult ca ai mediat situatia si Sandra nu se alege cu nota scazuta...
blackgirl0 spune:
Andata, in afara de mustrarea verbala de la scoala, tu ca parinte ce masura ai luat fatza de fata? Ea cu ce a ramas in urma acestui ...gest? O fi inteles ca a gresit totusi cu atata valva in jurul ei (ca doar a vazut ca incerci sa-i iei apararea)?
In rest, nu am nimic de comentat. Acum 16 ani cand eram eu in situatia fetei tale se purta scosul in fata careului (adica a intregii scoli). Si zau ca o chestie de genul acesta te marca, insa in sens pozitiv (adica incercai sa faci orice numai sa numai ajungi de rasul intregii scoli). Si, oi fi eu alt soi, insa eu nu am simtit ca mi se distruge viata/viitorul(?), ci doar ca asa trebuia procedat (exista o consecinta la orice actiune, buna sau rea). Dar eu sunt mai abrupta in relatiile cu oamenii, nu-s cu empatia. 
P.S. Si ma enerveaza la culme ca se intra in liceu pe baza mediilor din generala! Ce bine era pe vremea cand se dadeau examene de admitere la fiecare liceu in parte! Poate se gaseste careva sa reintroduca acest sistem de admitere, pe puterile proprii, pe cunostinte.
Sabina spune:
blackgirl, fetita si-a dat seama ca gresit din vreme ce a recunoscut fapta. Cred ca in cele doua zile s-a perpelit ceva. E absolut suficient. Marius, intransigenta absoluta in ceea ce priveste pedepsele duce la mutilare sufleteasca. Oare degeaba toti marii intelepti ai lumii si-au corijat ucenicii subtil si nu grosier prin pedepse primitive? :-)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
XIO spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andata Incidentul a fost asa cum am povestit, cu o adaugire (fii-mea era in ultima banca, intre 2 colege). S-a gandit ca cea mai scurta cale a creionului catre catedra e pe calea aerului, numai ca distinsul coleg din prima banca nu l-a prins si de aici toata povestea. Poze cu noi blog de mama Blogul lui Mihaita |
A , deci e vina colegului din fata.
Nu stiu , eu si acum la facultate cand un profesor cere ceva (carte , pix etc) nu ii arunc obiectul ci ma ridic din banca si i-l duc . Sau daca ne cere o carte spre exemplu si sunt prea in spate o dam din mana in mana pana in fata.
Nu m-as gandi vreodata sa arunc obiectul pt. ca mi se pare lipsa de respect fata de cadrul didactic.
Nu are 5 sau 7 ani , desi nici atunci nu arunci asa , ca esti invatat ca nu este frumos.
Nu , nu cred povestea spusa de fiica ta,ca si Marius de altfel.
Din nou , e vorba despre respect , intr-un cadru relativ formal nu te apuci sa arunci prin sala obiectele , ci te ridici frumos si le duci.
V-am intrebat daca este cineva care sa arunce asa creioanele prin aer la sedinte sau cand cere seful sau o pers. cu autoritate.
Ma bucur ca s-a rezolvat problema cu nota la purtare , era chiar culmea sa faca asa ceva .
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
ralualexandrei spune:
Draga mea Xio tu pui pe aceeasi treapta de intelegere,educatie,gandire, si ce mai vrei tu ,un copil de 12 ani si un adult ,de 34 de ani in cazul meu si de ..ani(cati ani ai tu???)
Mi se pare o comparatie cel putin exagerata si as putea sa adaug rauvoitoare.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
marius spune:
Sabina. Nu este vorba de intransigenta absoluta - de ce absolutizezi tu aceasta idee? Am retinu faptul ca o eleva din clasa VII-a la solicitarea profesoarei pentru un creion a considerat Ok sa arunce creionul in timpul orei direct pe catedra. Este o chestiune elementara de bun simt la 12-13-14 ani clar discutam de suficienta maturitate (raspuns valabil si pt ralualexandrei. Am si eu o fata de 14 ani si in mod categoric nu ar face asa ceva si daca prin absurd ar face nu ar ascunde, si daca prin absurd ar ascunde nu as proteja-o de nici o culoare - eu nu acopar greseli. Ai gresit - asta e a ta e, a mea e consecintele care vor fi fiind ele sunt un rezultat. Punct.
Ceea ce m-a marcat (ehh deficienta si profesionala oarecum) a fost nu faptul ca un copil a aruncat un creion deci nu fapta in sine ci ca a ascuns asta, ca nu a avut puterea sa-si asume greseala si din nefericire si reactia parintelui a fost nu de identificare a greselii ci de ascundere prin diminuare sau aplatizare si mai rau se incerca deturnarea realitatii prin atac incorect de genul " ce scrie in regulament ce obligatii are profesorul?" de parca exact despre asta era vorba nu de greseala copilului in raport cu profesorul. Nu e corect, nu e normal, nu e nici macar educativ acel copil daca ar fi vazut o astfel de linie din punctul meu de vedere isi semna un mare dezavantaj de viitor.... aaa deci desi a fost o tampenie, nu am recunsocut-o deci functioneaza, putem sa atacam pentru a ascunde si mai bine tampenia deci functioneaza, si mama a facut asta deci functioneaza.... si asa mai departe. Aici este eroarea dupa mine. In fine se poate discuta pe tema aceasta la urma urmei invatam si noi unii de la altii, solutii pot fi diverse unele mai bune altele mai putin bune. Chestiune de comunicare si dialog.
Insa in ceea ce ma priveste pe mine si copiii mei pana in prezent linistit spun ca, desi sunt extrem de direct si clar in ceea ce spun, sau fac, sau ofer, sau cer ambele fete sunt extrem de atente, de corecte, au bun simt, si daca gresesc isi asuma greseala indiferent de consecinte. A mea este deci ... asta e. Mare, mica, lata, scurta, taie-ma daca vrei ca eu am gresit. Scuze.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa