nota la purtare scazuta
Raspunsuri - Pagina 4
ANDREEA11 spune:
Gestul de a arunca un creion din fundul clasei mi se pare lipsa de educatie. Dc s-a hotarat scaderea notei la purtare, apai nu este la primul incident. Eu zic sa fim obiectivi. Nici scaderea a doua puncte la purtare nu este tocmai ok, insa nici actiunea copilei. Noi aici ascultam doar punctul de vedere al mamei. Acum eu, ca si cadru didactic, daca as avea un elev care imi perturba ora mereu, atunci poate as cere scaderea notei la purtare.
Deci, concluzionand, Andanda intereseaza clar la diriginta daca este la prima indisciplina.
XIO spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corap de ce sa ceara un creion? n-ar fi trebuit sa aiba de-acasa? cerand un creion a intrerupt cursul lectiei si a determinat gestul incriminat. ma rog, daca i se rupea ciorapul ar fi intrebat prin clasa daca are cineva o pereche de rezerva? iar cu apararea propriului copil - cam cine sa-l apere? ii angajezi avocat? c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07FEBRUARIE thing-a-day |
Dar daca cerea un alt copil un creion? Sau o guma? Sau Doamne fereste sa intrerupa cumva ora ca ii trebuia la baie.
Sincer , mi se pare culmea absurdului sa spui ca din cauza ca ea a cerut un creion s-a intamplat asta.
Sper ca iti dai si tu seama de asta si o spui doar asa , ca pe o exagerare.
Laura , am spus ca nu ma refer la cazul de aici , ci in general.
Atunci zi-mi te rog eu de cate ori cand vreun sef ti-a cerut ceva ai aruncat ceva-ul in fata sperand sa il prinda vreun coleg/prieten.
Sa inteleg ca voua nu vi se pare lipsa de respect ?E ok asa?
Poate am crescut eu in alte timpuri sau sunt prea plina de bun simt fata de anumite persoane si mi se pare atat de deplasat.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
ANDREEA11 spune:
Priviti situatia invers: Elevul este scos la tabla de catre profesor, i se da un exercitiu, copilul nu gaseste creta, profesorul ia o bucata de creta si i-o arunca in cap, clasa bufneste in ras, elevul este luat in deradere. Atunci trebuie sa faca ceva pentru a-si rezolva cauza si face plangere la Inspectorat. Acelasi lucru e si din partea profesorului, trebuie sa-si pastreze pozitia in fata clasei.Daca a pierdut respectul clasei, atunci poate sa stea acasa. Acum si daca eleva e premianta inseamna ca nu poate face o fapta rea??? Si eu am fost premianta 1-12, si in clasa a 11a am avut 7 la purtare, mda nu am mai luat premiu intai, dar nici asa marcata nu am fost
kariguld spune:
ce va place unora sa exagerati si sa denaturati lucrurile spuse de autor. 
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!
ANDREEA11 spune:
| citat din mesajul lui corap pai nr. 1: profesoara nu trebuia sa ceara creionul, in timpul orei. asta inseamna ca a perturbat ora, nu? ca de-aia iti planifici orele etc. fara cauza nu exista nici efectul. prin urmare ar trebui in primul rand sanctionata profesoara. si nu mi se pare ca i s-a desfacut contractul de munca, nici nu a fost cercetata disciplinar. si eu mai stiu ceva: pedeapsa tb sa fie proportionala cu fapta savarsita si cu gradul de vinovatie si cu atitudinea faptuitorului dupa savarsirea faptei. nota scazuta la purtare e exagerat de disproportionata. si in al treilea rand, e absolut normal sa tii partea copilului tau in fata tertilor. eu iti urez spor in demersuri! c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07FEBRUARIE thing-a-day |
Aici nu este tot exagerare si denaturare?????
Marina spune:
Cum iti poti permite sa acuzi un copil de 12 ani ca fiind lipsit de educatie in urma unui post pe un forum? Il cunosti, iti e elev, ii cunosti familia....este absolut incredibil mai ales ca spui ca esti cadru didactic.
eu sincer daca as avea copilul in clasa unui profesor ca tine l-as muta imediat...
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Gestul de a arunca un creion din fundul clasei mi se pare lipsa de educatie. Dc s-a hotarat scaderea notei la purtare, apai nu este la primul incident. Eu zic sa fim obiectivi. Nici scaderea a doua puncte la purtare nu este tocmai ok, insa nici actiunea copilei. Noi aici ascultam doar punctul de vedere al mamei. Acum eu, ca si cadru didactic, daca as avea un elev care imi perturba ora mereu, atunci poate as cere scaderea notei la purtare. Deci, concluzionand, Andanda intereseaza clar la diriginta daca este la prima indisciplina. andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
ANDREEA11 spune:
Am catalogat gestul. Nu am acuzat elevul.
Acum parerile pot fi pro si contra. Nu am spus ca decizia de a scadea 2 puncte din nota este corecta, insa nici ,,fapta" elevei nu este de lauda.
marius spune:
Cred ca "lipsa de educatie" este in sensul "needucat" sau "lipsa de respect" sau in fine ceva de acest gen. Nu este o acuza, poate mai degraba o opinie fiind insotita de expresia "mi se pare", deci este o opinie vis a vis de un fapt relatat pe un forum de unul din parintii acelui copil.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
corap spune:
exact, XIO - totul este O EXAGERARE.
din cate am inteles, pana la momentul "pixul", in toti anii de scoala, nu s-a intamplat niciun incident memorabil. nu a mai avut avertismente sau nota scazuta. astea au fost premisele de la care a plecat discutia si pana la proba contrara trebuie sa le consideram adevarate.
bazat pe asta, totul e o mare exagerare.
desigur, premisa poate fi gresita.
eu oricum sper sa se rezolve situatia.
o profesoara depasita de situatie (atat de depasita incat a recurs la o solutie extrema) din atata lucru - hm... fara suparare dar n-are ce cauta intr-o clasa cu copii.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
corap spune:
in alta ordine de idei, discutam despre discernamantul unui copil, nu al unui adult.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day