nota la purtare scazuta
Raspunsuri - Pagina 3
LoraG76 spune:
Andata, e ora 12 deja...multa bafta!
Sustine-ti copilul, e o greseala minora din partea fetitei tale si o pedeapsa total neproportionala cu gravitatea greselii, cum ziceau si fetele, absurda, exagerata...cred ca profesorii aia au niste lacune in comportament, nu copilul.
Off topic: 1. Gabi, si drobul de sare cadea de pe soba - cate s-ar fi putut intampla cu creionul ala!!! Dar hai sa nu construim scenarii pe langa subiect.
2. Marius, felicitari pentru perfectiunea ta! Vorba aia: esti "mai catolic decat papa"! Cu tot respectul pe care ti-l port, nu vrei deloc sa fii atent si la detaliile problemei. Stiu, nu ai spus tu ca esti perfect, asa reiese din postarile tale din ultima vreme, te-ai schimbat mult, imi cer scuze ca nu ma pot abtine sa nu ti-o spun, chiar daca nu prezinta interes pt. nimeni.
Lora, mami de Iustina si 
27+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
corap spune:
pai nr. 1: profesoara nu trebuia sa ceara creionul, in timpul orei. asta inseamna ca a perturbat ora, nu?
ca de-aia iti planifici orele etc.
fara cauza nu exista nici efectul.
prin urmare ar trebui in primul rand sanctionata profesoara. si nu mi se pare ca i s-a desfacut contractul de munca, nici nu a fost cercetata disciplinar.
si eu mai stiu ceva: pedeapsa tb sa fie proportionala cu fapta savarsita si cu gradul de vinovatie si cu atitudinea faptuitorului dupa savarsirea faptei. nota scazuta la purtare e exagerat de disproportionata.
si in al treilea rand, e absolut normal sa tii partea copilului tau in fata tertilor.
eu iti urez spor in demersuri!
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
Serialbastre spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Andata, dincolo de discutii cu profesoara, cred ca stii ca scaderea notei la purtare trebuie aprobata de consiliul profesoral. Nu stiu cand s-a intamplat "evenimentul", dar va trebui sa se intruneasca acest consiliu. Apoi, daca se decide totusi scaderea notei la purtare, poti depune o contestatie la inspectorat. Cam asta e calea legala. Parerea mea e ca profesoara totusi nu va da acum inapoi, asa ca ii va scadea cel putin un punct. Cam multa intransigenta, totusi, pentru un gest copilaresc. |
Doar notele sub 7 se discuta in Consiliul profesoral ... dar sper sa nu fie cazul. Mi se pare exagerata intentia dirigintei. La urma urmei a fost un mic accident, nedorit de nimeni si fara urmari. O mustrare pentru neatentie e mai mult decat destul.
Asteptam vesti!
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC
ralualexandrei spune:
Ca mama de copil nazdravan pot spune cu mana pe inima ca pedeapsa este total exagerata in raport cu fapta comisa.Eu nu am comentat deciziile dirigintei vis-a- vis de fiul meu deorece au fost corecte insa in cazul de fata mi se pare ca s-a exagerat,sunt curioasa din ce motiv?!
Subscriu si eu la cele spuse de LoraG 
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Marina spune:
mie mi s-a ridicat parul in cap citind ca ti se poate scadea nota la purtare cu 2 puncte pentru un creion aruncat...cred ca este INADMISIBIL o asemenea pedeapsa pt un copil de clasa a 7-ea. Iar daca avea un super dosar negru si andata uite nu sunase si nu se interesase datoria dirigintei era sa o anunte si sa incerce sa ia masuri pana se ajungea la scaderea notei la purtare. Desi am eu convingerea ca urmarea super aproape evolutia copilului. Iar despre umilirea publica la care un copil de 12-13 ani este supus , in afara de comentariul Sabinei care mentiona ca atat poate profesoara, cred ca e o grava problema de comportament a dirigintei care trebuie reclamata in mod oficial. Mi s-a intamplat acum 100 de ani mie si inca unei colege o asemenea situatie , eram in facultate si pot sa iti spun ca pana la urma am ajuns la Senatul Universitatii si ni s-a dat dreptate. Si tin minte ca m-as fi dus atunci si ii dadeam si in judecata , e drept profesorul aruncase un nesimtite dupa ce ne-a dat afara si ne-a comentat si in tot anul. Discutam de 9 ani pe forumul asta cum ne incurajam copiii, cum ii facem sa creasca drept si frumosi si increzatori, de ce am incuraja umilirea lor in public de catre un cadru didactic?
LauraNicole spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Serialbastre
Doar notele sub 7 se discuta in Consiliul profesoral ... dar sper sa nu fie cazul. Mi se pare exagerata intentia dirigintei. La urma urmei a fost un mic accident, nedorit de nimeni si fara urmari. O mustrare pentru neatentie e mai mult decat destul. Asteptam vesti! Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC |
Ba ORICE nota scazuta la purtare se discuta in consiliul profesoral .Iar decizia de a fi scazuta nota la purtare pentru un creion aruncat este exagerata.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
XIO spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corap pai nr. 1: profesoara nu trebuia sa ceara creionul, in timpul orei. asta inseamna ca a perturbat ora, nu? ca de-aia iti planifici orele etc. fara cauza nu exista nici efectul. prin urmare ar trebui in primul rand sanctionata profesoara. si nu mi se pare ca i s-a desfacut contractul de munca, nici nu a fost cercetata disciplinar. si eu mai stiu ceva: pedeapsa tb sa fie proportionala cu fapta savarsita si cu gradul de vinovatie si cu atitudinea faptuitorului dupa savarsirea faptei. nota scazuta la purtare e exagerat de disproportionata. si in al treilea rand, e absolut normal sa tii partea copilului tau in fata tertilor. eu iti urez spor in demersuri! c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07FEBRUARIE thing-a-day |
Ceva mai absurd de atat nu cred ca am citit.
Cum adica a perturbat ora cerand un creion?
Nu e normal sa ii iei apararea copilului tau cand acesta greseste(nu ma refer la cazul de aici , ci in general).
Andata , e absurd sa i se scada nota la purtare pt. asa ceva.
Deci nu ca e absurd sa-i scada 2 puncte , ci sa ii scada nota.
Exista sanctiuni , mustrari , nu se rcurge la asa ceva imediat.
In legatura cu povestea , e cusuta cu ata alba. hai sa fim seriosi , e oricum lipsa de respect sa ceara cadrul didactic un creion si tu sa-l arunci din fundul clasei in fata , ca ti-e len sa-ti ridici fundul de pe scaun. Astea cu colegul sunt povesti , tine oricum de respectul fata de cadrul didactic .
Dar , repet , asta nu e motiv de scadere a notei la purtare.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
corap spune:
de ce sa ceara un creion? n-ar fi trebuit sa aiba de-acasa? cerand un creion a intrerupt cursul lectiei si a determinat gestul incriminat.
ma rog, daca i se rupea ciorapul ar fi intrebat prin clasa daca are cineva o pereche de rezerva?
iar cu apararea propriului copil - cam cine sa-l apere? ii angajezi avocat?
c & andrei-ardei
07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
Laura25 spune:
Xio, prin 'aparare' nu se intelege negarea faptei, ci sustinerea copilului, apararea in fata nedreptatii masurii luate, gasirea unei solutii impreuna cu 'forurile superioare'.
Si mie nu mi se pare deloc cusuta cu ata alba povestea. Mie mi se pare mult mai greu de crezut ca a aruncat pur si simplu din fundul clasei cu creionul inspre profa decat ca l-a aruncat unui coleg care nu a reusit sa-l prinda.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
corap spune:
uh, Laura, exact la asta ma refeream cu aparatul propriului copil.
edit: si pe mine m-a enervat chestiunea, pt ca in contextul enuntat gestul mi se pare nepoliticos, ce-i drept, dar nicidecum un delict. iar pe vremea mea- hat, de mult, aveam si profesori cel putin cu mai mult simt al umorului (chiar si al umorului negru).
Sincer, daca eu eram in locul profesoarei de engleza as fi ultumit frumoss, as fi precizat ca si-a gresit tinta si as fi trecut peste incident. sincer, si daca intentiona sa-l arunce pe catedra, nu vad aici un incident major care sa determine atatea consecinte - atat scaderea notei la purtare cat, mai ales, umilinta publica. E un copil de 12 ani.
(am facut acu un experiment cu sefu' - i-am aruncat un pix pe birou, direct din usa, sa vad cum reactioneaza - si a zis mersi)
c & andrei-ardei
07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day