Raguseala de 5 saptamani
Raspunsuri - Pagina 2
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nico27 Mai am o inreare pt cei care ati dat homeovox copiilor,vad ca se gaseste si aici dar sub forma de tablete,le-as cumpara poate ajuta la ceva.Cum sunt la gust?Le-ar lua un copil de 2 ani cu placere? |
EU I LE-AM DAT MARIEI ,DE CELE MAI MULTE ORI I LE PISAM CU PUTINA APA SI LE PUNEAM IN SIRINGA DE PANADOL
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nico27 Mai am o inreare pt cei care ati dat homeovox copiilor,vad ca se gaseste si aici dar sub forma de tablete,le-as cumpara poate ajuta la ceva.Cum sunt la gust?Le-ar lua un copil de 2 ani cu placere? |
Homeovox au un gust dulceag, nu este rau la gust. Eu cred ca un copilas de 2 ani il poate mesteca fara probleme.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
corsge spune:
Pentru raguseala am un singur sfat: gargara cu ceai de musetel (clad) in care s-a adaugat o lingurita-doua de otet de mere (la un pahar de ceai). Si cam de 3-4 ori pe zi sa se faca gargara. Deci, se face garagara pana se gloeste paharul si apoi se repeta mai tarziu. E remediu sigur. Va spune un profesor...care se confrunta cu problema asta mai mereu. Pentru asta trebuie sa faceti chiar dumneavoastra la un lighenas, sezand pe covor, sub forma de joaca. Mai intai, cu ceai simplu pana invata, dupa care, pe furis, introduceti treptat otetul ca sa se obisnuiasca cu gustul. Mult succes!
ancadragoman spune:
Bun sfat dar ma indoiesc ca la 2 ani face gargara
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
nico27 spune:
Va multumesc pt raspunsuri si sfaturi dar cum a spus si Ancadragoman ar fi imposibil sa faca gargara.Kevin nu este mai bine si ma gandesc pe zi ce trece poate e mai mult de o simpla raguseala si nu ar fi rau sa facem laringoscopia dar cu alergia lui la anestezie generala nu stiu daca as mai avea putere sa-l mai vad inca o data asa(a mai trecut peste 2 anestezii generala).Sanatate va doresc.