Tensiuni in lume (2)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beren Hamas este considerat organizatie terorista de catre guvernele urmatoarelor tari: - statele membre ale Uniunii Europene (27 de membri); - Japonia; - Canada; - USA; - Israel. Va amintesc tuturor ca atacurile la persoana nu sunt permise. |
normal!credeai cumva ca mi-ai dat o veste pe care nu o stiam.
eu am zis,"terorismul islamic" este ultima gaselnita pe plan mondial!Asa au multi scuze pt. razboaie,ocupatii,atacuri...simple as that!
Nenorocirea e ca tocmai statele astea care se inghesuie pe lista de mai sus,finanteaza si sprijina cel mai abitir terorismul!
Razboiul e fabrica de bani!Fara teroristi nu avem razboi!Nu avem petrol gratis...nu...nu...nu
Whatever happens don`t let go of my hand!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
denizel spune:
citat din mesajul lui hannen si daca esti asa rationala si fara implicari emotionale,ce te face sa te intreci in link-uri cu doamnele anti-islam pina in maduva oaselor?Aveti cumva concurs de rationalitate ? Pe mine ma lasa rece ce credeti voi,ce va sperie pe voi,impresia ca aveti libertate si altii nu si ca vor sa v`o ia pe`a voastra,cea din greu si cu multa truda cistigata. Exact ca discursul lui Bush,pe cuvint.Ca teroristii le uraste libertatea si vor sa le`o distruga.Vai de capul meu! Da,poate nu avem libertate ca voi!Lumea asta e o inchisoare pt. cel asuprit care moare cu dreptatea in mina si e un paradis al mincinosilor.S-a demonstrat de prea multe ori. ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
hannen, probabil ca nu intelegi punctul de vedere al Ineioana.
Pentru ca, a incepe sa o tragi de codite pana si pe Inaioana e asa, o chestie pur si simplu revoltatoare si lipsita complet de orice gust.
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul"
![](icon_smile.gif)
![](images/user_man.png)
beren spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hannen
normal!credeai cumva ca mi-ai dat o veste pe care nu o stiam. eu am zis,"terorismul islamic" este ultima gaselnita pe plan mondial!Asa au multi scuze pt. razboaie,ocupatii,atacuri...simple as that! Nenorocirea e ca tocmai statele astea care se inghesuie pe lista de mai sus,finanteaza si sprijina cel mai abitir terorismul! Razboiul e fabrica de bani!Fara teroristi nu avem razboi!Nu avem petrol gratis...nu...nu...nu ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Ah, bon. Incepem sa ne lamurim.
"Nenorocirea e ca tocmai statele astea care se inghesuie pe lista de mai sus,finanteaza si sprijina cel mai abitir terorismul!"
Si ... Suedia? Si ... Irlanda? Si ... Danemarca? Si ... Japonia?
Brrrrrr ...
denizel spune:
normal!credeai cumva ca mi-ai dat o veste pe care nu o stiam. eu am zis,"terorismul islamic" este ultima gaselnita pe plan mondial!Asa au multi scuze pt. razboaie,ocupatii,atacuri...simple as that! Nenorocirea e ca tocmai statele astea care se inghesuie pe lista de mai sus,finanteaza si sprijina cel mai abitir terorismul! Razboiul e fabrica de bani!Fara teroristi nu avem razboi!Nu avem petrol gratis...nu...nu...nu ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
mai ai putin si spui ca, de fapt, musulmanii teroristi sunt de fapt canadieni mustaciosi :)).
De fapt, terorism islamic nici nu exista. oh my...
![](icon_smile.gif)
inaioana spune:
citat din mesajul lui hannen Pe mine ma lasa rece ce credeti voi,ce va sperie pe voi,impresia ca aveti libertate si altii nu si ca vor sa v`o ia pe`a voastra,cea din greu si cu multa truda cistigata. |
Hannen, libertatea chiar este cu greu castigata si mi se pare foarte foarte urat sa faci misto de asta si ne spui ca nu iti pasa.
Asta este diferenta primordiala intre valorile in care cred eu si valorile in care crezi tu.
Poate ai auzit de vorba aceea: I may not agree with what you say but I will defend to the death your right to say it.
Asta inseamna libertate.
Ingrid, nu e locul sa fac aici religie comparata, dar imi mentin opinia, iar violenta nu este o caracteristica doar a islamului. Repet: comparatia facuta de mine trebuie luata in contextul isoric al aparitiei celor trei religii monoteiste. Putem vorbi despre asta la alta sectiune, poate la cercetare...nu stiu.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
hannen spune:
nu,n-a fost asa
in dimineata de 9 aprilie `48 ,cu citeva saptamani inaintea incheierii mandatului Britanic,Deir Yasin ,o localitate pasnica cu 750 de locuitori a fost masacrata in ciuda faptului ca era faimoasa ca o zona linistita.ghinionul lor ca erau chiar pe coridorul dintre Tel Aviv si Ierusalim...din pacate nu a fost ultimul macel.
Banuiesc ca asta nu scrie in cartile tale de istorie,nu?
Si mai lasa spiritul de turma.Ce te doare pe tine cu cine si cum vorbesc eu.Ai impresia ca aberatiile voaste nu sunt revoltatoare deloc,sau ce?hopa,ce unite sunteti ...mai ca ma pufneste plinsul de cita solidaritate la spart capul lui hannen sub masti de mironosite.
inaioana spune:
citat din mesajul lui hannen Da,poate nu avem libertate ca voi!Lumea asta e o inchisoare pt. cel asuprit care moare cu dreptatea in mina |
Ei, unii nu mor cu dreptatea in mana ci emigreaza din statele in care nu au libertate catre Europa libertatilor unde primesc azil politic. Si apoi intra in universitati si in mod medieval si lipsit cu totul de orice etica, opresc cu forta manifestari culturale si stiintifice pentru ca nu le plac lor, incalcand astfel libertatea si valorile europenilor, catre care sustineau ca tind.
Sau se explodeaza pe strazi sau omoara oameni cu ale caror idei nu sunt de acord. Lucruri specifice celor indoctrinati de regimurile autoritariste, fie ele islamice, comuniste sau oridecare.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
hannen spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denizel
mai ai putin si spui ca, de fapt, musulmanii teroristi sunt de fapt canadieni mustaciosi :)). De fapt, terorism islamic nici nu exista. oh my... Pentru parinti, de dragul copiilor "Omul care a inventat distractia a fost copilul" ![]() |
uite cu cine imi pierd eu timpul ,doh!
denizel spune:
citat din mesajul lui hannen in dimineata de 9 aprilie `48 ,cu citeva saptamani inaintea incheierii mandatului Britanic,Deir Yasin ,o localitate pasnica cu 750 de locuitori a fost masacrata in ciuda faptului ca era faimoasa ca o zona linistita.ghinionul lor ca erau chiar pe coridorul dintre Tel Aviv si Ierusalim...din pacate nu a fost ultimul macel. Banuiesc ca asta nu scrie in cartile tale de istorie,nu? ![]() |
ba da, scrie.
Scrie ca in jurul Ierusalimului (unde arabii incepusera macelul) existau asezari arabe.
In Deir Yassin au murit in jur de o suta de persoane, ucise de bandele extremiste ale evreilor, mai precis de Irgun si Banda lui Stern. Oribil!!!
Repet, arabii au inceput macelurile, apoi au inceput sa se macelareasca reciproc.
Si mai repet ca, arabii au facut in teritoriile cucerite o purificare etnica de=aia, de-adevaratelea: in Cisiordania si Gaza, in timpul guvernarii iordaniene si egipetene nu mai erau deloc evrei.
In timpul razboiului (declansat de arabi!), sute de mii de arabi au fugit sau au fost alungati din Israel, insa o suta de mii de arabi au ramas. Asta spune ceva totusi...
Si mai lasa spiritul de turma.Ce te doare pe tine cu cine si cum vorbesc eu.Ai impresia ca aberatiile voaste nu sunt revoltatoare deloc,sau ce?hopa,ce unite sunteti ...mai ca ma pufneste plinsul de cita solidaritate la spart capul lui hannen sub masti de mironosite. |
Exista 2 spirite descrise de hannen pe acest topic: spiritul de clica si spiritul de turma
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
![](images/user_man.png)
beren spune:
normal!credeai cumva ca mi-ai dat o veste pe care nu o stiam. eu am zis,"terorismul islamic" este ultima gaselnita pe plan mondial!Asa au multi scuze pt. razboaie,ocupatii,atacuri...simple as that! Nenorocirea e ca tocmai statele astea care se inghesuie pe lista de mai sus,finanteaza si sprijina cel mai abitir terorismul! Razboiul e fabrica de bani!Fara teroristi nu avem razboi!Nu avem petrol gratis...nu...nu...nu |
Asadar, in baza afirmatiei enuntate in citatul de mai sus, rezulta ca:
- de fiecare data cand lilanda plateste taxe statului danez, ea sprijina (indirect si involuntar) terorismul;
- de fiecare data cand Mirela cumpara benzina de la Shell, ea sprijina (indirect si involuntar) terorismul;
- de fiecare data cand speed voteaza in alegerile din Irlanda, ea sprijina (indirect si involuntar) terorismul.
Foarte interesant ...
![](confused.gif)
...
![](fumeaza.gif)
![](advocat.gif)
Nu sunt de acord. Si gasesc afirmatia foarte deplasata.