Tensiuni in lume (2)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Joc logic: intre cele doua imagini sunt 8 mici diferente. |
Capca, ai uitat www.youtube.com/watch?v=vSfYmBCzIOo&feature=related" target="_blank">asta.
Poze/filme cu barbati, femei si copii din tari arabe bucurandu-se in piata publica pe 11 septembrie (si de cate ori fratii lor au ucis oameni nevinovati), gasesti tu si mi le arati mie :p.
Eu iti mai arat www.mfa.gov.il/MFA/Terrorism- Obstacle to Peace/Memorial/2000/In Memory of the Victims of Palestinian Violence a.htm" target="_blank">asta. Click pe nume si ai sa le vezi si chipurile...
A, uitam! Care e miza?? Pamantul cu tot cu bolovanii din el, domle!
![](icon_smile_approve.gif)
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul"
![](icon_smile.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
Si mesajele vostre a ce duhnesc ?A ura la cote maxime,nu?ISLAMOFOBIE!
ce,numai aia sa strige antisemitism?e timpul sa invatati noi termeni
auzi,guestus.Stii ce le zic la telefon soldatii?Le descrie cum o sa-i sfirtece.cum era aia cu gardu vopsit pe`afara?
Sarmanii,toata lumea ii ataca.Asa din senin!ei nu o cauta deloc.Io am rapit si inca rapesc civili palestinieni,libanezi,sirieni...io ii torturez in inchisorile mele private si tot io fac trafic de organe ...pariu ca nu stiati ca sunt acuzati de trafic de organe de suedia,mai nou america!:):)
Whatever happens don`t let go of my hand!
denizel spune:
citat din mesajul lui hannen Sarmanii,toata lumea ii ataca.Asa din senin!ei nu o cauta deloc ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
si, in afara ca altii vor bolovanii de pe pamantul lor, mai sunt haituiti dintr-o cauza: o cauta cu lumanarea
![](alcool.gif)
well, io m-am plictisit deocamdata de discutia asta. Am studiat istoria islamului, orice piesulica are locul sau in puzzle, pronosticul meu nu-i bun deloc si cam atat.
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul"
![](icon_smile.gif)
ladyJ spune:
Stii ce le zic la telefon soldatii?Le descrie cum o sa-i sfirtece. |
Minciuna e doar pacat crestinesc? Deni, lumineaza-ma te rog ca pe tine te cred:-)
Dpdv psihologic stiu ce e.
![](icon_smile_big.gif)
inaioana spune:
Hannen, da, eu am FOBIE de Islam ca miscare politica. Pentru ca ceea ce stiu foarte putin stangistii islam-friendly este ca Islamul nu este o religie asa cum concepem noi religia, ci obliga la o anumita forma de organizare sociala, este o miscare politica , reglementeaza totul in amanunt de la justitie (!!!) pana la cum trebuie sa te stergi in dos. Cu toate aceste am o problema in Europa mileniului 3, nu doresc sa imi fie atacate valorile laice precum LIBERTATEA de orice fel.
Nu am fobie fata de nicio religie, ma raportez la toate la fel. Mi-e egal ca cineva se roaga de cinci ori pe zi sau niciodata, ca e vegetarian sau omnivor, ca acasa la el face voodoo sau scrie poezii.
Oricine este insa interesat de liberatate in general, lasand la o parte zonele de conflict, va observa ca libertatea de exprimare incepe sa fie atacata in cel mai "sacru" loc din acest punct de vedere, adica din mediul academic, de sensibilitatile religioase ale musulmanilor veniti in Europa. Si nu le spun musulmani europeni, pentru ca in mod evident numai europeni nu isi doresc sa fie.
(Ma refer, spre exemplu, la incidentele de anul acesta de la, Universitatea Uppsala,Suedia 11 mai 2010 si Universitatea Antwerpen,Belgia 1 aprilie 2010).
PS Particip oricand cu placere la o discutie despre religii, consider ca Islamul este cea mai progresista dintre religiile monoteiste, dar sa pastram lucrurile in contextul lor istoric, nu sa o aducem ca norma culturala in mileniul al treilea.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
Toate subiectele antagonice, de tipul ateism/religie, evrei/arabi, basescu/anti_basescu, us/restul_lumii, emigrare/ramanere, alaptare/intarcare, invatamant_privat/invatamant_de_stat, global_warming/global_cooling, vaccinare/nevaccinare, ajung repede camp de batalie. Prea putinele postari mai mult sau mai putin utile se pierd in noianul de postari subiective. Iar utilitatea este valabila doar pentru privitorii sau comentatorii de pe margine, neimplicati emotional. Si este strict de natura informationala, obiectiv limitata la rangul unui hint, link. Nimeni dintre cei implicati emotional intr-un asemenea subiect nu-si va schimba parerea, oricate argumente si contraargumente s-ar aduce, pe oricate zeci sau sute de pagini.
Ramane ideea de forum, loc de palavrageala, mai schimbam pareri, ne mai destindem, nu-i asa denizel? ()
inaioana spune:
citat din mesajul lui capcaunul Nimeni dintre cei implicati emotional intr-un asemenea subiect nu-si va schimba parerea, oricate argumente si contraargumente s-ar aduce, pe oricate zeci sau sute de pagini. |
Nu ma pot opri sa remarc cata lipsa de incredere ai in capacitatatea de a rationa a participantilor la discutii pe acest forum.
Imi place sa cred ca atat eu cat si multi altii, reusim sa ne stavilim primitivismele si sa participam in mod corect la o dezbatere de idei.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
hai lasati fitzele si poftiti la minciuni proaspete,acum le-am fabricat!
http://en.wikipedia.org/wiki/Rachel_Corrie
pt. cine nu are chef de link-uri
From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to:navigation, search
This article is about the activist. For the ship owned and operated by the Irish group affiliated to the Free Gaza Movement, see MV Rachel Corrie.
Rachel Corrie
Rachel Corrie
Born Rachel Aliene Corrie
April 10, 1979(1979-04-10)
Died March 16, 2003 (aged 23)
Alma mater Capital High School, The Evergreen State College (TESC)
Home town Olympia, Washington, United States
Parents Craig Corrie, Cindy Corrie
Rachel Aliene Corrie (April 10, 1979 – March 16, 2003) was an American member of the International Solidarity Movement (ISM). She was crushed to death in the Gaza Strip by an Israel Defence Forces (IDF) bulldozer when she was kneeling in front of a local Palestinian's home, thus acting as a human shield, attempting to prevent IDF forces from demolishing the home. The IDF has claimed that the death was due to the restricted angle of view of the IDF Caterpillar D9 bulldozer driver, while ISM eyewitnesses said "there was nothing to obscure the driver's view."[1] A student at the Evergreen State College, she had taken a year off and traveled to the Gaza Strip during the Second Intifada.[2]
De asemenea
http://en.wikipedia.org/wiki/James_Miller_(filmmaker)
James Henry Dominic Miller (18 December 1968 - 2 May 2003
He was killed by a single shot fired by a soldier from the Israel Defense Forces (IDF) on 2 May 2003 while filming a documentary in Rafah.The Israeli Military Police investigation into Miller's death closed on 9 March 2005 with an announcement that the soldier suspected of firing the shot would not be indicted as they could not establish that his shot was responsible, though he would be disciplined for violating the rules of engagement and for changing his account of the incident.[3] On 6 April 2006, the inquest jury at St Pancras Coroner's Court in London returned a verdict of unlawful killing, finding that Miller had been "murdered."[1] After meetings with the Miller family, the Attorney General, Lord Goldsmith, sent a formal request to his Israeli counterpart in June 2007 for prosecution proceedings to be enacted within six weeks against the soldier responsible for firing the shot.[4] As of August 2007, prosecution proceedings have yet to be established.
[
Astea citeva dintre minciunile lui hannen si adevarurile duamnelor care au inceput sa se diezmerde pe aici.
Whatever happens don`t let go of my hand!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
citat din mesajul lui inaioana Imi place sa cred ca atat eu cat si multi altii, reusim sa ne stavilim primitivismele si sa participam in mod corect la o dezbatere de idei. |
Tu nu esti implicata emotional.
inaioana spune:
Hannen, mesajele integral in engleza stiam ca nu-s permise, dar nu e bai, uite, daca stam ok cu engleza si am auzit cu totii de Van Gogh, poate e dragut de stiut ca a avut si un nepot pe nume Theo Van Gogh care nu s-a dus in vreo zona de coflict si nici sa faca pe desteptul sau pe prostul prin Israel sau prin tari arabe ci isi vedea de treaba lui in propria tara, zisa civilizata si europeana.
Si treaba lui era arta.
Ceea ce i-a fost fatal este ca arta lui nu era, fi-r-ar sa fie, islamica.