Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 16
myky791 spune:
buna seara. eram un pic tuta si eu iam trimis mesaj lui misteeq, ioana fota, nu reuseam sa intru pe forum din cauza papagalului ala unde dadeam click imi deschidea pagina cu reclama cu vacanta. si am reusit sa intru pe alta cale. eu dadeam pe formuri apoi mesajele mele si asa intram. voua v-a aparut/ sau numai mie?
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Am pus poze. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Cum ai reusit sa ma prinzi la nr. 34? Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaai!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
mandruta spune:
Tati propune o intalnire cu taticii! Se baga in de-ale ia o pauzarilor...
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
Cum ai reusit sa ma prinzi la nr. 34? Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaai! Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Poti sa stergi tot ce nu-ti place...valabil pt toate fetele din poze.
Nu stiu despre ce vb exact da'....feel free si da-i delete.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
miremia spune:
Mandruta am sters-o eu.
Mai pun niste poze imediat.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
Ruxita spune:
vazut poze cu intalneala... ati pus-o de un sidincat de mamici? cred ca v-au invidiat toate fetele...
eu fost la curs, ultima zi si cea mai lunga, si am bifat pe ziua de azi si o victorie importanta zic eu, am papat suculet, cu lingurita fara sa-i indes lingurita pe gat, i-o apropiam de gura si sorbea din lingurita si asa a baut nu mai stiu cate lingurite, ca nu le-am numarat, dar oricum mi s-a parut prea mult... deci am intrat si noi in randul pufuletilor diversificati cu suc de placere... le-am lasat in schimb lapte muls in frigi si nu prea a pus limba, a mozolit tetina si nu a baut nimic, cred ca are o problema majora cu cauciucul (va avea si cand va fi mare cu fetele???), nu-i place si basta si i-am facut la gauri la tetina sa mearga repede... si au stat fara mancare vreo 5 ore si ceva... fara sa urle.
Aspecte pozitive - un tatic mai atasat de copil, il tineam la tzatza si se frichinea aiurea si taicasu l-a luat de langa mine de parca era el de garda... in vreo doua randuri mi-a si zis: "da-mi-l mie ca eu stiu cum sa..." si ca ar prefera sa stea cu bebe acasa decat sa mearga la servici, dar sa aiba numai tzatzele mele (ca avem probleme cu bibe)... astfel am fost castigata de 2 ori: un tatic mai implicat si mai cu experienta in baby sitting si 2) diploma la maina cu care as putea sa-mi gasesc si job bun acasa... colegii au ras de mine ca cica am fost nevorbita rau (vorbit mult la curs)... cred si eu...
Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalutza81
Si eu vreau marsupiu. Wrapul si-a facut datoria la maxim in iarna, dar acuma.......nu suport eu sa ma apropii de el daramite Irina care e disperata sa nu fie cald... Si eu am studiat piata si se pare ca Babybjorn asta ar fi cel mai bun. Acum nu stiu daca sa o pun asa cruda in marsupiu...stiam ca nu prea e indicat sa ii punem in marsupiu pana pe la 6 luni...Mi-a explicat dr kinetoterap. ca wrapul e diferit ca de fapt nu lasa toata greutatea pe coloana, pt ca tine lipit spatele chiar si in pozitie verticala. Fetele voi ce stiti? Oani poate tu sa ne ajuti? cum e cu coloana lui bb la varsta asta, poate fi pus in marsupiu? Catalutza mami de Irina |
scriu acum k pe urma uit...
babybjorn sunt recomandate de ortopezi...adik omologate..asa a zis parca oani.
eu de ala am si l-am carat pe jiji de la 1 luna juma...si acum dar e destul de greu dar merge la cumparaturi sau asa pt putin timp k ma rupe.
eu l-am luat de pe ocazii . ro ..cu 100..cam asa sunt..ca pretz acolo..noi scumpe dom'le , scumpe...
o prb pe care o vad eu vara...k se cam incing bb in marsupiu si partea din fata mama-bb..fleashca...cel putin asa e la mine
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Mandruta am sters-o eu. Mai pun niste poze imediat. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
scriu acum k pe urma uit... babybjorn sunt recomandate de ortopezi...adik omologate..asa a zis parca oani. eu de ala am si l-am carat pe jiji de la 1 luna juma...si acum dar e destul de greu dar merge la cumparaturi sau asa pt putin timp k ma rupe. eu l-am luat de pe ocazii . ro ..cu 100..cam asa sunt..ca pretz acolo..noi scumpe dom'le , scumpe... o prb pe care o vad eu vara...k se cam incing bb in marsupiu si partea din fata mama-bb..fleashca...cel putin asa e la mine Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
vand eu marsupiu super ieftin tip baby bjorn, ca nu ma vad carand ditamai ... bolovanu in marsupiu, imi rupe spatele... pentru mai usurei e perfect.
Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D