Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 15
Nik0le spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalutza81
da-ne si nou link plssssssssss! Catalutza mami de Irina |
slingpunctro
catalutza81 spune:
Pot sa va rog sa imi stergeti si mie pozele de pe flickr ca nu mai stiu sa intru acolo sunt tanta!
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 Pot sa va rog sa imi stergeti si mie pozele de pe flickr ca nu mai stiu sa intru acolo sunt tanta! Catalutza mami de Irina |
Le-am sters. Nu erau pe flickr, erau pe webshots, sper ca de acolo vroiai sa le stergi, nu?
Nik0le spune:
La listuta rectific, banana si citricele dupa un an, asa zice pe site-ul dat de Bea. Io-s cu frica de alergii si la cea mare nu mai tin minte cum am facut... deh, batranetile...
Beatrice1982 spune:
cu placere nicole...............
lorex pls sterge si la mine poza cu ivan in puta goala, k yo nu ma pricep............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
al3csa spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 cu placere nicole............... lorex pls sterge si la mine poza cu ivan in puta goala, k yo nu ma pricep............ Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Am sters-o eu
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 http://retetebebelusi.ro/alimente-interzise/ ui aici...............sa nu te plictiiiiiiiiiii Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Saru'mana!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
Am sters-o eu de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
Mai, nu ma intelegeti gresit, nu ma deranjeaza pe mine ca sunt acolo, Doamne fereste! Ma gandesc doar ca better safe than sorry, orice site se poate sparge si nu stii ce nebuni umbla pe net. Daca vreti lasati-le, cum credeti!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
miremia spune:
Ne-am intors de la intalnire. Bebelusii frumosi foc , mamicile adevarate gazele.
Pun mai tarziu si poze.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
miremia spune:
Rox_y inca n-au ajuns. Am cerut tracking number dar n-am primit inca. Te anunt.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg