The Catedrala neamului
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Iasmin08 spune:
(...)si fata de cei vor sprijini construirea viitoarei Catedrale patriarhale, (...)
Mie asta imi spune ca n-au toti banii. Inca.
Uf, diacriticile astea ma termina
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
DanaH spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iasmin08 (...)si fata de cei vor sprijini construirea viitoarei Catedrale patriarhale, (...) Mie asta imi spune ca n-au toti banii. Inca. ![]() Uf, diacriticile astea ma termina Iasmin, mama de strengar de 8 anisori |
Pai am inteles ca nu au banii. ci fac imprumut si se bazeaza pe donatiile care o sa vina in urmatorii tzanshpe ani. si daca nu vin???
sper sa nu spun prostii, dar parca asa am auzit la stiri acu' vreo doua zile. sa ma corecteze fetele daca e greshit.
Poze
Iasmin08 spune:
Dana, cam asa stiu si io. Dar imprumutul acela probabil e ca si facut... Nu se apucau ei aiurea de facut proiecte. Cred.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
Pai daca nu vin cred ca pot cauta alte surse de finantare, cum ar fi sa vanda hotelurile, padurile, viile, pamanturile pe care le au in proprietate. Desi cred ca prin exploatarea lor scot mult mai multi bani pe termen lung decat prin vanzare.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Iasmin08 spune:
www.patriarhia.ro/opera_social_filantropica/biroul_pentru_asistenta_social_filantropica_1.html" target="_blank">Aici puteti vedea activitatile ''jenante'' ale patriarhiei.
Cam pana la ultimul leu din ce face patriarhia. Aici nu intra ce fac preotii sau manastirile- daca actiunile lor nu sunt desfasurate in cadrul vreunei asociatii.
AB_AC spune:
citat din mesajul lui mamabear Eu nu inteleg care-i problema cu catedrala. Daca e o catedrala ortodoxa-ortodoxa e normal sa fie construita in stil bizantin si nu protestant sau mai stiu eu cum. |
nu-i stil bizantin:), asta nu inseamna ca eu as vrea-o protestanta sau futurista.
![](icon_smile_blush.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
Iasmin, tu stii sa fie vreun adapost pt mame singure cu copii in situatii familiale sau finanaciare dificile? M-ar interesa in special in Iasi, dar nu neaparat.
Stiu ca in Iasi este o fundatie a unui alt cult religios care ajuta mamele singure cu copii, dar conditioneaza cumva ajutorul de apartenenta la acea biserica.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
![](images/user_man.png)
beren spune:
citat din mesajul lui Laura25 Aprox. 1 mil € vs 200-400.. Oricum, eu felicit BOR-ul care prin fundatiile sale filantropice a ajutat atatia oameni. La cat mai multe actiuni umanitare! |
Adica inapoi la raportul aproximativ 1:4, cum am crezut initial...
OK, felicitari...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
nu ma pot abtine, desi mi-am spus ca nu scriu aici.
so, chestia asta cu constructia catedralei seamana, in vremurile astea tulburi pe care le traverseaza Romania, cu baba aia de la Prundul Bargaului care vroia neaparat operatii estetice, desi era saraca lipita.
Romania ar trebui sa rezolve prioritatile si nevoile stringente ale populatie, dar ce mai conteaza acolosha 200 de milioane euroi.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
![](bonjovi.gif)
M-am nascut pentru succes!
Deus spune:
citat din mesajul lui Iasmin08 Dana, cam asa stiu si io. Dar imprumutul acela probabil e ca si facut... Nu se apucau ei aiurea de facut proiecte. Cred. Iasmin, mama de strengar de 8 anisori |
s-au bazat ca le da bani guvernul, guvernul a amanat toate astea ca acuma este criza si dat fiind faptul ca toata treaba o sa dureze multi ani nu au mai avut rabdare si au facut 1 imprumut de 200 de mil care-l folosesc ca sa ridice constructia la rosu. Pentru finisaje vor avea nevoie de alte cel putin 200 de milioane care inca nu se gandesc de unde fac rost fiindca mai este pana atunci.
Deranjeaza toate aceste sume fiindca sunt bani cu care puteau rezolva cel putin cateva mii de cazuri de persoane bolnave de cancer/inima/etc
Megalomanie pt ca vor sa intre in istorie ... CTITORI
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.