The Catedrala neamului

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Scuze de off topic dar nu m-am putut abtine de la a spulbera cateva iluzii : am intrebat, si la actuala catedrala din deal NU se oficiaza nunti si botezuri(regim de manastire) deci cel mai probabil este ca noua catedrala sa continue acelasi program si sa nu se poata face nunta acolo, dar ramane consolarea cu casa poporului pentru masa si plic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanadara

Scuze de off topic dar nu m-am putut abtine de la a spulbera cateva iluzii : am intrebat, si la actuala catedrala din deal NU se oficiaza nunti si botezuri(regim de manastire) deci cel mai probabil este ca noua catedrala sa continue acelasi program si sa nu se poata face nunta acolo, dar ramane consolarea cu casa poporului pentru masa si plic.

hai serios? ..am dat chix cu nuntile ...dar pina miine scornesc ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
am dat chix cu nuntile

raman inmormantarile ... www.funerartv.ro/" target="_blank">live, featuring catedrala neamului.

Mergi la inceput

Mai fratilor, e unu noaptea si voi veniti cu "funerar Tv".Eu una nu am curaj sa vad prezentarea..Poate maine pe zi, doar mai avem timp- e doar faza de proiect .

Mergi la inceput

Dar nu-i suspecta lansarea funerarTV taman cand se anunta curbele de sacrificiu?

Mergi la inceput

Cinica nu suspecta.
Dar a cui e afacerea? Eu chiar nu am de gand sa deschid de aceea intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanadara

Cinica nu suspecta.
Dar a cui e afacerea? Eu chiar nu am de gand sa deschid de aceea intreb.

tu vrei sa ai o afacere cu bocitoare...in coreea de sud orice inmormintare care se respecta are si citiva oameni in public care jelesc. platiti.

Mergi la inceput

Nu stiu cine sunt, dar uite ce reclama-si fac: Vrei nu vrei, tot la noi ajungi!
Suna a dictatura

Mergi la inceput

Si la mine la tara au bocitoare platite , nu e nevoie sa merg in coreea de sud.Doar sa aflu cine sunt "domnii" care asteapta asa rabdatori.
Sa pun asta: sau sa pun asta: ?

Noapte buna( fara conotatii).

Edit: acum am priceput ca am fost cam ambigua: cand am spus ca "nu am de gand sa deschid" ma refeream la a deschide site-ul cu pricina nu la a deschide o afacere de genul...
Daca s-a priceput insa si totusi m-ati banuit ca vreau sa intru pe fir cu "domnii" , tz,tz,tz...de neiertat.Nu uit.Pana la urma, vrei nu vrei...

Mergi la inceput

La noi bocitoarele sunt acoperite doar de pachetul de inmormantare www.funeraretarson.ro/pachete-inmormantare.html" target="_blank">all inclusive.

Mergi la inceput