Am vazut copii fericiti !
Raspunsuri - Pagina 3
LauraNicole spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sirimie Banuiesc ca existau informatii la multe alte topice. Doar ca eu nu am avut timp, mai intram pe aici in graba. Pentru cei grabiti ca mine daca era un topic cu un titlu relevant aflam si eu. Felicitari pentru initiativa, am uitat sa spun. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
Foarte bine!Actiunea inca nu e incheiata pentru ca acei copii mai au nevoie de inca multe altele:jucarii,carti de colorat,carti de povesti,rechizite ,acuarele,culori si fetele dragi vor sa-i si echipeze de scoala pentru toamna !
Sirimie,te rog sa nu intelegi ca ma iau de tine!Departe de mine asta!
Celor care vor sa ajute:si o carte/un caiet/o cutie de creioane ajuta,nu e nevoie sa donati milioane !

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
ralualexandrei spune:
Impresionant!Jos palaria fetelor un brat de flori pt voi si multe imbratisari.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
denizel spune:
Felicitari, fetele! 
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul"
- din jurnalul unei mămici de băietel.
LauraNicole spune:
Uite asta e un exemplu de a nu sta cu mainile in san si doar a da din gura pe forumuri si a isi plange de mila !Pe acest forum sunt peste 2000 de membri .Daca fiecare ar dona macar cate 10 roni atunci cati bani s-ar strange?Daca fiecare ar dona o carte de colorat,o jucarie,cate jucarii s-ar strange?
O minge,o papusa,o masinuta,un ursulet,toate pot bucura un copil !
Daca pana acum ni s-a spus ca am tacut,uite ca acum va urlu la megafon:[PUTETI AJUTA 80 DE COPII DARUIND CATE O CHESTIE:O JUCARIE,O HAINUTA,UN CAIET,UN PIX,O CUTIE DE CREIOANE COLORATE,O ASCUTITOARE !MULTUMESC!SPRIJINITI-LE IN ACTIUNEA LOR PE PAPANASH,TANTI ZAVAIDOC,KOKIY,CRICOR SI CELELALTE INIMOASE!VA ROG
Laura,
, mi-ai luat-o inainte, dar ai sintetizat mai bine ce vroiam si eu sa spun.
Si mai adaug:
Papanash nu a deschis topicul sa va spuna "Uite ce grozave suntem noi si ce am facut". Nu asteptam multumiri, felicitari si batai pe spate. Multumirea noastra a venit din zambetul copilasilor care ne-au incalzit si topit inimile.
Intentia a fost sa "urnim" si mobilizam mai multe mamici pt a pastra zambetul pe chipul copiilor. Si depinde foarte mult de voi, fiecare din cei/cele ce citesc acest topic si pe celalalt de la umanitare. Si nu sunt numai copilasii acestia de ajutat, mai sunt si altii, unii chiar nenascuti.
Nici un ajutor nu e prea mic, iar mana voastra intinsa va intalni o manuta si un zambet inocent.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
papanash spune:
clipul are peste 260 de vizionari, deci cred ca scopul lui a cam fost atins
.
va multumim tuturor pentru vorbele frumoase, floricele si pupici. Va multumim pentru incurajari si promisiunea ca o sa implicati .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
cl spune:
Felicitari si din partea mea
! Este minunat ce ati facut!
LauraNicole, nu te supara, dar Sirimie are dreptate. Multe dintre noi sunt ocupate. Altele nici nu intra la "Bazar", pentru simplu motiv ca nu mai au copii mici si au dat ce aveau de dat, cu ceva timp in urma. Insa suntem destule care am fi cotizat cu ceva, daca s-ar fi stiut.
Acum, sper sa nu va suparati, am vizionat filmuletul. E frumos! Mai putin un moment, din pacate... Uitati-va la minutul 1.24, un biet copilas e bruscat de o tanti!!!!
Ce urat!!!! Si o mare bila neagra
de la mine pentru ea!!!! Ma intreb daca asa se poarta in public, ce face cand e doar ea cu copiii... Offff....
desprecopii spune:
fetelor dragi - de acum aveti o capsunica la profil ca semn ca va implicati pe DC si ca ati facut fericiti niste copii.
Felicitari inca o data.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook