Prietene la bine si la greu - 21
Raspunsuri - Pagina 6
smaranditza spune:
Licuriciule, mersi de strigare. Sunt prin zona, ingropata in docomente (in afara de traduceri mai am un job part time la o firma, lucrez de acasa), cu hainele mirosind a mancare, gemuri, compoturi, cu unn fotoliu plin de haine ce asteapta sa fie calcate, cu ochii peticiti de somn, intr-un regim de munca si somn mai ceva ca la armata.
Scriu cu o mana, in timp ce papa printesu.
Imi cer scuze ca nu reusesc sa tin pasul cu voi si sa raspund fiecareia. Ma gandesc la fiecare din voi, dar imi pare rau ca nu mai am inca doua maini cel putin.
Vreau doar sa o pup pe Andre , pe care am si visat-o azi-noapte. Ma rog sa fie mai bine Chiara si sa nu ajungeti la spital. Multa putere iti doresc, mami puternica!
O intrebare mica daca tot am intrat: daca s-a iritat Timi la fundulet (ma gandesc ca de la avocado pe care l-am introdus miercuri), inseamna ca nu il digera bien stomacul? I l-am introdus in combinatie cu piure de mar si para la beibicuc. I-a placut, l-a papat tot, dar vad ca e tot mai rau cu funduletul.
A, si o mica curiozitate, care nu-mi da pace : monis, de ce nu ti-a placut beibicucul? Ca mie mi se pare mana cereasca.
Sper sa mai reusesc intr-o mica pauza sa intru pe seara, dar de obicei cad franta.
Va pup pe toate.
EDIT: ciresele spuneati ca sunt alergene sau ba? ca imediat trec si astea, si nu stiu ce sa fac...sa-i dau la copchil, sau nu-i dau?
dana n. spune:
Smaranditza, cand am inceput diversificarea am avut si eu probleme cu David (si nu i-am dat avocado pana acum). A inceput cu funduletul putin rosu pana s-a ajuns la o iritatie tare urata. Am avut o crema de la farmacie dar cel mai bine i-a facut sa stea gol. Il tineam asa cate o ora. Il spalam doar cu apica, tamponam funduletul cu un servetel apoi intindeam prosoape in jurul lui...arunca cismeaua... Isi revenea vazand cu ochii.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
cristina_boc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza EDIT: ciresele spuneati ca sunt alergene sau ba? ca imediat trec si astea, si nu stiu ce sa fac...sa-i dau la copchil, sau nu-i dau? |
Exact problema asta o am si eu. Eu ma gandesc daca pot eu sa mananc.
Am gasit ca pentru bb se pot introduce de la 10 luni pentru ca sunt laxative.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
strumfy_12 spune:
Pediatra a zis ca se pot da cirese. Eu i-am dat...bineinteles ca doar 2-3 lingurite de test..si nu s-a intamplat nimik. Nici macar nu a fost fascinata de gust. Nu erau cirese de alea negre si bine coapte... asa as explica faptul ca nu a vrut in plus
Mami fericita de strumfita
smaranditza spune:
dana, mersi de idee. il voi lasa si eu in funduletul gol, sa vedem cum e. Oricum, deocamdata nu-i mai dau avocado, sa vedem cum va fi.
cris, eu tocmai pt ca sunt laxative i le-as da, ca se cam constipa de la legume si se screme toata noaptea. Dar daca sunt si alergene, atunci defilez inainte cu piure de para.
rgagapie spune:
sper ca nu m-ati uitat , noi am fost la tara 2 saptamani si ceva. Inca nu am ajuns sa ma pun la punct cu si, nici de cum sa recuperez.
all si sper sa revin putin mai activa.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez
Ramona de Maya Paula (17.11.2009)
rgagapie spune:
a da si am uitat sa va spun ca am facut o frumusete de puroi la masele de sunt toata umflata
Poze noi
Poze botez
Andrecluj spune:
Fetelor, eu va multumesc din nou, sunteti minunate. Daca ar trebui sa masurati cat pipi face, cum ati face? Ma puteti ajuta careva? Adica ajunge oare ca pampersul sa fie ud sau trebuie sa fie greu si plin ca inainte? Multumesc anticipat Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
rgagapie spune:
Pozele cele mai noi
Poze noi
Poze botez
mariaandreai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Fetelor, eu va multumesc din nou, sunteti minunate. Daca ar trebui sa masurati cat pipi face, cum ati face? Ma puteti ajuta careva? Adica ajunge oare ca pampersul sa fie ud sau trebuie sa fie greu si plin ca inainte? Multumesc anticipat Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
Ceau,
Eu sunt in viteza, ca am o goaza de treaba, dar vreau sa iti raspund ca si eu am avut o zi in care am suspectat-o ca nu face pisu. Pediatra a zis sa cantaresc (pe cantarul de bucatarie) un scutecel nou si cel pe care i-l dau jos, ca sa verific daca intr-adevar nu face.
Multumesc pt pm. Sun luni ca azi nu cred ca apuc, iar in we nu vreau sa deranjez.
Maria si Miruna(11.12.2009)