Prietene la bine si la greu - 21

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dozz - raspunsul la faza cu Mos Craciun e cumva dat de Francoise Dolto?

(va dati seama ca eu haladuiesc undeva in spate a- haaaaaa )

Lili - o sa-l scot mult mai incolo, cand va sta ceva mai bine in fund si se va tine mai bine de ghidon, fara sa incerce mereu sa-l guste . In plus, in trici nu poate dormi ca in carut... so... mai vedem, poate peste vreo luna sau cine stie?
Ce face mica mofturica? Voi cu mutatul?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

uffff, si de cind ma tot tin sa o pup pe shtephy pe minuta
monis mica mofturica e tot mai mofturoasa dar nu ma mai enervez (prea tare)
Mutatul e un chin, urasc sa impachetez/despachetez, anul trecut prin septembrie am mai facut o data sportul asta si era sa nasc foarte prematur,acum cred ca doar o sa ma imbolnavesc de nervi
ma duc pe afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Crissa, de ce nu pui tu plase la toate geamurile? Eu m-am gandit ce sa fac si am ajuns la concluzia ca e mai bine sa pun plase. Aparatul de tantari nu e bun pt bebe, iar aparatul de Chicco, nu face fata. Cel mai bine am pus plase la toate geamurile si nu ma mai stresez sa inchid repede geamul.

Dankutza am plase la toate geamurile, dar cand intind rufele pe sarma mai intra, sau cand deschidem usa intra tantari de pe scara.Avem in apropiere canalul Dunare-Marea Neagra si lacul Tasaul si nu prea am cum sa scap de tantari.Am aparat zanza no de la Chicco cu ultrasunete, dar nu tine bateria toata noaptea.

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata si de la noi(desi am o vaga impresie ca nici pana deseara nu reusesc sa scriu ce am in gand).
Fetelor, va multumesc tuturor pentru gandurile bune, ca mi-ati impartasit din sentimentele voastre. Ma ajuta tare mult sa stiu ca nu sunt defecta, ca e normal sa am aceste sentimente. Acum totul depinde de mine, de noi ce si cum facem mai departe. Din pacate, trebuie sa dezbatem acest subiect inainte de a veni el acasa, caci pentru a primi contractul cu nr 2, trebuie sa prezinte biletul de avion dus- intors, care nu e deloc ieftin, numai sa il ia asa ca sa fie si daca e sa renunte, renunta si gata(mai ales ca avem o gramada de datorii), nu ne putem permite. Eu una sunt hotarata, daca ramane alaturi de noi bine, daca vrea sa plece din nou, ne despartim si fiecare cu viata lui. Oricum suntem tot despartiti si doi straini, oricat de mult l-as iubi, departarea asta doare nespus, iar el nu a fost niciodata genul de barbat care sa ma cuceresca cu vorbele. Cel mai bine il inteleg cand e langa mine, chiar daca tace stiu ce e in mintea lui. Acum...la mii de km departare in care nu l-am vazut niciodata si auzit la telefon de cel mult 5 ori...suntem la polul opus apropierii amandoi.

.... termin cu plangareala, ca am impresia ca monopolizez subiectul aici si in loc sa vin si eu cu postari despre broscoiul meu, de cand am nascut numa ma plamg intr-una .

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Ramona - plange-te cat simti nevoia, nu te mai scuza atata.

Pe mine ma doare cand aud ce probleme aveti - cu copiii sau cu adultii - si ma doare 1data in plus ca simtiti nevoia sa va mai si scuzati ca scrieti aici. Scrieti si gata. Nu cred ca e vreodata prea mult. Nu aici la "prietene..."

bag un dus si daca sunteti asa tacute pana mai incolo, fac si capitol nou, dar parca mi-e mila sa-l fac si sa stea asa... nescris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, fix asta vroiam si eu sa ii zic Ramonei, ca aici la 'prietene' nu mai e cazul sa ne scuzam..De asta suntem prietene, si la bine si la greu. Iar Ramona trebuie sa stie ca ii suntem alaturi, si poate sa umple si un capitol intreg cu supararile ei ca nu ne suparam. Aici nu e nimic off topic.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

hai ca fac capitol nou

Mergi la inceput

pentru Ramona! si pentru noi toate

Mergi la inceput