Prietene la bine si la greu - 21
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
Pfiii, ce bine ca a lasat Dumnezeu si o zi de odihna!
Voi incepe in ordine inversa cu raspunsurile:
Licuriciule, eu am cunoscut anul trecut o familie de "marineri" (tipa era din Constanta iar el -bulgar, s-au cunoscut pe vas, si erau proaspat insuratei, iar ea graviduta). Si da, exact cum zici tu: ea arata impecabil, ca scoasa din cutie, intzolita, coafata, "solarizata" , ce mai...iti lua ochii. Am iesit la o terasa cu ea+sot si eu+sot. Dupa cateva minute de discutie, mi-am dat seama ca intr-adevar castigau foarte bine; insa nu am avut timp sa devin invidioasa, pt ca discutiile au alunecat usor spre partea problematica: relatia dintre ei. Nu mai continui cu amanunte, pt ca nu ar fi frumos din partea mea. Am scris asta ca sa-ti spun ca nu ai de ce sa fii invidioasa, pt ca distanta asta intre parteneri si lunile de zile de despartire constanta zdruncina tare mult o relatie, si cei mai multi nu ajung sa se bucure impreuna de banii castigati.
Cat despre relatia cu domnu' zmau , imi pare rau ca a intervenit monotonia si plictisul. Dar mai cred ca nu e totul pierdut.
Doar nu aveti de gand sa o duceti tot in ritmul asta forever and ever, ca tineri sunteti, frumosi sunteti, inteligenti sunteti, si mai sunteti si binecuvantati cu un botz de aur - alias rechinila.
Asa cum mai spunea si Lidiutza
, cred ca tocmai aniversarea asta de un an de la nunta este un prilej bun pt o reapropiere/reinviere a relatiei si romantismului dintre voi.
Nu sunt eu experta in pisicologia relatiilor de cuplu; iti spun ce functioneaza la noi: laudele/aprecierile. Cat mai multe. Spre ex, eram down si terminata la inceputul diversificarii, cand Timi manca doua lingurite, si alea cu cantec si schimonoseli. M-am plans la sot, i-am zis ca simt ca ma depaseste situatia, nu mai stiu ce sa fac, etc si l-am rugat sa incerce si el o data, sa vedem daca tot la fel va fi. Mai, ca un facut, a mancat pustiulica al meu vreo 40 de ml atunci! Sotul nu-si mai incapea in pene, dar nici eu nu mai terminam cu aprecierile
, asa ca urmatoarea zi, nu a mai asteptat sa ma disper eu; cand m-a vazut venind cu castronelul cu mancare, mi-a zis: da-mi sa-i dau eu, sa vedem cum merge. Si a mers...ca pe roate. Of course ca l-am declarat taticul mileniului
. La fel e si cu timpul petrecut impreuna cu copilul la joaca. Ii las sa se joace, imi mai bag nasul si fac niste aprecieri pentru "baietii mei"
, si mai si spun niste chestii pe care el le face mult mai bine ca mine. Nu stiu cum reuseste, dar mereu il face sa rada de se prapadeste bietul copchil. Dupa o partida de joaca cu tata-su e ud leoarca, tre sa-l schimb.
Cu mine e altfel...eu sunt putin obsedata sa-i dezvolt nshpe deprinderi si abilitati, si nu am atata fun.
Cu plimbatul copchilului, la noi s-a pus problema inca de la inceput asa: avem apartament mic, deci nu putem tine copchilul in casa in timp ce se aspira, sterge praful, se aeriseste, etc. Unul trebuie sa faca curat luna, celalalt sa plimbe copchilul afara. Ce credeti ca a ales? Ei, dar nu numai atunci iasa la plimbare cu el, ci si cand ma vede super obosita, cand am avut si o noapte cu multe treziri si frichineli...ma lasa sa am odihnesc o ora, timp in care merg iei la o gura de aer.
Pe langa laude, mai am un "ingredient" minune: siecsu. E adevarat ca nu asta e cea mai importanta parte a relatiei; ii observi importanta doar atunci cand lipseste, pentru ca fara el nu prea merg lucrurile nici in celelalte domenii.
In privinta kilo-tonelor, si eu m-am simtit ca tine (desi tu esti muuult mai slabanoaga ca mine
), dar am realizat curand ca totul e in capul meu; el nu gandeste asa.
Hai, pupici, fruntea sus si la lupta!
RamoC, imi imaginez cat iti poate fi de greu si cat de tradata te simti de felul in care a actionat el, luand decizii de unul singur pentru viitorul care va priveste pe amandoi/"amantrei" . Asa cum spunea si Licuriciul , incercati sa nu va aruncati vorbe grele asa, la distanta. Cred ca i-ai comunicat deja ca nu esti de acord cu decizia lui. Amanuntele, explicatiile, argumentele si pozitia ta fata de situatia in care va aflati, solutiile propuse de tine pentru viitor, solutiile propuse de el, toate astea cred ca e bine sa se discute "live", face-to-face, cand ajunge acasa. Ai dreptate: pentru copil nu conteaza ca are ciorapi de firma, sau o camera plina de jucarii, dar nu are tata. Sau are un tata doar in poze/doar la telefon. Oricum, si daca ar castiga tati Stefi atat cat si-ar dori, tot nu i-ar putea asigura lui Dominic TOATE lucrurile pe care si le-ar dori. Tot va trebui sa-i explicati ca sunt lucruri pe care altii le au, el nu le poate avea, dar are altceva mult mai valoros in schimb: pe tati si mami care il iubesc enorm si sunt alaturi de el zilnic.
Mult succes si intelepciune iti doresc in gestionarea situatiei. E mai bine sa astepti putin, sa discutati calm, deschis, decat sa luati decizii la nervi.
lili, dozz, mami.ilinca, laura-andrea, krelia si licurici, multumesc mult pt sfaturi si experientele impartasite. MI-au facut tare bine ieri cand le-am citit, m-am linistit, dar nu am mai avut timp sa va raspund.
INtre timp s-a reglat kk, e o culoare mai normala acum.
Si cu iritatia de la fundulet e mai bine. L-am lasat mai mult in funduletul gol. Mersi, Dana.
ionela, multa sanatate iti doresc! Sper sa nu ia piciul de la tine!
monis, cum esti? Ti-ai revenit? Te asteptam cu forte proaspete.
Andre, sper din suflet ca sunteti bine, si tu si principessa.
Lumi, am vazut-o pe Anabelle! E totala! Imediat ii dau drumul si cu sonor, ca tocmai mi s-a trezit printesu.
Vroiam sa mai scriu, dar sunt strigata din ce in ce mai insistent. Of, of, ce ne-am face noi fara laptic....
Pup you all.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Smara, frumoase vorbe!!Mi-au mers la suflet! Ai dreptate, nu avem de gand sa ramanem asa ca mosnegii, cel putin eu nu..dar ne cam cramponam care sa ia initiativa..cred
Si apoi nu prea disper, ca nu e situatie grea la noi
..da nu ma stiti pe mine??
tre sa ma plang nitzel
Astept sa apara si fetili noastri, ca vad ca e pustiu rau pe acilea..Hai veniti la interval, vreau si eu sa mai citesc ce fac bebelacii vostri, completari la rubrica 'cra'cra' Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
smaranditza spune:
Licurici, sunt sigura ca veti drege voi situatia si cat de curand ne vei anunta ca v-ati revenit si sunteti in plin "action".
Si eu astept sa se intoarca fetele pe-acasa din plimbari, sa puna kinderii la somn si sa vina aici la povesti.
Ca sa va ademenesc, va las pe bancuta niste inghetata de capsuni. Pentru cine nu vrea numai desert, am si friptura de iepure cu cartofi si salata bulgareasca. Ei, veniti?
La capitoul cra-cra: saptamana asta l-am prins pe printes deja de doua ori "din zbor" spre parchet. Si eram in camera cu el. Se rostogoleste ca piftia, pe toate partile, de-a latul si de-a lungul patului. NU indraznim sa-l lasam singur in camera, nici macar jos pe paturica.
L-am gasit si eu zilele trecute exact cum era Santi - langa paturica. Si asta s-a intamplat in mai putin de 3 minute. Era ajuns langa prelungitorul de la computer si tembelizor. Am crezut ca lesin cand l-am vazut. Apropo, voi pe unde va ganditi sa ascundeti cablurile astea de curent ce le aveti prin camera?
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza Ca sa va ademenesc, va las pe bancuta niste inghetata de capsuni. Pentru cine nu vrea numai desert, am si friptura de iepure cu cartofi si salata bulgareasca. ![]() ![]() |
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
rechinas in pozici
smaranditza spune:
Poftim o portie maaaare! E made by me, si e super cremoasa.
Cine mai doreste, cine mai pofteste?
Mai, m-am confruntat cu o problema zilele astea: am cautat sa-i mai iau lui Timi vreo 2-3 body-uri cu maneca lunga, pt ca cele pe care le are i-au ramas mici. Eu inteleg ca vine vara, cea mai calduroasa dintre cele mai...dar noi vom merge la munte vreo 2 saptamani, si e destul de rece acolo, chiar in miezul verii. Cautam si o geaca mai subtire asa, pe care as putea sa i-o dau seara/dimineata. Sa nu mai zic cum se uitau vanzatoarele la mine... ca la masini straine...
cand le intrebam de astea doua chestii.
Sunt pline magazinele de maieutzuri, fustite, tricouri, sapcute, pantaloni scurti si toata gama de imbracaminte de vara. Nimic pentru zile mai racoroase. Ce sa fac? Ar mai ramane comanda de pe net, dar parca pentru o gecutza si doua body-uri cu maneca lunga, nu m-as mai lega la cap si cu asta...
krelia spune:
Je am bagat 1/4 grasa de Cotnari cu 3/4 Cola si deja sunt high high ...cred ca adorm inainte de Mircica
Smara, te inteleg perfect cu body-urile...eu inca nu ma incumet sa-l trec la maneca scurta prin casa (i-am mai dat asa, din cand in cand, dar nu f des.....parca totusi in casa e mai racorica). Am noroc insa ca are cateva body-uri de 6 luni care inca ii vin bine. Uneori il mai tin si in pijamalute din alea intregi (mie imi plac tare mult astea, mi se par cele mai practice)...nu stiu ca sa-ti spun....incearca sa mai cauti cu maneca lunga...saaaauuu....eventual, pune-i maieutz-body pe pielicica, pantalonas (cu sau fara botosel, cum vrei tu) si bluza cu maneca lunga. Si atunci cred ca ai scapat si de problema frigului....are si spatucul acoperit si maneci lungi
RamoC, Licurix
Va las acum, ma'c sa mai prind nitzic din Jason Statham pe proteveu...noapte frumu' si linistita sa aveti! all!
_ Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
seara buna!
am revenit de pe munti, a fost suuuper!!!
va pove maine.
sper ca sunteti bine toti
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
am terminat cu examenele.am o restanta.o dau miercuri.pe 28 am licenta.v-am citit.am vazut ca ramoc are probleme.eu zic sa vezi partea plina a paharului.intr-o luna sunteti impreuna.laura vrea vesti de la bebei.eu intru in clubul mamicilor denaturate.fi-miu a cazut din pat ieri(de la 40 cm inaltime)pe spate.nu stiu cum a reusit ca era pus in pat langa perete.
ionela te-am admirat in poze,lumi felicitari pentru ca tati e acasa.
lila multa fericire micutei tale de 7 luni.
la capitolul cra-cra:fi-miu chiuie toata ziua,sta bine in fund si papa mult(cam 170 gr la o masa).
monis multa sanatate.
stephy iti pumnii sa avanseze recuperarea.
cam atat de la noi.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze geo
Lidia74 spune:
SMARANDITZA vreau si eu inghetata din aia cremoasa de capsuni (uah imi ploua in gura). Poti sa ne zici reteta?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
inghetata? a zis cineva inghetata?
de asta nu puteam eu sa dorm , fur si eu o cupa si o tai la nani
but first, sa va spun ca am avut un week-end super fain, am iesit in pub sambata seara, azi gratarel in poienita si plaja...pustoaica super de comitet
Licuriciule daca tot vroiai, iote cum sar penele negre din fundu' meu: cra-cra
am luat-o la pas
va pupicesc pe toate, am citit tot dar raspund maine ... noapte buna to everybody
edit: scuzati claritatea imaginii, nush de ce se vede asa, pe PC se vede bine
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!