Mamici si Gravidute Italia -73-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Nelia-asteptam pozici cu noua culoare
aveti pozici de la

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetelor.Ne era dor de voi.In week-end am stat acasa si am facut o gramada de treaba prin curte m-am saturattttttttttt.Nu mai vreau sa fac nik,vreau sa stau sa ma relaxezzzzz.
Ely va asteptam pe mess.
Roxali sa ajung la bisturiu trebuie euroiiiiii care lamine lipsec,avem cu portia.
Berarpiri masina sper sa ajunga acasa saptamana asta ca m-am saturat si incep sa-i iau la bataie .Nici la mare nu am fost din cauza la masina si cica am terminat treaba si acum o sa mergem.Sa vedem daca mai gaseste ceva de facut ca sa nu mergem.
Voi cum ati petrecut?

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

ELY m-am uitat in lista de mess si nu te am cand intrii sa-mi dai un buzzz.Super pozicile voastre aveti o fetita tare frumoasa.Unde ati fost la zoo,ca parca mi se pare ala unde am fost si noi nu imi aduc aminte cum se numeste.pupici dulci ca voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ioana - sac, daca nu mergeam la piscina iar ma ofticam vazand pozele tale. Bine, nu se compara, da' tot balaceala e . Frumos, frumos, frumos!!! Si acum, vazand-o pe G., repet, nu e slaba, e inalta, poate de aia pare mai slabuta.

Nu am idei de cadou, de aia te intrebam ... stiu ca urmareai sa ii iei bucatarie. Pana la urma i-ai luat-o? Mai e atrasa de asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

gata cu treba pe azi :))
am pregatit tot si la mare cu noi
stam cit avem chef,am pregatit si pt deseara mincarea asa ca via la mareeeee
Abramburika-i-am luat de craciun bucatarie,inca se mai joaca cu ea,anul trecut de ziua ei am luat banco scuola iar abnul acesta ne-am gindit la o casuta pt gradina
nu sint decisa ca sint f scumpe,nu ca nu as lua dar se va juca putin cu ea,primele zile ca orice cadou apoi cum sta afara vara-iarna-ploaie se face urita si mai incolo nici n-o baga in seama
cercei nu pot sa iau ca primii erau de la ai mei cei cu flocirica,care nu-i mai are ca unul l-a pierdut si mama si tata acum de ziua ei ii cumpara altii numai ca i-am zis sa-i trimita mai incolo cind vin cumnatele mele in vizita
si habar n-am,am vazut o masina super tare cu hello kitty de se incarca la baterie,e mare si frumoasa....nu sint decisa
habar n-am
de obicei i-am luat mereu ce stiam ca sigur ii va placea,dar si de data asta gasim noi
tort vrea cu winnie,elefante si teletubbies
va pup am plecat la mareee

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Balaceala placuta !!

Mergi la inceput

Yoana super pozele.Mie mi-e risine sa ma dezbrac anul asta ca-s cam varza.Am inceput sa ma urasc,nu mai stiu ce sa fac.O sa incepem din week-end sa mergem la mare si io is .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

[quote]citat din mesajul lui camicreata

Yoana super pozele.Mie mi-e risine sa ma dezbrac anul asta ca-s cam varza.Am inceput sa ma urasc,nu mai stiu ce sa fac.O sa incepem din week-end sa mergem la mare si io is .....

[/quote

Cami iubita mea,important e sa fii sanatoasa si sa te resemnezi,crezi ca dispar ele celulitele daca ne plangem?crezi ca numai tu ai?celulita,burta?!arata-mi o mamica super printre noi,sa fie fotomodela?|!
Toate astea trec pe locul doi,refuz sa cred ca esti narcisista,si ca iti iubesti coprul si pe tine mai mult decat bucuriile vietii,balacitul in mare,tricourile in talie,si inca astea sunt nimicuri

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Ioana,stii ce cadou i-as face eu piticei?
O sedinta foto profesionala,un album de familie de neuitat cu fotograf profesionist,alegeti locatia,o sa iasa super...ar fii ceva de neuitat(si asa ii place enorm sa pozeze)

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Cris doarme de la 1 si jumatate,si chestia cea mai super:L-am pus in patul lui,m-am dus pana in bucatarie sa sting becul,cand m-am intors mi-a tranti usa in nas.L-am lasat 5 min singur sa vad ce vrea sa faca,adormise singur

momente din viata

Mergi la inceput