HAI Maria,Gabriela! BV Madutza,Bia!mai-iun2010(93)
Raspunsuri - Pagina 5
Onana spune:
Si sa felicit si eu sarbatoritele noastre de azi:
Sabina, Ekaterina si Iustina
Sa cresteti mari, sanatoase si norocoase! Felicitari mamicilor vostre!
Sorana
Matei 2 ani, 3 luni si Tudor o luna
maribell spune:
deci chiar nu ma asteptam sa dureze atata...ma enerveaza
o zi si-o noapte contractii la interval de 15 min, apoi azi toata ziua la interval de 10 min.....si la voi tot atata a durat?????
cand vin intervalele de 5 min....ca m-am saturat de atata asteptare si durere....
uffffff.....
si eu care credeam ca o sa fie ...tzac -pac, ma sochez, fug la spital...ma chinui un pik si gata.....hmmmmm.....socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.....
MARIA SUPER FERICITA 41 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
yoyoyo spune:
Maribell; Ck29 - bafta si nasteri usoare, Doamne Doamne sa fie cu voi si bb-ei vostri ! vine BB
Fetelor: e voie sa ne vopsim pe par daca alaptam? de fapt as vrea niste suvite (decolorare) si vopsit.
arturicii spune:
Asa...
in primul rand multumim pentru urari! Sabina, La multi ani si voua!
Ruxi, am vazut ca ti-a raspuns f fain Sabina despre kg bebeilor. Eu sunt muuult mai putin riguroasa decat la baieti asa ca nu o prea cantarim. Stiu ca atunci cand am mers la pediatru avea Sabina +1300 fata de greutatea cu care am iesit din spital 5 sapt inainte. Ieri am cantarit-o empiric (prin dif eu cu ea in brate minus eu fara ea) si avea 4400gr imbracata (deci 2kg fix in plus fata de iesirea din spit)
Na, ce explicatie mi-a iesit
Aka,
Bun venit printre noi impreuna cu printesele tale!
Rocsy, ehe, crezi tu ca mai putem sa le luam noi ceva de capul nostru baietilor. Nooo, totul e cu comanda clara. Au avut acum buget si si-au luat ceva mini transformers Yann si o nava din Star Wars Philip. Insa a fost musai sa negocieze cu nenea ala ca pretul > bugetul. Dar au rezolvat.
Cat despre sling, mie imi e f util; si ii place si Sabinei.
Maribell, draga "elefanta" de la sling nu te doare spatele. "iegzista" o explicatie:
"Spre deosebire de marsupiile clasice, unde greutatea copilului este concentrata in zona bretelelor, slingurile ofera o distribuire uniforma a greutatii pe umar si spate crescand considerabil confortul si eliminand aproape complet durerile de spate si umeri ale parintilor"
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
cusa spune:
Hey Madutza!!!!!!!!
Felicitari draga mea,recuperare rapida, toata ziua am stat cu ochii pe telefon si tu nimik, ai anuntat prin altcineva, bravo , nu conteaza, bine ca sunteti bine si sanatosi si frumosi si pupaciosi!
Bine ai venit pe lume bebelus LUCA OCTAVIAN!!!!! , Sa fii sanatos, necolicos si sa iti umpli de bucurie mereu parintii tai si surioara ta Cristina!
cris_09 spune:
FELICITARI MADUTZA
BINE AI VENIT BEBE LUCA
SA FII SANATOS,CUMINTEL SI PAPACIOS
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)
arturicii spune:
Dragelor,
dupa cum vedeti, is insemnata
Cica am facut (iar??) reclama bonei. Si io care intrasez sa zic acolo ca nu mai e cazul.....mi-a picat netul (care merge iar acum sta sa ploua si cred ca i-a scazut tensiunea arteriala)
Dar nu e bai, noi sa fim sanatosi
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
n_a_n_a spune:
!!! Felicitari Madutza !!!
!!! Bine ai venit Luca Octavian !!!
Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
aka spune:
multam de primire
Miruna s-a nascut la 40 saptamani a avut 3100 g 50 cm scor apgar 9, am nascut la maternitatea Bucur cu dna dr. Manuela Predila. iar Cris e nascuta pe 20.12.2006.
Arturicii de la ce varsta ai pus-o pe Sabina in sling? sa va fie de bine plimbarea.
Maribell ce simt al umorului ai . eu m-as fi dus macar sa vad ce zice.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
n_a_n_a spune:
!!! Hai Maria !!!
!!! Hai bebe Andreea Antonia !!!
Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010