HAI Maria,Gabriela! BV Madutza,Bia!mai-iun2010(93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Si sa felicit si eu sarbatoritele noastre de azi:

Sabina, Ekaterina si Iustina

Sa cresteti mari, sanatoase si norocoase! Felicitari mamicilor vostre!

Sorana
Matei 2 ani, 3 luni si Tudor o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

deci chiar nu ma asteptam sa dureze atata...ma enerveaza
o zi si-o noapte contractii la interval de 15 min, apoi azi toata ziua la interval de 10 min.....si la voi tot atata a durat?????
cand vin intervalele de 5 min....ca m-am saturat de atata asteptare si durere....
uffffff.....
si eu care credeam ca o sa fie ...tzac -pac, ma sochez, fug la spital...ma chinui un pik si gata.....hmmmmm.....socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.....

MARIA SUPER FERICITA 41 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Maribell; Ck29 - bafta si nasteri usoare, Doamne Doamne sa fie cu voi si bb-ei vostri ! vine BB

Fetelor: e voie sa ne vopsim pe par daca alaptam? de fapt as vrea niste suvite (decolorare) si vopsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Asa...

in primul rand multumim pentru urari! Sabina, La multi ani si voua!

Ruxi, am vazut ca ti-a raspuns f fain Sabina despre kg bebeilor. Eu sunt muuult mai putin riguroasa decat la baieti asa ca nu o prea cantarim. Stiu ca atunci cand am mers la pediatru avea Sabina +1300 fata de greutatea cu care am iesit din spital 5 sapt inainte. Ieri am cantarit-o empiric (prin dif eu cu ea in brate minus eu fara ea) si avea 4400gr imbracata (deci 2kg fix in plus fata de iesirea din spit)

Na, ce explicatie mi-a iesit

Aka,
Bun venit printre noi impreuna cu printesele tale!

Rocsy, ehe, crezi tu ca mai putem sa le luam noi ceva de capul nostru baietilor. Nooo, totul e cu comanda clara. Au avut acum buget si si-au luat ceva mini transformers Yann si o nava din Star Wars Philip. Insa a fost musai sa negocieze cu nenea ala ca pretul > bugetul. Dar au rezolvat.
Cat despre sling, mie imi e f util; si ii place si Sabinei.

Maribell, draga "elefanta" de la sling nu te doare spatele. "iegzista" o explicatie:
"Spre deosebire de marsupiile clasice, unde greutatea copilului este concentrata in zona bretelelor, slingurile ofera o distribuire uniforma a greutatii pe umar si spate crescand considerabil confortul si eliminand aproape complet durerile de spate si umeri ale parintilor"

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Hey Madutza!!!!!!!!

Felicitari draga mea,recuperare rapida, toata ziua am stat cu ochii pe telefon si tu nimik, ai anuntat prin altcineva, bravo , nu conteaza, bine ca sunteti bine si sanatosi si frumosi si pupaciosi!

Bine ai venit pe lume bebelus LUCA OCTAVIAN!!!!! , Sa fii sanatos, necolicos si sa iti umpli de bucurie mereu parintii tai si surioara ta Cristina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

FELICITARI MADUTZA
BINE AI VENIT BEBE LUCA
SA FII SANATOS,CUMINTEL SI PAPACIOS

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Dragelor,

dupa cum vedeti, is insemnata

Cica am facut (iar??) reclama bonei. Si io care intrasez sa zic acolo ca nu mai e cazul.....mi-a picat netul (care merge iar acum sta sa ploua si cred ca i-a scazut tensiunea arteriala)

Dar nu e bai, noi sa fim sanatosi

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

!!! Felicitari Madutza !!!
!!! Bine ai venit Luca Octavian !!!

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

multam de primire
Miruna s-a nascut la 40 saptamani a avut 3100 g 50 cm scor apgar 9, am nascut la maternitatea Bucur cu dna dr. Manuela Predila. iar Cris e nascuta pe 20.12.2006.
Arturicii de la ce varsta ai pus-o pe Sabina in sling? sa va fie de bine plimbarea.
Maribell ce simt al umorului ai . eu m-as fi dus macar sa vad ce zice.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

!!! Hai Maria !!!
!!! Hai bebe Andreea Antonia !!!

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput