HAI Maria,Gabriela! BV Madutza,Bia!mai-iun2010(93)
Raspunsuri - Pagina 20
aleesicoo spune:
fetelor kti ml au papat bebelusii in primele zile de viata?
onana ms pt rasp
fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
veronicach spune:
in sfarsit!!!!!!!!!!
Multumim de mesaj iubi'(sot
) al Mariei
te imbratisez mamico si bine ai venit pe lume princhinduta
te-ai lasat mult asteptata, dar esti o fetita de nota 10

mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
Reallaura spune:
Maine e programata la cezariana Alysh colega noastra de odisee 

.
Iubita te asteptam cu vesti si refacere rapida! 

Acum sa revin la ultimele noutati!!
Grarbiela_s, Maribell felicitari! Sa va traiasca fetitzele si sa fiti sanatoase, acomodare rapida si va asteptam cu vesti!
Ale nu stiu cat papa Ilinca, eu i-am dat numai tzitzi, dar probabil 20-30 ml. Eu la fel zic sa nu o trezesti sa pape. Dorm mult la inceput. si cresc si din somnic
aly_ spune:
IN SFARSIT MESAJ DE LA MARIA

FELICITARI PROASPATA MAMICA SA VA TRAIASCA PRINTESA MICA SI SA VA BUCURATI DE EA MULTI; MULTI ANI DEACUM INAINTE CA TARE ASTEPTATA S-A LASAT

37
AMR 3 saptamani vine 

aly_ spune:
FELICITARI SI GABRIELEI PENTRU PAPUSICA EI!!!BINE AI VENIT ALEXANDRA IOANA!!!
Noi acum ne pregatim sa iesim un pic la soare sa profitam de ziua frumoasa o duminica frumoasa va doresc
37
AMR 3 saptamani vine 

lenabum spune:

[b] MARIBELL FELICITARI MAMICA DE PRINTESA
A DAT DZEU SA SCAPI CU BN ,CRED CA A FOST CEL MAI LUNG TRAVALIU
SA TRAITI SI SA FITI FERICITI,SA UITATI TOT CE SA PETRECUT
ASTEPT POZICI[/b]

+37
cu
bianca maria
AMR 15 zile poate mai putin
madutza09 spune:
Salutare fetele,
Am intrat si noi o fuga sa vedem ce activitate mai e pe adunare si e ceva normal cu atatea flori de asteptat...noi suntem bine am fost cu bb la spital sa verifice de pipi, la el e problema cu rinichii si trebuie verificat si cum acum papam dar aveam colostrul de azi a inceput sa fie mai consistent nu prea facea pipi si ne-au sfatuit sa mergem la spital la verificari dar cum am ajuns noi aseara domnul mic a facut un pipi "timid" asa ca am scapat de griji deocamdata, ce nu-mi place ca ii dau antibiotic o data pe zi si asa se stramba si el saracutzul dar ce sa facem ne facem noi mai maricei si o sa fim bine...
Ale felicitari pt printzesa ta 

si Luca se strange tot de burtica ma intrebam si eu daca nu e prea devreme dar vad ca nu mai zic mamici ca pot aparea chiar si atat de devreme...
Gabriela s, Maribell felicitari, recuperare usoara si va asteptam aici pe metereze cu povesti frumoase si pozici 
Vivela stiu cum e cu asteptarea asta dar lasa ca o sa fie bine voi sa fitzi sanatosi si nastere usoara 

si poate la iarna aranjam o intalnire intre flacaii nostrii atunci cred ca o sa ajungem pe la Ploiesti. Eu cu Luca intentionez sa ies azi la o plimbarica mica prin apropiere pentru ca nu ma simt eu in fortze mari si cu taietura e greu inca sa merg mult dar in rest cat mai mult la plimbarica si mi-a confirmat si moasa ieri
la toata lumea
38+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
AMR 2 SAPTAMANI
Crissy_C spune:

FELICITARI MARIA!!! SA-TI TRAIASCA PRINTESA ANDREEA ANTONIA, SA FIE FERICITA SI SA AIBA MULT MULT NOROC IN VIATA!!!

Cristina, fericita
39+ cu
Patricia
AMR 4 zile!!! 

Crissy_C spune:
Vivela, si eu ma gandesc sa ies cat de repede pot cu pitica in parc. Nu stiu daca voi putea chiar de a doua zi pt ca fac cezariana, dar imediat cum ma simt bine, la plimbare!!!
Sper sa nu fie nevoie de inducere maine, poate-poate vine bebe in noaptea asta!
Iti tinem pumnii, si uite si niste majorete, poate il scot din gaoace pe Damian:
Hai Damian!!!
Marylena, si i-a placut lui Tudor plimbarea?
Sorana, merci
. Oare daca-l scoti pe bebe Tudor la plimbare cu carutul nu se linisteste mai degraba decat daca sta in curte pe loc? Ma gandesc ca poate doarme mai bine pe urma...
HAI ALYSH!!! Bafta maine, asteptam vesti!
Cristina, fericita
39+ cu
Patricia
AMR 4 zile!!! 

Onana spune:

Felicitari Maribell

Refacere rapida, mamica curajoasa, si o printesa sanatoasa, mancacioasa si far de colici sa ai!
Ale, iti raspund tot eu ca-s in zona: in maternitate ii dadeau la inceput 30 ml la o masa, dar cum Tudor al meu era flacau mare si mancacios, l-au trecut de-a 2-a zi pe 60 ml, iar acasa dupa o saptamana a cerut mai mult.
Laurita
, multumim de vesti, sa scoatem niste motate si pt Alysh! Dar ea nu nastea natural?

Hai Alysh