HAI Maria,Gabriela! BV Madutza,Bia!mai-iun2010(93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Seara buna si de la noi,

Mari aia chiar sunt dusi cu capul. Eu ma duceam pana la directorul spitalului. Este inadmisibil. Cine isi asuma raspunderea daca bebe pateste ceva? Nu poti merge la un spital privat sau la alta maternitate? Aia e singura din oras?

Veronicah si ale mele au bubite, nuumbla la ele, trec singure. Ale si acum la 4 ani mai face.

Mary bine ai revenit. Stiu ca e grea acomodarea dar sentimentul de a fi mama e unic. Toate trec.

Bia sa va traiasca falacaul. Felicitari.

Noi raportam o mega criza de colici cu Iustina. Incerc sa o adorm. Ekaterina doarme de la 6, cu siguranta se va trezi pe la 12-1, asa ca ma astepta o noapte alba. Fug ca iar urla Iustina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Madamar , nici nu pot sa-mi imaginez cat de greu va este
sunteti foarte curajosi
statul continuu la san s-ar putea insa sa dauneze datorita lapticului proaspat care merge peste cel fermentat, dar daca nu exista alta solutie...
incearca si cu sunetul scos de pheon, imita zgomotul din burtica mamei, iar caldura o poti folosi pentru burtica
cu siguranta sti mai multe decat mine, dar incerc si eu sa ajut, cu cat pot

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

maribell am inebunit azi,eram sigura ca ai nascut
imi pare rau dar bn ca sunteti bn
nu am primit masajul
sa nu mai plangi, are dzeu grija de noi

+36 bianca maria
AMR 17 zile poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Vivela, voi fi cu ochii pe telefon si fericita sa aduc fetelor vestea cea mare Sper sa vina bebe Damian in weekend, atunci cand e mai bine.
Asa e cu memoria lui Matei, cred ca pe mine ma mosteneste, eu la nici 2 ani stiam o carte de poezii (pe cuvant de pionier) pe care mi-o tot citea strabunica, m-au si inregistrat pe magnetofon, asa se mai minunau ai mei..

Anca, are Luca timp sa vorbeasca, Matei ne face capul calendar, e la faza cu "de ce", "unde", "da de ce" si tot asa..la nesfarsit..dar e tare dulce

V-as pune filmuletul cu poezia, numai sa am un pic timp, ca sunt si atehnica

Vero, si Tudor a avut bubite de care povestesti (foliculita cica se cheama), i-au aparut cred ca pe la 3 saptamani si au trecut de la sine, acum e curat ca lacrima. Si tin minte ca si Matei a avut ceva asemanator, pe el l-am dat cu de toate si nu au trecut mai repede ca la Tudor, unde nu am mai dat cu nimic.

Astept sa se trezeasca Tudor sa intram la baita, de-abia am culcat un copil. Matei a prins o tuse urata de tot, eu nu stiu de unde le ia, dar o tinem lant..of of, mai mai..

pe toate, o noapte buna mamici, burtici si mai ales bebici!

Sorana
Matei 2 ani, 3 luni si Tudor o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

offfffff fetele mele dragi, sunteti niste scumpe...
la alt spital nu ma pot duce pt ca de aSTA APARTINEM SI LA ASTA AVEM ASIGURARE.
de certat cu ei nu pot pt ca nu ajuta la nimik, din pacate....
nu-mi ramane decat sa stau si sa indur durerile astea babau....pana nu mai pot......
NU MAI POT.....ma doare ffffff rau.....
oare cu ce am gresit, de trebuie sa indur un travaliu asa de lung????

MARIA SUPER FERICITA 41 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Maria noi suntem aici cu tine. O sa fie bine pana la capat. Fa si tu ceva sa ti se rupa apa, dunga lunga sau nu stiu urca si coboara niste scari.

Sorana super tare pustiul. A mea nu stie nici o poezie, dar nici eu nu am insistat. Am zis, ca are timp destul. Si Ale a mea are iar rosu in gat, tuseste, muci, tot tacamul. De data asta am bagat-o pe antibiotic.

Nati sigur, ca imi poti da mesaj.

Fug, ca acusi se trezeste Ekaterina. Iustina doarme dusa, s-a linistit. Sa vedem ptr cat timp. Oricum preconizez o noapte alba, daca Eka doarme de atatea ore, la noapte e concert suta in mie.

Va pup si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Maribell, curaj! O sa fie bine, pana la urma, tine-te tare!

Sabina, sanatate lui Ale, e tare nasol cu racelile astea si cu bebei mici in casa..Si noapte usoara sa aveti..

Cu poezia, nu am vrut sa-l invat poezii, chiar nu e cazul, dar are aceasta carticica care are doar poezie, cate o strofa pe fiecare pagina si o tot vrea sa i-o citesc, de am invatat-o si eu. Se cheama La Pasti, de George Toparceanu si e povestea oualor inrosite de Pasti. Pe mine ma plictisea, dar lui asa mult ii place ca a invatat-o.

Tudor tot doarme, Sabina si eu preconizez tot o noapte alba Si maine ne si trezim devreme, tre sa ne aranjam pt serbare..

Sorana
Matei 2 ani, 3 luni si Tudor o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

merci mult SABINA....stiu ca suntetoi cu mine, de asta si stau cu voi, pt ca sunteti niste dragute toate si aveti o vb buna pt fiecare. o sa ma duc sa fac o baie f calda...poate poate.....pt ca nu cred ca mai pot rabda durerile astea pt mult timp, mai ales ca de 2 nopti nu pot dormi din cauza durerilor, care se intensifica pe ora ce trece parca....sau poate am devenit eu mai sensibila.....????
iubi saracu nu mai stie ce sa-mi mai faca.....dar nu poate substitui prea multe pers dragi care imi lipsesc...din pacate

MARIA SUPER FERICITA 41 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Hello,

maribellnu pot decat sa iti recomand sa te plimbi sau sa faci o baie ca sa iti ameliorezi durerile si sa ajuti travaliul sa progresezela voi in farmacii nu se gaseste gel cu prostaglandine?ala stiu ca inmoaie colul.sau da-i niste prostaglandine naturaledesi probabil nu mai ai nici un chef de asa ceva acum (eu am incercat si nu mai merge figura,apetitul meu e zero,mort,adio...)
acum inteleg si faza cu asigurarile astea scumpe,dai bani,ai conditii,dar nu te tin nenica o secunda in plus peste strictul necesar,sa nu iasa pe minus...

Eu sunt cam ingandurata si desumflata moral.Ma simt ciudat,ca iar apelez la metode artificiale ca sa nasc,de parca nu as fi in stare de nimic.Tot am semne ca se apropie,probabil ar veni singurica intr-o saptamana,cateva zile dar am oroare de spitale,nu vreau sa nasc cu alt medic,cine stie cand si cum...Vreau asa "organizat",ma duc cu bagajelul,ma internez,ne face nenea doctorul ce stie el acolo si gata.
Sper sa imi mai revin cu moralul...Nu prea stiu ce ar trebui sa simt acum.

Ma bag la nani si sper sa visez ceva frumos

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si Alexandra Ioana
--->>>>Am ajuns la 40 de saptamani!!!Mai e puutiiin <<<<---
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Maria draga mea hai mai un pic, curaj ca va fi bine pana la urma!
Suntem aici alaturi de tine!
Sper baita sa iti faca mai bine... Incearca sa mananci ananas fresh , am inteles ca grabeste travaliul.
Dne ajuta sa fie bine!
Iti tinem pumnii!
pt tine

Mergi la inceput