Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (121)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Otilia ce balonas am vazut

Racusor multumim pentru suportul de curs, eu l-am salvat!

Intrebare: oare daca simt lovituri si miscare in dreptul stomacului (deasupra buricului) oare inseamna ca s-a intors?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Shery, nu te tii de cuvant, pai spuneai ca incepi cu frunzele de brusture, acuma o dai pe manichiura si de astea?
Sa aveti o viata frumoasa in 5, armonie, sanatate si noroc!

Mie sigur o sa-mi trebuiasca o pedichiura, ca o sa se sperie astia de la spital de copitele mele, cand cica ma ocup de picioare, le tai in cateva secunde, in cateva secunde le si pilesc. Daca gafai ca o locomotiva.

Ca sa nu zic ca m-am tuns la pasa intr-o zi si vine sotul si o vede vai ce a mai ras de mine era stilul punk, asa ca m-a rezolvat el. Dupa ce mi-a aparut varicele chiar nu m-am riscat sa bag ceara... Poate totusi inainte de nastere n-o fi bai...

Alina 31+ cu
gargarita

Pai cu frunzele am facut economii sa am de moate .
Nu stiu cum e la alte spitale, dar la Giulesti cand am nascut-o pe Alesia toate erau frate manichiurate, cu papuci roz sau rosii cu mutunachi, halate care mai de care, de coafate nu mai era una dupa nastere, erau ciufulite cu toatele . Parada modei frate!
Io m-am dus cu doua codite impletite ca la cezariana urma sa stau cu orele in pat, decat ciufulita mai bine scolarita!

Shery 33 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

OTILIA ce burtica frumoasaaaaaaaa!!!

29+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva... Voi va simtiti respectate ca si gravide in Romania? Pe cele care stau in alte tari nu are rost sa le intreb, ca stiu ca oamenii sunt mult mai educati pe dincolo, dar pot si ele sa ne spuna cum sunt tratate cand merg pe strada, la magazine...
Astazi am fost la piata, eram cu umbrela intr-o mana cu cosul de cumparaturi in cealalta mana si aud o "doamna" langa mine, imi zice "pardon, v-ati bagat in fata mea"... nu stiu daca asa o fi fost, poate, nu zic nu, eu nu am observat sa ma fi bagat in fata ei dar chiar si asa o burta de 34 de saptamani nu e chiar invizibila, putea sa treaca cu vederea si sa ma lase in fata... Sunt eu , am prea multe pretentii de gravida??? Chiar si in autobuz ultima oara cand am fost acum cateva zile era f aglomerat dar nu s-a indurat nimeni sa ma lase sa stau jos. O singura data am avut "onoarea" sa-mi dea o fata mai tanara locul, probabil a fost si ea candva in situatia mea si stia cum e... dar lucrurile astea nu ar trebui sa fie normale? Nici nu vreau sa ma gandesc cum se simt persoanele cu handicap de la noi din tara, cu siguranta se simt neglijati si nebagati in seama de poporul asta atat de impertinent si needucat. Ce sa mai vorbesc de babele care urla la tine ca nu le dai locul si ca tineretul e needucat dar ele cand se urca in autobuz dau coate in stanga si in dreapta, nu mai conteaza ca esti gravida, daca ar putea ti-ar da si cu picioarele numa sa se grabeasca sa prinda un loc...
Hai gata, nu ma mai enervez cu romanii astia, abia astept sa plec din tara!!!

34+ cu
AMR 4-5 maxim 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna gagici..
intram si noi pe sarite..

desi stam acasa..ne facem de lucru si trece timpul..

plus ca de 2 zile imi curge un ochi cumplit..ma gandesc sa nu fie de la prea mut sta pe calculator..nu stiu zic si eu..

28+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mya sa nu mai fii suparata...

pe vremea cand umblam si eu pe afara am avut parte si de bune si de rele: in metrou se cam ridica lumea (dar nu barbatii, ci femeile, barbatii se multumeau sa se uite la burta), in RATB niciodata si de aia evitam...

asa in rest nu prea am avut probleme, bine, avand sarcina cu probleme,nu prea m-am aventurat eu singura foarte mult, nu la piata, nu ma lasa sotul in locuri aglomerate...dar la farmacie ma mai lasau in fata, in supermarket mi-a zis o doamna sa gust ce vreau de la raionul cu fructe confiate

aaa, si cand aveam lovita masina ne-a oprit politia sa ne ceara actele...cand m-a vazut insarcinata nu ne-a mai tinut oricum aveam de gand sa fac pipi langa masina lui daca nu ne dadea drumul, ca abia asteptam sa ajungem la o benzinarie

eu chiar m-am simtit mai rasfatata in timpul sarcinii nu ma refer la sot aici

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MYA probabil lumea s-.a intors cu fundul in sus si acolo...ca eu stiu pe vremuri ca gravidele erau respectate,primite in fatza la rand...nu am fost gravida acolo,imi amintesc mai mult din copilarie..
Ca aici nu au treaba ! nu e nici lipsa de respect,cum povestiti ca se intampla acolo in autobuze,dar e indiferenta totala.
aici gravidele sunt tratatate ca pe oricine,nu se considera ca e o boala,nu ti se da loc,nu ti se ofera rand.
bine,in autobuze nu umblu,nu stiu cum e...dar acolo au locuri speciale pt gravida ,deci clar nu se va ridica nimeni de pe alt loc,ca ai acolo loc,sa il ridici pe cine e acolo ca ai dreptul.
sunt locuri speciale pt cei cu baston,mama si copilul,etc.
in rest nu o sa se ridice nimeni,.
cu o burta aici esti considerata ca si cu un rucksac in spate,deci nimic deosebit.
eu una m-am obisnuit.
cand imi e rau ma asez pe bordura
la Carrefour stau la cozi la fel ca ceilalti,habar nu am daca sunt case speciale ca nu am vazut nici un rand de gravide,toate stau la cozi .
la spital in sala de asteptare se aseaza cine apuca,niciodata nu mi-au dat locul nici cand imi era rau-.ma rog nu stiau ei ca imi e rau.pandeam si eu un loc liber si ma asezam..
deci cred ca pe nicaieri nu se gandeste nimeni la celalalt,important e sa ai acolo un scaun special in autobuz.
exista scaunele astea?parca si pe vremuri erau sau am visat eu?cu mama si copilul...
ca acolo ii poti da jos daca nu sunt invalizi.
batranii,depinde,ca si ei intra la scaunele alea daca au baston
aici oricum in general sunt locuri in autobuze,sunt autobuze multe.
nu inteleg de ce acolo nu baga mai multe autobuze si lasa oamenii asa sa stea ca pe vremuri in trenuri ..cand se mergea pe scara..
si in tramvaie se mergea pe scara.
aglomeratia asa se rezolva,cu mijloace de transport mai multe,in functie de nr de persoane..

ca degeaba faci 2-3 scaune speciale..daca intra mai multi invalizi si gravide ce fac?

29+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

btz, ne-au zis ca mai ia 10 zile sotul in baza adeverintei de la curs...ce nu m-am lamurit eu e daca sunt zile lucratoare sau nu :) .
Ar fi super sa stea cu noi primele 3 saptamani, de fapt tot planul meu optimist se bazeaza pe asta.

30+ Raducu

Cine da adeverinta? Dr de familie?

AMR -4

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

btz, ne-au zis ca mai ia 10 zile sotul in baza adeverintei de la curs...ce nu m-am lamurit eu e daca sunt zile lucratoare sau nu :) .
Ar fi super sa stea cu noi primele 3 saptamani, de fapt tot planul meu optimist se bazeaza pe asta.

30+ Raducu

Cine da adeverinta? Dr de familie?

AMR -4

nu, cei unde ai facut cursul

dar daca o "rogi" frumos pe dr de familie,, cred ca poate sa iti dea si ea / el o asemenea adeverinta, cum ca ai urmat cursuri de puericultura

Bulina 35+ cu poznas

AMR 6 zile pana in Liga I, 13 zile pana in Liga Campionilor si maxim 34 pana la finala

Mergi la inceput

si sunt 10 zile lucratoare...

se pot lua la un singur copil....daca sotii fac acum cursul, la urmatorul copil degeaba il mai fac, ca nu mai pot primi inca o data cele 10 zile...

asta nu prea inteleg eu de ce

Bulina 35+ cu poznas

Mergi la inceput