Felicitari Tzuky, Talida,Mara!Aspirante (514)
Raspunsuri - Pagina 4
roxy_s spune:
deci este clar....azi sunt cu pluta, v-am zis eu ca m-am enervat si inca nu mi-am revenit....angi de tine vroiam sa zic nu de bibitica
In asteptarea unei minuni
bibitica20 spune:
bebelu
pofta mare si baita relaxanta !
si noi o sa plecam sa ne facem niste pofte mai tarziu
poze
PaulaFrida spune:
bibitica tare ca ai invatat-o pe Lizuca,dar cand nu esti acasa,ce face daca-i trebuie?
Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Ticker
ang_21_costi spune:
si noi am papat si-acu' sa spal vasele, mai am de spalat rufe, calcat ...
bebelu pofta buna
roxy NO PROBLEM, am incercat si eu sa va fac sa putzin
o sa ma apuc SERIOS de proiectul BB dupa ce termin cu tramitele ptr casa din Ro, de moment prestam, ne simtim bine. Tre' sa ma gandesc unde sa incep toate investigatiile (aici sau in Ro)
fetelor sa aveti mare grija cu infectiile, avem un prieten spaniol care mi-a zis ca au fost in vacanta nu stiu unde ... si sotia era sa piarda sarcina din cauza folosirii WC-ului (a prins o infectie). Trebuie sa ne protejam FOARTE MULT.
Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
camcris spune:
MARA FELICITARI!!!!!!!
sa fiti sanatosi sa ai un bb la termen, frumos si mancacios
ti-am spus io din neexperienta mea ca este bb sigur
multi
sherbi felicitari si la multi ani
camcris spune:
roxy nu ai fost singura nervozata azi
nici io n-am scapat, am fost la ploiesti sa-mi ridic diploma de licenta si stupoare cand sa o iau nema poze la dosar cica sau pierdut
sa nu-ti vina sa-i ce-am facut acolo circ, am plecat ca fraiera sa-mi fac poze in centru si apoi am ridicat diploma,aveam niste nervi ca am cautat in tot dosaru pozele mele si toti colegii mei le aveau numai ale mele nu, idiotii pamantului ca nici nu mi-au zis ca-mi trebuie poze ca veneam cu ele facute
cris85 spune:
salut fetelor, scuze ptr absente
Felicitar noiilor gravidute !!!!! Sa ne tineti la curent
IONY 82 Da sunt di Roma locuiesc aproape de metro Laurentina, tu?
Fetelor iar vin cu intrebari..
Ieri la vreo 6 ore dupa am avut o pierdere vaginala, un muc alb lung ca si un fir, oare ce-o fi ? Mie pe 5 ar trebui sa am cm, deci nu poate fi vorba despre ovulatie. Voua vi s-a intamplat asa ceva sau nu?
Zilele astea sotul a fost acasa si am stat impreuna putin ptr ca munceste prea mult saracul. Trebuie sa ne intretina pe noi ( pe mine in facultate si pe Giulia la gradinita). Ieri a fost sarbatoare aici in italia si am aprofitat
Voi ati inceput sa luati acidul folic sau nu inca?
Pupici
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)...si aspiranta ptr a doua oara :)