Fetele IB
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana_jors/diana_jors.jpg)
diana_jors spune:
Hello,anya
La triatlon a fost foarte frumos, am terminat undeva la jumatatea clasametului www.facebook.com/album.php?aid=455488&id=619250200&l=0fdfa1be91" target="_blank">Poze aici (sper ca se vad).
Despre casa: noi n-am mai inaintat ... oricum, incercam sa luam casa gata construita, cum o fi ea, mai ales ca daca creste tva-ul nu mai ajungem sa o facem pe cea din proiect curand. Oricum, pentru a noastra aveam prevazuta fosa septica.
Despre cei care prefera sa stea pe nimic decat sa munceasca... hm, eu am alta problema: cei care vin la serviciu si nu fac nimic de teama de a-si asuma responsabilitatea alta meteahna romaneasca...
Cam atat de pe la noi... Alex e acelasi, la aceeasi gradinita, face aceleasi activitati... parca totusi vorbeste ceva mai elaborat in ultima vreme
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ML/ML.jpg)
ML spune:
Oti, am sunat-o pe mama si am intrebat-o despre M. Eliade. Are cateva (desi nu cred cele cautate de nepot), dar le pastreaza pentru copiii fratelui meu.
Esti binevenita sa te duci la ea (in masura in care nu le-a dat domnului acela la tara - mama vrea sa zugraveasca si sa le scoata cat mai repede din casa), nu stiu insa cum sa-ti dau nr. de tel. fara sa-l trec pe Net (merge PMul meu, am primit si ieri si azi doua mesaje; s-ar putea sa fie din cauza faptului ca esti membru nou?!...).
La tzara americana (poze)
![](images/user_woman.png)
myria spune:
La multi ani, Anya ... iertare pt. intarziere. Multumim si noi pt. urari. Pe cat este nascuta Anya?
Noi suntem bine, azi e teoretic ultima zi de stat in casa (din cauza varicelei..), astept in week-end sa vedem daca mai face careva ..cam atatea cu noi...
otilia.anya spune:
Multumesc mult ML.
Hai ca mai incerc si azi sa-ti trimit pm,iar daca nu se poate asta e...
Diana,imi pare rau ca ti se amana realizarea casei din proiect.Sunt convinsa ca la cat de hotarata esti va veni curand si ziua in care vei pune prima piatra de temelie a casutei de vis.
Sfatul meu in cautarea noii case este sa nu fie una "cum o fii ea",asa cum ziceai mai sus,ci una super.Cauta bine,nu te grabi,pt ca vei locui in ea si trebuie sa te simti ca acasa.Sigur veti gasi una pe sufletelul vostru.Preturile scad vertiginos si nu ai motiv de graba.Stiu ca exista acea tensiune a momentului,o nerabdare nebuneasca,dar pune-ti in functiune "calmul ardelenesc".
Chiar ca emoticoanele astea sunt haioase,sper sa le si inteleg corect
Diana am vazut pozele.Te admir cat pot de mult.Felicitari
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana_jors/diana_jors.jpg)
diana_jors spune:
oti, multumesc pentru sfat ideea e asa: totul depinde de cum mi se pare casa pe care o vad, si de raportul calitate/pret; ma uit la ea, si: daca nu ma vad locuind multa vreme acolo, atunci sa fie "cum o fi" si sa coste putin, sa ne ramana bani pentru constructie. Daca ma vad stand multa vreme in ea, atunci sunt dispusa sa bag multi bani in ea si pica a noastra... pana una-alta avem o varianta intermediara - o casa relativ ok, cu un teren potential mare (se poate vinde in 2 variante - cu 600mp teren sau cu 1400 mp teren - in a doua varianta am putea in timp sa o construim si pe a noastra pe acelasi teren). Dar mai asteptam niste acte, apoi urmeaza negocierea pretului... si vedem ce iese.
Cat despre iesirile mele/noastre pe la concursuri - vi le recomand si noua nu sunt locuri scumpe, si sunt frumoase...
p.s. urmatorul concurs va fi o alergare montana in Bucegi, 30 km, pe carari de munte in 16-17 iulie; acolo vom merge toata familia (anul acesta eu voi alerga cu o prietena, astept momentul in care voi reusi sa fac echipa cu sotul si/sau cu Alex/copiii/intreaga familie). Apoi pe 11 septembrie vreau sa fac alergare+ciclism la un triatlon, si anul viitor sa incerc un triatlon intreg (mai am de lucru la capitolul inot
).
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
otilia.anya spune:
Diana,eu cand am stat intro casa de care nu eram prea incantata am zorit lucrurile in defavoarea mea.Dorind sa scap de casa respectiva cat mai repede am facut greseli mari.
Nu vreau sa ma interpretezi gresit.Eu iti spun cum a fost la mine.Acum fac lucrurile pe indelete,chiar daca suntem in urma cu "planul cincinal".Reparam la greu greselile de anul trecut.Asta e.
Doresc sa vi se realizeze totul asa cum va place.
Apropo'de "cincinal",cand ma gandesc ca vroiam sa ne mutam cel tarziu in toamna asta...
Ma gandesc cu groaza ce-o sa mai urmeze de cand cu criza asta.
Eh,macar mi-a iesit leusteanul,mararul,patrunjelul.Saptamana trecuta am mancat caoacaze din propria gradina.Mi-am mai pus si busuioc,rozmarin.De ar merge cu gradinaritul...m-as reprofila .
Myria, acum am vazut mesajul tau.Multumim pt urari,dar nu ai de ce sa te scuzi.Anya e pe 25 iun.
Imi pare rau de povestea cu varicela,dar macar ati scapat de hopul asta
otilia.anya spune:
Iarasi eu
Se vede cam cum sta treaba cu munca la romani,ca eu azi am fost tare lenesa.Nu am lucrat nimik.
DAR,am fost in piata si am luat 2 kg visine.Din care a rezultat o bunatate de dulceata.Asa ca va invit la un pahar de apa rece cu o dulceata minunata de visine.
Am o intrebare intrebatoare.Eu o banui pe Anya de o potentiala infectie urinara.Face des pipi,uneori in cantitati reduse spre zero,in unele zile are un miros de medicament,in alte zile pipi e cam tulbure.Nu reusesc insa deloc sa-i recoltez niste urina pt analize.Plange si refuza cand vede recipientul,nu suporta sa-i pun nici punguta din aceea pediatrica.Cum sa procedez?
diplodocus spune:
OTI dar Anya se plange de usturimi sau ceva in zoma genitala?
Daca nu, mai las-o nestresata, poate nu e nimica grav
Ce harnicuta esti tu....si gradinareasa pe deasupra
DIANA- mi se pare foarte complicata aventura voastra cu casa...Sper sa fie asa cum va doriti, pana la urma
MYRIA-daca pana acum nu a mai facut nimeni varicela la voi, poat ati scapat totusi...
Eu fac iar bagaje, mergem in Suceava la rudele mele, si apoi la Manastirea Agapia...In total cred ca stam macar o saptamana
...abia astept...
myria spune:
Oti, nu face Anya la olita? Ca poti lua urina de acolo... In alta ordine de idei, nu stiam ca fetele noastre sunt atat de apropiate la varsta, Sanziana e pe 26 :)
Irinuca, chiar voiam sa te intreb cum e concediul in Romania..
Diana, va urez si eu sa gasiti o casuta cat mai potrivita pt. voi!
Ileana, ce faci, cum te mai simti?
ML, bun venit si aici!
Noi suntem bine, deocamdata, mie tocmai ce mi-a trecut dar copiii nu au iesit inca din perioada de incubatie,.. deci mai asteptam.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
myria, nu cred ca poate lua oti urina pentru analiza de urocultura din olita. adica sigur nu!!
recipientul in care se colecteaza trebuie neaparat sa fie steril, desigilat in momentul prelevarii. iar inainte de asta, trebuie facuta igiena locala a vulvei cu apa si sapun. eu stiu ca ultima analiza de urina din sarcina mi-a iesit contaminata, desi incercasem sa respect toate regulile astea, probabil insa ca din cauza secretiilor specifice n-am reusit prea bine, a trebuit sa repet.
uff, e complicat la fetite, la baieti numaidecat reusesti sa iei mostra.
as mai scrie, dar mi-e somn de-mi pica ochii in gura. asa ca doar va pup si va doresc noapte buna .
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba