Fetele IB

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otilia.anya spune:

buna seara,

David de Martina

David de Gabriela ce mai face?Mi-e dor de el.Mai povesteste-ne despre nazdravaniile lui.Sau s-a cumintit?

Alex .Diana ai incercat si pe la vanzari second hand?
Cunosc si eu locul ala de joaca cu leaganul respectiv.E fain facut,dar pe caldurile astea nu prea putem sa ne desfasuram pe acolo,pt ca nu e strop de umbra...

Irinuca,nu te vad trecuta pe la aniversari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Si www.facebook.com/album.php?aid=465617&id=619250200&l=1e21265c59" target="_blank">tabloul, in sfarsit e gata, inca nici nu era uscat de tot cand i-am facut poza

La farmacii n-am avut noroc; am cautat anumturi pe net, dar nu gasesc la pret care sa imi convina. Asa ca luni o sa sun pe la firmele care comercializeaza, poate-poate... am gasit un centru care inchiriaza, dar e in Bacau, ma indoiesc ca mi l-ar trimite pana aici. O sa sun totusi si acolo, luni.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Alex,uau.
Felicitari atat pt arta cat si pt faptul ca lucrezi atat de curat.
Noi ne echipam serios la operatiunea pictura.E adevarat ca nu s-a mai intamplat demult.

Imi e dor si de burticile noastre Zenobia si Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns triosdm spune:

Diana,caruciorul meu dublu are pana ...asta nu e greu de rezolvat;l-am spalat si se poate folosi.
Daca ai timp,treci pe la noi sa vezi caruciorul simplu pe care l-am folosit ultima data cu David(fff recent)...doar de cateva zile folosim doar tricicleta.In foaia lui scria ca tine pana la 20 de kg.o sa caut si hartia,sper ca nu ma insel.Un lucru este sigur,David are 17 kg,Sarah 20 ai i-a tinut chiar si pe amndoi(fiecare simte nevoia sa s alinte)
Eu vi-l pun la dispozitie,este produs in Angliia si in ciuda multor drumuri se tine bine;au avut reprezentanta in Romania,insa a disparut...nu era profitabil pe timp de criza
Ma anunti,nu te apuca sa dai banii...mai bine pastreaza-i pentru altele.
Cum se mai prezinta pieleaati gasit o crema,ati folosit tataneasa...ori unguentul ori fiertura din radacina de tataneasa f buna pt calmare,cicatrizare.Se fierbe radacina vreo 20 de minute,apoi se aplica pe comprese sterila.

In alta ordine de idei stie cineva un apartament de inchiriat;o amica isi cauta si este dispusa sa plateasca 160 euro pe luna....ma gandesc ca zona Ap.Patriei este O.K

Ce face David cel viteaza,dar Damian cel mancacios.....Cum te mai descuri Gabriela?

Cami....unde esti?

Noi am primit cadou(varianta Sarah-ei:de la Fuccsy,pisoiul nostru roscat care a murit la inceputul lui mai si care a plecat in cer si topaie pe norisori pufosi unde nu mai are probleme cu rinichii...era tare bolnavior sarmanul si nici nu facuse 1 an)...cred ca este cam tampita formularea de mai sus
Pe scurt Fuccsy ne-a trimis un inlocuitor in persoanalui NUCA/ALUNA...la alegere...unpui de matza care statea pe gardul nostru de dimineatza si de care ne-am ocupat toata ziua;i-am facut baie,l-am deparazitat,l-am plimbat,i-am cantat,l-am iubit si l-am epuizat.
Este in mare parte negru,insa are destule pete albe,in special pe zona burtii si in zona labutzelor din spate;are pe spate si pe cap detul de multe fire albe,insa nu smocuri,ci fir individual;ochisori albastrui/gri de lapte....probabil 6-8 saptamani,stie sa bea doar lapte si sa linga iaurt.Este lipicios si l-a placut si pe David care s-a aratat fff interesat de noul prieten,a inceput sa-l cheme tzi,tzi.
Totusi Nuca a preferat linistea la un moment dat si a iesit pe sub poarta ca sa doarma in liniste alatuei de pisoiul vecinilor(asta este un pui de vreo 6-7 luni)
In seara asta nu l-am primit in casa,nu vreau sa le suar ata de repede pe doamnele casei(pisicile noastre Puck si Cauciuc)Acum nu este in curte,o sa ies sa-l caut,pp.ca doarme cu celalalt,este placut afara

Somn usor tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns triosdm spune:

Irinuca sau cine face lista aniversarilor.Gasca de 3 se prezinta asa

Sarah 01.01.2006
David 02.01.2006
Martina 12.03.1978

Mergi la inceput

Buna dimineata.

Eu sunt foarte suparata si socata in acelasi timp.Nu stiu ce sa mai fac.In afara faptului ca trebuie sa ma linistesc.Ma tot gandesc daca trebuie sa va mai obosesc cu vechile mele probleme.
Sunt foarte obosita si stresata.
Deci, sa relatez evenimentele: sambata noaptea Anya face pishu in pat.Duminica noaptea la fel.Azi dimineatza se trezeste la ora 4 si 30 minute.Se aseaza pe olita si dupa ce a terminat mai vrea sa se aseze .Actiunea asta o repeta incontinuu pana la 6 dimineata.Ii dau cu crema de galbenele si se linisteste.
Sun la pediatra-raspunde asistenta ca este in concediu.
Mergem la gradinita.Intram la baie sa ne spalam pe maini.Prima oara cand intru la baie de dupa inscriere.Buda era murdara si un miros ciudat ca "de medicament" era prezent in baie.Ma nelinistesc pt ca recunosc mirosul (acelasi ca la Anya de saptamana trecuta.Saptamana asta nu l-am mai simtit.Iar pipi a fost limpede).
Plec si incerc sa merg sa lucrez.Dar gandul la baia piticilor(oare numai a copiilor?)ma obsedeaza ,nu imi da pace.
Vroiam neaparat sa vorbesc cu Doamna Directoare.Imi tot ziceam sa astept pana diseara cand voi merge sa o iau pe Anya.Ei bine, nu am avut rabdare si recunosc ca am gresit.
O sun la telefon si ii spun oful intr-un mod civilizat si diplomat.Iar ea imi raspunde sictirita si pe un ton foarte urat ca "nu este femeie de servici,si ca ce vreau de la ea? sa vina sa spele pe jos? " si ca "nu este o gluma buna".Eu pe moment nu inteleg in primul rand pt ca nu am recunoscut vocea aia mierosa si foarte politicoasa.Am intrebat-o daca este ea intradevar la tel si mi-a raspuns ca "este ea si nu este o gluma buna".
WC-ul murdar la 9 dimineata intro zi de luni ,intro perioada de vacanta cu copii putini(nu sunt 10 in toata gradinita acum) nu mi se pare mie o gluma buna.Stiu ca am gresit ca trebuia sa astept sa vorbim fata in fata si nu la ora aaia(9 si ceva dim),dar speram macar la un ton civilizat.
Sunt o mamica isterica.Se pare ca sunt blestemata cu gradinitele astea.Acum cum sa procedez?Nu imi vine sa o schimb,dar ce atitudine sa iau? Ce sa ii spun diseara? De maine sa vin cu olita personala?
Sunt foarte trista si plangacioasa acum.
Eu am fost corecta cu ei pana acum.Mi s-a raportat de la asistenta ca are putin rosu in gat a stat acasa,mi s-a zis sa vin cu exsudat si aviz epidemiologic , m-am conformat si comportat frumos.Acum am indraznit sa spun doar ceva in legatura cu serviciile lor(adica WC-ul) si mi se vorbeste asa...
Am o problema eu intradevar...
As dori sfaturi cat mai obiective si sincere.Azi e zi de primit " suturi in fata" si am sa le primesc cu drag de la voi.
Acum sunt obosita si stresata si nu mai judec limpede.

Mergi la inceput

Hello,

oti, eu zic ca ai fost indreptatita. Si ti s-a raspuns foarte urat. Deseara cand o iei pe Anya mai spune-i o data, si tine-te tare pe pozitie. Si ce daca nu este femeie de serviciu? E vorba de igiena, si de sanatatea unor copii...

Pana la urma, dupa multiple verificari pe la primarie si oficiul de cadastru, am ajuns la concluzia ca vrem casa din Caciulati. Miercuri ne intalnim sa discutam si de bani. Doamne-ajuta sa iasa bine!

In rest, Alex e binisor, cam plin de bubite de la caldura... Martina, te rog trimite-mi pe pm nr tau de telefon, mi-a ramas pe celalalt forum

Fug ca am treaba,

"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Multumesc Diana pt raspuns.
Acum sunt un pic mai OK.Am baut un ceai relaxant .

M-a deranjat foarte tare modul de abordare al problemei ,cu apelative de genul " auzi draguta" .

Of Diana ce va mai chinuiti si voi...Pe caldurile astea.Imi imaginez ce e si in sufletul tau. Eu am avut o cusatura la picior anul trecut de am umblat cu carje si mi-a fost greu,ce sa mai zic de voi...
Sa fie in ceas bun cu casutza.

Nu stiu daca Martina este de acord dar iti trimit eu nr ei de tel.Sper sa nu se supere.

Mergi la inceput

oti, mai e un aspect: tu discutia ai avut-o cu directoarea, si te astepti la anumite servicii de la gradinita, indiferent de numarul de angajati prezenti. Tu nu ai contract cu femeia de serviciu tu ai contract cu gradinita (reprezentata de directoare) pentru niste servicii, si pentru tine angajatii prezenti sau absenti sau in concediu este ceva transparent. E treaba loc sa suplineasca personalul care lipseste, asa incat tu sa beneficiezi de conditiile care trebuie, si pentru care platesti; ca sigur nu ti-a facut reducere pentru ca e femeia de serviciu in concediu. (si sincer, daca m-ar lua pe mine asa, i-as spune ca nu m-ar deranja sa spele ea pe jos).

Mersi pentru mp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

intru repede, ca acum am vazut mesajul de la oti. scriu rapid ca tb sa ajung sa-l iau pe david de la cresa, tati nu poate sa ajunga azi.

hai ca am ramas masca atunci cand am citit! cum de ai suportat conversatia aia de mahala? cum adica "auzi, draguta"... eu am sarit la gatul unei asistente pt mult mai putin decat atat. (vorba vine ca i-am sarit la gat, dar i-am spus in fata direct ce nu mi-a convenit si s-a facut pisicuta imediat).

apropo de igiena la toalete, trebuia sa-i zici ca nu ai pretentia sa spele ea, dar sa ceara parerea sanepidului (sau cum s-o mai numi acum) pt situatii cand "nu exista femeie de serviciu" (nu cred ca au cum sa functioneze fara personal de curatenie). mie mi se pare culmea tupeului...
iti spun ca tu nu ai gresit cu nimic, deci nu-ti face mustrari de constiinta degeaba. ar trebui sa nu ne mai lasam atata calcati in picioare, pana la urma platesti, iar ele trebuie sa aiba grija de copii, respectand in primul rand normele de igiena.
sa ne povestesti ce s-a intamplat la discutia cu directoarea, daca ai mai abordat-o.

fug, revin mai pe seara, sper sa nu mai ploua.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput