Bazar Umanitar * 23
Raspunsuri - Pagina 27
Laura25 spune:
Multumesc pt raspuns, mari!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
diana2242 spune:
Eu sunt deacord cu Ana daca stii ca poate unele pers depind de tine si asteapta confirmare atunci poate din respect macar pt persoanele care doneaza ceva pt copilul tau sau care cumpara ceva in ideea de a te ajuta si pe tine atat de putin cat se poate ca acum criza cred ca ne loveste pe toti chiar daca pe unii mai mult si pe altii mai putin cred ca orice parinte isi poate face timp 20 min/zi sa verifice contul si sa confirme plata sau sa anunte ca in perioada respectiva nu poate confirma cum a procedat Ledi eu am tinut minte si stiind ca vreau produsele mi-am miscat fundul si am facut plata la banca pt a avea o dovada si a putea primi hainutele fara sa o astept pe Ledi sa se intoarca si pt ca bancomatul nu avea hartie am refuzat tranzactia si am refacut-o a doua zi.Scuze de off topic dar chiar te inteleg Ana si eu sunt la fel si sigur m-as fi suparat daca pateam asa.oricum e bine de tinut minte chestia asta pe viitor.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
Selene_Bunny spune:
Urc cateva produse, fetelor, nu sunt toate, unele nu s-au uscat, unele acum se spala, incaltamintea nu e gata iar, ca sunt ude sireturile...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
LoraG76 spune:
A achitat azi o prietena in locul meu restantele pe care le aveam:
- 10 lei pt. Ema, pt.:
http://family.webshots.com/photo/2516567720079712242uVlGfn
- 10 lei pt. Bogdan, pt.:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5473777306587269458
-15 lei pt. David, pt.:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5474054971363148498
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5474055251854920882
Maine sper sa intru si-n posesia chitantelor, sa fac dovada platii.
Daca Mari si Dodo pot confirma platile de la Piatra Neamt cu initiale C.P., e ok.
Lora, mami de Iustina si 27+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 Eu sunt deacord cu Ana daca stii ca poate unele pers depind de tine si asteapta confirmare atunci poate din respect macar pt persoanele care doneaza ceva pt copilul tau sau care cumpara ceva in ideea de a te ajuta si pe tine atat de putin cat se poate ca acum criza cred ca ne loveste pe toti chiar daca pe unii mai mult si pe altii mai putin cred ca orice parinte isi poate face timp 20 min/zi sa verifice contul si sa confirme plata sau sa anunte ca in perioada respectiva nu poate confirma cum a procedat Ledi eu am tinut minte si stiind ca vreau produsele mi-am miscat fundul si am facut plata la banca pt a avea o dovada si a putea primi hainutele fara sa o astept pe Ledi sa se intoarca si pt ca bancomatul nu avea hartie am refuzat tranzactia si am refacut-o a doua zi.Scuze de off topic dar chiar te inteleg Ana si eu sunt la fel si sigur m-as fi suparat daca pateam asa.oricum e bine de tinut minte chestia asta pe viitor. |
exact ce spuneam,mai devreme...daca vrei sa ajuti pe cineva,o faci neconditionat si fara sa spui,ca vezi doamne eu ajut....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
diana2242 spune:
Chiar ma gandeam ce faci Selenete asteptam cu sufletul la gura.se incarca rpd oare ca la 6 treb sa plec sa imi iau sotul de la serv ca suntem doar cu o masina si ne caram unul pe altul.ufffffffffffff
Bazar general pe DC
ducky spune:
Pentru ca luni intru in "vacanta" pentru doua saptamani si nu voi avea net deloc si nici o sansa de contact cu lumea, am sa va rog sa-mi spuneti cine se grabeste foarte tare cu pachetelele si trebuie sa le trimit, sa ma imprumut si le pun luni la prima ora. Daca nu, in 20 luna asta revin si rezolv totul.
Pentru cele din Bucuresti, daca e posibil, as dori o intalnire pe 16-17 cand sunt in capitala sa va dau direct, personal lucrusoarele castigate (un nr de tel ar fi binevenit sa va pot suna atunci). Asta daca doriti...
Multumesc pentru intelegere !!!
PS Intrebari despre produsele donate de mine tot pana luni, va rog.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
mihaela77O spune:
mari,suma de 62 ron,este de la mine,multumesc!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 A achitat azi o prietena in locul meu restantele pe care le aveam: - 10 lei pt. Ema, pt.: http://family.webshots.com/photo/2516567720079712242uVlGfn Lora, mami de Iustina si 27+ Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Lora multumim , am confirmat mai sus
Mihaela077 multumesc
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 20+ si mami de Ema
diana2242 spune:
Mihaela nu spui vai Doamne eu ajut dar poate vrei sa te si folosesti de lucrul achizitionat si poate daca il primesti cand nu mai ai ce face cu el te enervezi si te lasi pagubas.
Bazar general pe DC