Strumfi de iulie-august 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 7
mychydutza spune:
O femeie tanara extrem de atractiva ia avionul spre casa , din Elvetia.
In avion , alaturi de ea ia loc un preot caruia i se adreseaza imediat:
- Ma scuzati , Parinte , mi-ati face un mare serviciu?
- Desigur , Copila mea , cu ce te-as putea ajuta?
- Mi-am cumparat un depilator electric excelent; am platit foarte mult pentru el. Depaseste cu mult limita de valoare a scutirii de vama si ma tem ca mi-l confisca.Dar dumneavoastra , Parinte , ati putea sa-l treceti la vama ascunzandu-l sub reverenda.
- Cu adevarat , as putea sa-l trec , dar te previn ca inca niciodata n-am fost in stare sa mint.
- Dar dumneavoastra aveti o fatza atat de cinstita incat nu va vor intreba nimic , spuse tanara si dadu depilatorul preotului descumpanit.
Dupa aterizare , la vama:
- Parinte , aveti ceva de vamuit? intreaba ofiterul vamal.
- Din crestet pana la brau n-am nimic de vamuit , fiule.
Acest raspuns bizar trezeste suspiciunea vamesului , asa ca intreaba mai departe:
- Si sub brau?
- Pai am ceva magnific , facut pentru a servi femeilor , dar inca nu a fost folosit niciodata.
Vamesul rade cu lacrimi:
- In regula , treceti mai departe! Urmatorul!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Vivela spune:
salutare
am bagat la cuptor ficateii dupa reteta data de Dana, acum stau si salivez abundent pe langa cuptor....
mychy, din pacate nu te poate "pipai" decat o persoana de acelasi sex, asa-s regulamentele. deci ai fi putut avea placeri numai daca erai pe invers .
am fost la doctor, m-a verificat, cica luni nasc, adica cel tarziu. eu cred ca mai devreme, dar na, l-am lasat sa creada ca o sa aiba un we relaxat .
nikole, cum e cu doi copii? cum te descurci? eu cred ca bine, cand ii vezi asa frumosi parca e totul mai usor .
mioara, sanatate multa va doresc, stiu ca-s nasoale rau si otitele, si enterocolitele, nu stiu cum v-ati procopsit cu amandoua asa in scurt. pupici lui Alex cel curajos.
n-am retinut, l-ai inscris pe Alex la gradi?
cygni????
anca ??? ati ajuns la mare? cum e apa?
georgi, ma gandeam, cat ai stat tu la examen, de ce nu s-a plimbat bunica ta cu el in vreun parc/magazine ceva? al meu cred ca n-ar fi avut stare 2 ore, sigur s-ar fi cerut afara din scaunel si ar fi facut inventarul la toate butoanele posibile, ar fi scos tot de prin buzunarele masinii, ar fi tras de toate manetele (uneori mi-e frica sa nu le rupa, ca trage strasnic de ele).
off, mi-e asa dor de strumful meu, am inceput sa ma uit dupa copii in parc . nu mai nasc odata sa ma duc sa-l iau acasa!
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
greierash spune:
Vivela, ma pregatesc sa plec acasa, si nu vreau sa ratez...deci: in caz ca planuiesti sa nu lasi doctoru sa aiba si el un weekend linistit eu iti urez nastere usoara si rapida ....nasterea lui musso mi s-a parut a fi ideala...
Va citesc in tacere pe motiv de stare generala de indispozitie. In rest, toate bune.. ceea ce va doresc si voua.
Weekend placut tuturor.
PS: Am admirat poze multe de Mychy, Nicole, Cygny, Lulu(parca)...si nu mai stiu..dar toate mi-au placut...copii frumosi mame l afel, familii superbe...
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
sunflower1979 spune:
si eu, si eu... Vivela iti doresc nastere usoara, sa mearga totul struna, doctorul sa ajunga la timp, sotul sa fie tare si sa te ajute in toate, Damian sa coopereze si sa iasa 'tzusti' si reintalnirea cu David sa fie cat mai placuta. ai sa vezi ca tare se vor mai iubi fratiorii....
noi ne pregatim de mers la mare la sf. saptamanii viitoare si sunt tare stresata ca la Denis ij grupa au fost 3 cazuri de varicela (un nou val) si ma tem sa nu faca si el, sa nu il apuce eruptia chiar inainte de a pleca, sau mai rau, odata ajunsi acolo.
va doresc wkd placut cu sanatate!
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
nma spune:
Imediat mi se termina programul si plec sa-mi duc copiii la socrii . Cum nu mai intru pana luni, Vivela iti doresc nastere usoara si rapida .
Am fugit ... weekend cu mult soare va doresc!
Nico
ddanagh spune:
Vivela cand ai spus ca trebuie sa nasti iti spun sincer ca am simtit asa un fior de emotii. Eu am emotii mult mai mari la nasterea asta, chit ca e a doua, sau poate tocmai ca stiu ce inseamna... O sa plecam la Buzau la sora-mea in seara asta dar o sa intru sa vad cum te prezinti in weekend. Iti tin pumnii.
Sa-mi spui cum ti-au iesit ficaciorii.
Trebuie sa ajung neaparat sa-mi cumpar un pantalon de casa ca ma strang toti, nu pot sa stau lejer sa va scriu.
Hai sa va zic si voua ceva ce mie mi s-a parut o culme. In sarcina asta, va spuneam ca mai toate mie mi-au iesit cumva intr-o zona gri, cat sa te streseze ca o picatura chinezeasca insa fara sa-ti fure speranta ca poate sa fie bine. Astazi am luat o parte din rezultatele la analizele de sange de trim II. Cand majoritatea gravidelor au nevoie de suplimente de fier, ei bine mie, fara sa iau vitamine decat de vreo 3 saptamani (Elevit) mi-a iesit fierul destul peste limita superioara. Nu mi-a s-a mai intamplat. Tind sa cred ca laboratoarele astea private dau din ce in ce mai des rateuri.
Carlaaaa cum e apa? mai e asa putin si plecam si noi. Sunflower pacat ca nu suntem in niste statiuni mai apropiate, poate reuseam si ne vedeam. Noi mergem la 2 Mai la Casa la Dinamo.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 23 + cu Eric Mihai
Vivela spune:
fetelor, multumesc de sustinere, eu nu mai am nicio emotie, sunt de o nesimtire crunta , vreau doar sa se termine odata capitolul asta.
dana, ce mi-ai facut cu ficaciorii aia??? cred ca in toata sarcina mea n-am mancat niciodata atat de mult , nu ma mai puteam opri, mi-am pus 2 portii ca nemancata! eu nu i-am pus ceapa, ca nu prea o tolerez, in rest am respectat instructiunile intocmai, si confirm, bun rau!!!!
si eu cred ca laboratoarele aste o dau in bara rau de tot, ultimul set de analize mi-a iesit perfect, insa au dat-o in bara cu urocultura, pe care ar fi trebuit s-o repet pt ca proba cica era contaminata. si totusi, recipientul era steril, eu l-am desigilat, igiena locala facuta mai strasnic ca de obicei...eu cred ca s-a pierdut pe undeva...dar nici n-o repet, ca ultimele zile am luat niste poligynax ovule la sfatul medicului, care contin antibiotic, asa ca oricum rezultatul o sa fie neconcludent.
imi facusem programare la medicul de familie la ora 2 si jumatate si am uitat pur si simplu sa ma duc . am sunat acum, cica "n-aveati nicio programare" (deci aia sunt si mai aiuriti ca mine, ca sigur era azi, imi faceam eu planuri ca dimineata ma duc la gine si dupa amiaza la asta de fam.), m-am reprogramat la 6 jumate...sper sa nu uit si de data asta.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
ddanagh spune:
Lasa, Vivela, mananca bine ca trebuie sa ai forta sa il aduci p-al mic pe lume . Adevarul e ca sunt tare buni, noi doar asa mancam ficaciorii. Si sa sti ca ceapa aia se topea printre celelate legume si nici nu o mai identifici. Ma bucur ca v-au placut.
Acum astept de la voi idei pt felul doi pe saptamana viitoare, dar fara orez ca Daria ii caprita in continuare si face doar cacareze. Ma scuzati.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 23 + cu Eric Mihai
Cygni spune:
Vivela, nu ma da disparuta, mi-au trecut durerile, continui cu antibiotic cate zile mi-a dat, Alise e bine dar plecam intr-o ora la Lepsa si de azi dimineata fac curat, pregatesc, ma tin de capul ei si revin luni!
tu daca nasti in week-end nastere usoara si rapida!
pup toate fetele si cer scuze ca nu mai am timp sa scriu acum.