Strumfi de iulie-august 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Vivela, felicitari! Bun venit lui bebe2 si sa fiti sanatosi cu totii, sa va iubiti si sa fiti fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Hai chiar ma gandeam ca saracuta Vivela va naste la noapte. Bine ca a reusit pe lumina . Bun venit pe lume Damian, sa fi sanatos, destept si mancacios.

Stefaniaaaaa urmezi

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 25 cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

VIVELA, FELICITARIIII

Sa va traiasca, sa va bucurati de copilasi

abia te astept cu povestea , macar asa un rezumat printre schimat un pampers, mufat la titi, si pozeeeee...

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Vivela, felicitari!!!!!!
bun venit pe lume, bebe Damian !!!!

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Vivela felicitari pentru baietelul perfect!!! Ma bucur ca a fost rapid din cate am vazut. Acum familia e completa Damian bine ai venit pe lume, poti sa fii sigur ca te asteapta o familie care te iubeste

dana mai e putin si e randul meu. Am un feeling ca la mine va fi maintarziu de 40 de saptamani. Si apoi urmezi tu

Anto si eu ti-am admirat copilasii frumosi foc

Noi suntem bine, procesul cu olita e ok, e bine cu pipi dar caca da inca probleme. Ii e frica sa faca caca. Cred ca o doare asa ca o sa ii dau niste prune uscate in weeken sa vad daca e mai bine. Face caca dar in pantaloni, nu la toaleta. La gradinita la fel. Pipi la toaleta si caca in pantaloni. Nu au trecut decat 10 zile.

Pupici si o seara buna

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si32+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata, fetele!
Vivela, esti cea mai tare! Felicitari, bun venit bebe Damian, multa sanatate, laptik si bucurii! Sa fie Damian un bebe cumintel, papacios si mai ales sanatos! Iar David sa il primeasca cu mult drag!
Mychy, m-ai ginit! Imi fac curaj de pe-acu' sa ma urc in avion. Multumim de vestea grozava!
Si da, carla e la mare, ca de obicei! Distractie placuta, carla!
Stefania, nici tu nu mai ai foarte mult, nastere usoara si tie de pe-acum iti zic, ca daca uit atunci?
Idem si danei
Nikole, ti-am vazut si tie copilasii. Cat seamana si cu tine si cu sotul tau! Frumosi si dragalasi, sa fiti sanatosi!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!
antonela, are si de ce sa-ti creasca pipota, ai o pereche frumoasa foc!!!!
ioanaiub, voi cu ce va mai laudati?

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Vivela,felicitari pentru bebe Damian!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

'neatza!
ce-am mai asteptat vestea nasterii, Vivela!. felicitari! esti o mamica super. am vazut si pozele super-sexoase de graviduta inaintea nasterii si abia astept sa vad ce comoara ai ascuns in burtica aia. si cel mai mult iti doresc sa aveti acomodare usoara in 4 si sanatate tuturor!

am vazut si eu pozele strumfilor lui Anto. cand vad asa frumusete de frati, abia astept sa am si eu doi copii. eu cred ca sunt tare nazbatiosi, dar cata bucurie iti aduc!

stefania de mult vreau sa-ti multumesc pentru comentariile frumoase la pozele de pe picasa . sarcina usoara in continuare si succes cu kk la olita; oricum nu-i nici o graba.

Nikole am vazut si eu poze cu Luana, care e copia feminina a lui kevin. ce sa mai zic ca tu esti o mama foarte frumoasa, blanda si rabdatoare. nu stiu cum, dar parca prea au venit toate calitatile la tine! te admir!

doar pe ana-maria de monica nu am reusit sa o vad; nu a mers site-ul. poate mai incerc azi.

Dana ai facut lista pentru bagajelul (bagajoiul) de mers la mare? eu abia astept sa plecam, dar inca stau cu marele stres al varicelei, si asta imi taie avantul. nici nu-i spun lui denis prea mult ca plecam, ca sa nu fiu nevoita, Doamne fereste sa-l dezamagesc.

Georgiana , abia astept sa ne vedem!

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

neatza!
antonela, are si de ce sa-ti creasca pipota, ai o pereche frumoasa foc!!!!
ioanaiub, voi cu ce va mai laudati?

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

buna dimineata,

m-am "laudat" in capitolul trecut , toate merg liniar, ne bucuram de o viata linistita
eu cred ca sunt o norocoasa, am copii foarte cuminti, multumesc lui Dumnezeu, nu ma pot plange
acum, vara, avem foarte mult de lucru dar ma bucur ca suntem toata ziua afara, la aer curat, copiii sunt sanatosi si zburda in voie

ma tot chinui de cateva zile sa pun niste poze, am pus cateva aici si mai am unele mai noi pe facebook dar nu stiu sa pun link-ul

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput