Licurici de ianuarie - februarie 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Carmen eu ii cumpar din Turcia de obicei ,dar in Romania i-am vazut la Cora si la Auchan si se numesc little swimmers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

anna mama multa sanatate piciului;

vreau si eu nr lui ledi dc il are cineva la indemana

daiopri ai un stil tare fain de scris

carmen ai anuntat la munca?

miere cum e aidan?

asa, si eu desi nu -s gravida o iau pe urmele lui bebelusi :

pai odata la npse luni pun si eu filmulete cu fimiu si nu le vede nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am vazut filmuletele Porumbita, dar m-am luat cu altele...ce repede alearga Robert, mi-a placut cum a facut el stanga imprejur cand a vazut catelul.

Aidan e tot cu febra, nu pricep si pace de ce face in continuare febra chair dc i-am dat antitermic, are 39 acum. Am fost in pauza de masa acasa sa vad ce face, era vioi, a mancat, a dormit ...am inteles ca 9 copilasi din 19 sunt bolnavi la gradi si au lipsit azi.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

OFFFFFFFFFFFFFF
mai feteleeeeeeeeeee
SANATATE MULTA BOLNAVIORILORRRRRRRRRRRRRRRRRR
noi am fost la medic
nimic la plamani
nu e bronsiolita
slava domnului
sunt doar flegmele ei din gat
pe care din cand in cand le mai suiera
nu mai dam decat paracetamol
si atatttttttt
speram sa nu mai avem nimic maine
desi ne iese un canin
si eu inclin sa cred ca si de la el
e maraita
si cu febra

imi place ca s-a animat f mult forumul

SELENE
EU NU MAI ZIC DECAT
CA
CEA MAI IMPORTANTA PERSOANA DIN VIATA TA ACUM E DARIA
NIMENI ALTCINEVA
SI EI TRE SA II OFERI TOATA DRAGOSTEA TAAAAAAAAAAAA
eu asta vara
cand am aflat de cancerul alinei
am plans continuu
nu-mi puteam reveni
mi-a venit si cm-ul
etc
rau de tot cu nervii
nu credeam ce se intampla
pana o prietena
m-a pus la zid
si mi-a zis
PT TINE CEA MAI IMP E ACUM ANTONIA
GATA CU PLANSUL
TRE SA FII TARE
SI SA MERGI MAI DEPARTE
PT EAAAAAAAAAAAAAA

si de atunci
m-am mai calmat putyin

daiopriiiiiiiiiii
bine ai venit pe aici
da nu inteleg
aia de la spitakl de ce nu ter-au cusut bine?
de ce nu mergi la ei
sa le zici ca nu esti cusuta
?
eu am facut laparo
intr-adevar
e refacerea complicata
in sensu;l ca avem peste 30 de ani
si eu am stat 10 zile ametita
apoi mi-am mai revenittttttt

pupam feteleeeeeeeee
fug la naniiiiiiiii

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

palarii avem

cum il fac sa si-o tina pe cap?

Elastic la palariutza! sau ma rog un sistem de legat sub gatutz.
Si noi avem prbl cu palariutzele, insa dupa ce se ia cu joaca pe afara uita de palarie si-o lasa pe cap (o vreme, nu chiar de tot).
Palariutelor care nu aveau sistem de legat le-am pus elastic si gata.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cristi nemaipomenit documentarul/filmuletul. Mi-a dat raspunsul la multe intrebari, multumesc.
O sa-l mai pun inca o data, poate este vreo fata care a ratat linkul tau, chiar merita vazut, in special partile 8,9,10,11 si 12.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ma bucur ca ti-a placut

pe mine initial m-a contrariat, m-am simtit oarecum acuzata si aratata cu degetul

apoi m-am mai linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Selene, sunt multe, f multe opinii oferite de fete cat se poate de adev & utile.

Eu as vrea sa...nu sa te intreb, k poate calc pe un teren mai delicat, insa poate k ar fi util sa te intrebi tu pe tine: care este EXACT programul tau de fiecare zi? incepand cu trezirea si terminand cu momentul in care te bagi tu la somnic. Uite, daca crezi k te ajuta, scrie acest program. Pe o hartie. Dar cinstit, nu omitand vreo activitate pe motiv k "aia nu dureaza mult, n-o mai trec", k pot fi mai multe asemenea perioade care, separat, sa fie scurte, insa, insumate, sa reprezinte un nr de ore de care sa nu-ti dai seama. Dupa care reflecteaza bine ce ar merita regandit, ce ar merita eliminat, ce ar merita mutat la o alta ora decat ora la care se petrece in prezent. Cred k toate chestile astea se cheama gestionarea timpului, oi fi citit pe undeva.

In al doilea rand, da, corect, tot ce inseamna obiect de valoare tre' obligatoriu pus sus sau intr-un spatiu de depozitare incuiat. Incuietoare poate sa fie si ceva sofisticat insa si o improvizatie, dar una solida. Daca vrei, fac poze la ce avem noi la dulapurile de jos de la sufragerie si-ti explic cum am procedat.

In al treilea rand: de ce mancarea Dariei este ceva "curgator"? nu admite bucatele de alimente? fierte/stimuite? (carne/oua/unele legume), crude (unele legume/fructe)? In alta ordine de idei: spui ca la masa nu mananca. Dar INTRE mese? sa reflectezi putin: Daria cere, de ex, painica si/sau pufuleti si ii dai? chiar si, asa, in cantitate care tie ti se pare mica. Sau are ore fixe de masa?

Mai am sa te intreb unele lucruri, insa am uitat pe moment.

A, da, uite: spui k ai covoare. Nu poti renunta la ele? da-o-n colo de estetica, daca esti fan covoare, si strange-le bine spalate si rulate pe undeva pana mai creste Daria, si le puneti voi cand Daria nu va mai face firimituri si alte minuni prin casa. Ai putea sa constati k, de fapt, fara covoare este muuuult mai comod de aspirat/spalat decat cu ele. Nu mai spun k depoziteaza praf cat China, chiar daca ti se pare k e bec de curat la suprfata, iar Daria, fiind piticul casei, e prima acre il respira.

Cumva, o parte din comportamentul Dariei imi aminteste de cel al Elizei atunci cand solicita atentie si primeste mai putina decat are ea nevoie in acel moment. Perioada deja impamantenita: vineri dimineata cand facem curat in casa de la ora aprox 10.30-11 pana pe la 12.30. In acest timp, Eliza sta in patutul ei in dormitor si se joaca sau se uita la desene, cateodata mai atipeste putintel. Cand se plictiseste, Eliza fie arunca jucariile din patut, fie, mai nou, isi scoate tricoul si/sau pantalonasii. De mieunat de plictiseala miauna rar.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Capitolul 108!

Mergi la inceput