Licurici de ianuarie - februarie 2009 (107)
Raspunsuri - Pagina 10
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui axis Acum, zic si io pe cealalta, poate n-o fi toxic in cazul/cantitatea voastra. O fi verificat si dr. voastra in timp. Toate medicamentele sunt toxice, acum daca ati ales asa, ramaneti consecventi; cred ca nu poti da un medicament mai slab dupa unul puternic. hm hm |
Pai nono, nu merge asa! nu merge cu nici un poate! k nu vreau sa ma trezesc cu Eliza surda si eu sa ma impusc in cap k de ce nu am insistat sa intreb si/sau sa schimb tratamentul FIIND PUSA IN GARDA k poate fi o problema cu injectabilul - sau cu oricare dintre medicamente...
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui axis http://www.farmaline.ro/sp.php?pid=2432& da, si nefrotoxic, "in anumite conditii". |
da, mi-a spus si IrinaC mai inainte - m-am mai linistit putin; uoff, OTOH Irina ma intreba daca are branula; iar maica-mea imi spunea panicata azi sa nu o mai las pe asistenta sa-i faca in picior injectiile k sa nu-i atinga nush ce nerv sa nu ramana paralizata. Imi crapa capu'! s-a dus in ma-sa de somn si maine la 7 vine asistenta sa-i faca injectia (da, uite si o veste buna, daca pot sa-i zic asa: s-a oferit asistenta sa vina la noi sa i le faca, traiasca familia ei, mai ales k fatucele astea de la Regina Maria nu mi-au placut deloc, tahui de cap toate, plus argumentul la ele "asistentele noastre sunt specializate sa faca injectii fie la adulti fie la nou-nascuti", voi ati mai auzit asa ceva??)
Ira, mamica Elizei
bebelusi spune:
Aresa mie imi plac licuricii la nebunie, nu am mai vazut de cand eram mica, si am fost cu parintii in concediu pe undeva pe la Deva si am stat la casute, si acolo era plin de licurici. Sunteti norocosi
Ira nu te mai stresa asa tare, vb cu doctorita, si ai rabdare ca mai e pana plecati
Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 8 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Anuc spune:
Axis, eu sunt genul care daca nu are probleme, le creaza...deci daca scot si astmul, imi intra altceva in cap
...relaxata nu cred ca voi fi vreodata, vorba sotului meu, eu chem problemele si bolile, la cat ma vaicaresc...
Ira, ai vb cu doctora? Spune-i ce ai auzit si sa te linisteasca sau sa schimbe tratamentul...Eu cred ca aveti noroc si va puneti pe piciore macar pana joi, vineri ca sa plecati
Naty, sunt bine fetele?
Iar s-a culcat Filip nemancat de pranz...face foarte urat la somn, nu te mai intelegi cu el. Ideea e ca pe la 10-10.30 i se face somn. Cand sunt acasa il culc, dar daca plecam pe undeva e jale, pentru ca nu adoarme in carut decat ffffff rar si greeeeeuu, cu maraiala mare. Azi am venit pe la 1.30 acasa (el nedormit) si zic sa-i dau repede sa pape (in mod normal mananca la 14 pranzu) ca sa doarma. N-a fost chip, s-a tavalit pe jos, a facut ca toate alea pana la-am pus in pat. Doarme dus si nemancat...si uite asa programul nostru e dat peste cap..si al lui mai ales, la fel...As vrea sa aiba un singur somn/zi, pe la ora 14, dupa masa, civilizat....
Mami de Ioana&Filip
miereamara spune:
Ira stai linistita, Eliza o sa fie bine, nu mai cauta atatea informatii, uneori face rau prea multa stiinta:), ti-o zic din propria experienta!
Ca sa iti dau un exemplu, aceleasi temeri le-am avut si eu cand Aidan a facut 7 zile gentamicina incepand cu PRIMA ZI de viata (plus inca doua antibiotice). Si nu s-a intamplat nimic.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
IRINA.C spune:
Fetelor astept de 2 sapt sa scriu si eu un post in care sa va zic ca Andrei e bine ...ei bine sunt cu nervii praf!
Aflati ca am tras-o si inca mai am de tras.Am trecut prin etapa febra sub antibiotic, apoi in sfarsit legarea scaunelor, apoi 2 zile normal, 1 apos ...cand in sfarsit credeam ca am scapat are MUCI!!!!!!!!ma simt o mama incapabila si un pediatru de r...t ca taman copilu' meu le aduna naibii pe toate.In conditiile in care fiind asa mai in convalescenta nu prea a stat cu copii, nu tu nisip nu mall nu supermarket nu oameni raciti in jur!

Si in plus nU AM PRIMIT overdraftu!asa ca suntem in pom.Am terminat actele am semnat pe 25 vine si rata si noi canci bani!Avem aprox 6 mii euro datorii si tre sa ne si mutam pn pe 20 iunie
Asa ca...
in alta ordine de idei La multi ani! pt Ira si Cami cu intarziere
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de
Andreita
Anuc spune:
Irina, capul sus! Stiu ca nu sunt eu cea mai in masura sa-ti spun asta, dar o sa fiti bine. Asa sunt astia ai nostri, sensibilosi si le iau pe toate...eu cand aud de copii care n-au fost decat putini raciti sau nu au luat antibiotic pana la 3 ani, mi se pare ireal.
Sa nu mai zici ca esti nu stiu cum tu..ca iei bataie!! Nu stiu ce sfat sa-ti dau si stiu ca l-ai 'cautat' si tu de toate cele...ce pot sa-ti spun cu siguranta e ca pe masura ce cresc, copiii nu mai sunt asa sensibili. Cu Ioana am trecut prin raceli nasoale, avea diaree cronica la un moment dat (cat ceai de menta a baut copilul meu...si orez), cu burtica la fel, spitalizari, investigatii, stres...acum e mai puternic organismul ei, nu mai face episoade asa urate. Asa sper si cu Filip, sa devina mai puternic dupa 3-4 anisori...
Mami de Ioana&Filip
Anuc spune:
La mine sufrageria e plina de bile colorate, piese de construit (i-am luat o punga mare), mingi, jucarii de toate natiile...iar Filip descompune telecomanda si aparatul de masurat tensiunea...

Mami de Ioana&Filip
ada_coman spune:
CAMI
Sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu inca un bebe, asa cum iti doresti! 
Sanatate bolnaviorilor. Tare e greu cand sunt bolnavi. 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU